kanda kromozon analizi yaptıranlar

canım yakın tarihte bende yaptırdım bilgi vermek istedim..
internetten şişli etfal kadın doğum bölümünden randevu alıyorsun
düşük sayısını arttırmanı yani aynı şekilde tedavilerini anlatıp,2düşüğünün olduğunu söylemen yararına olacaktır.. çünkü 1düşük için devlet hastaneleri test yapmayı gerek görmüyor!!!
kadın doğum bölümü seni genetik bölümünde dr.ümran hanıma yönlendiriyor inanılmaz şeker bir doktor.. o sevkini hazırlıyor ve samatyaya gönderiyor.. orada dış hastaneler irtibat bürosu var kanını alıyorlar ve tam 1ay sonra sonucunu alabiliyorsun.. bence yaptırmışken hem kendine hem eşine yaptır canım aklın rahat olsun..
ben 1eylülde gittim 1ekimde aldım sonucumu..
ALLAH yardımcın-yardımcımız olsun inş..

canım oncelıkle cok tesekkurler bu bılgıler benım ıcınde cok onemlı
sıslıde sanırım once muayene edıyorlardır randevuda dr secebılıyormusun
bırde sadece genetık testlerımı yapıyorlar dusuklerden sonra yapılan dıger testlerde yapılıyormu acaba. bırde bunlar 1 gunde halledılıyormu yanıtlarsan cok sevınırım

kızlar merhaba 4 kez kımyasal gebelık yasadım 4 senelık evlıyım bana ve esıme kromozom testı yapıldı esımde bır problem yok fakat benım test sonucum 46,xx,21ps+ cıktı AÇIKLAMA; yapılan analızler sonucunda ıncelenen tüm alanlarda 21 nolu kromozomun p kolunda artıs saptanmıstır normal populasyonda gözlenebılen bu degısıklık varyasyon olarak kabul edılebılır genetık danısma önerılır yazıyor kızlar ınternetten o kadar arastırdım ama ne gıbı sorunlara yol acar hıçbır bılgıye ulasamadım tıbbı genetık uzmanına nette sordum hıçbır anormallık yok yazmıs çok korkuyorum çocuk sahıbı olamamak benı korkuturken bırde sakat dogurmaktan cok korkuyorum pazartesı gunune genetık danısmanlık ıcın memorıal hastanesınden randevu aldım allahım sen benı evlat özlemıyle sınama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba canım bende 3 defa düşük yaptım hiçbir problem çıkmadı genetik test istediler yaptırdım
sonuç:46,xx,21ps+
sonuç:paı-1(4g/5g)geninin üzerindeki taranan bölgelerda ,4g-4g olarak saptanmıştır.
sonuç:mthfr(a1298c)homozigot olarak saptanmıştır.
diye yazıyor dün gece eşimden ayrılmayı düşünürken karşıma önce forum sonra senin msjların çıktı ve benim için umut oldun şuanda bebek beklediğini okudum ve sen bana umut oldun nasıl tedavi gördün hangi ilaçları kullandın ve kullanıyorsun yardımcı olursan çok mutlu olurum.biz eşimin görevi nedeniyle doğudayız ve burada çok fazla seçeneğim yok tek dr var...bebeklerin hayırlı olsun canım...:nazar::nazar::nazar:

benim düşüğüm yok ama bir negatif sonucum var..birde 13 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık bebekte kistik higroma vardı sonrasında bebek genetiğe gitti ve turner sendromu çıktı..
doktor gerek yok size test yapmaya yasadığınız sanssızlık dedi ama ben kararsızım sadece düşükte mi istiyorlar bu testleri??

benim düşüğüm yok ama bir negatif sonucum var..birde 13 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık bebekte kistik higroma vardı sonrasında bebek genetiğe gitti ve turner sendromu çıktı..
doktor gerek yok size test yapmaya yasadığınız sanssızlık dedi ama ben kararsızım sadece düşükte mi istiyorlar bu testleri??

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin seni diğer toipten biliyorum yaşadıkların çok zor bende geçen hafta dondurulmuş tedavimdeydim 2 tüp 2 aşılamam var yine negatif aldım dr um benden ve eşimden istedi kromozon analizini dışarıda eşimde bana 440tl yapıyorlar ben çok araştırdım fiyaları bende cerrahpaşaya gittim geçen hafta p.tesi tekrar gideceğim bakalım onlar ne diyecek mutlaka yaptıracağım bu testi

düşük yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun ama şaşırdım benim 2. denemem olacak inşallah biizden neden istedi acaba dr düşük yapanlardan mı isteniyor bu test

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin seni diğer toipten biliyorum yaşadıkların çok zor bende geçen hafta dondurulmuş tedavimdeydim 2 tüp 2 aşılamam var yine negatif aldım dr um benden ve eşimden istedi kromozon analizini dışarıda eşimde bana 440tl yapıyorlar ben çok araştırdım fiyaları bende cerrahpaşaya gittim geçen hafta p.tesi tekrar gideceğim bakalım onlar ne diyecek mutlaka yaptıracağım bu testi

evet diğer topikte beraberdik....,
bende adanada araştıracğm bakalım ne isteyecekler...bizden dr.istemedi ama bende yaptırmayı düşünüyorum...

cnm ben medikal park bahcelievlerde yaptırdım kan veriyorsun sonuç bir ay sonra çıkıyor.eşime ve bana yapılmıstı temmuz gibi.toplam 250 tl ödemiştik.

bende medikal paarkta yaptırmıştım arkadaş gibi acil diye 1 günde çıkardılar ben özel yaptırdım devlet sigortamız yoktu 500 tl tuttu eşime ve bana yapıldı sigortalılara daha ucuzdur

askböcegım merhaba ben tekırdag da özel bır hastanede yaptırdım ıstanbula düzen laboratuvarına gönderdıler memorıal hastanesınde burdan kalkıp gıdecegım 150TL muayene

nasıl bir tedavi gördün?benim üç kimyasal gebelik oluştu genetik teste sorunum seninle aynı ayrıca kanda pıhtılaşma çıktı

Arkadaşlar Merhaba,

Kromozom analizi yaptırdım ama problem var mı yok mu anlayamadım.Deneyimi bilgisi olanlar dr. kontrolüne gitmeden önce bilgilendirirse sevinirim.Analiz sonucum:

Periferik kan kültürlerinden elde edilen metafarzalarda 46,XX,13cenh+ kromozom kuruluşu saptanmıştır.Hastada gözlenen bu değişiklik normal varyasyon (kromozomal polimorfizm)olarak değerlendirilmiş olup fenotip üzerine bir etkisi beklenmemektedir.

Back
X