kandaki beta hcg değerim çok az yükseldi acillll:(

dondom

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
89
18
298
Edirne
selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce pazartesi kan tahlili yaptım 65 çıktı.bugün tekrar yaptım 78 çıktı.biri bana ne oluyor Allah rızası için :(((

canım korkutmak istemiyorum ama normal gebeliklerde iki kat artış olur..seninki öyle olmamış..kimyasal gebelik gibi duruyor..İnşallah değildir.

Canım telas yapma hemen normalde 2 gunde bır degerın 2 katın acıkması lazımmıs saglıklı bır gebelıkte bence cuma gunu tekrar yap o zaman bakalım ne cıkıcak degerın hemen panık yapma herhangı bır kanaman falan varmı canım

herhangi bir kanamam yok canım.sadece kasıklarımda hafif hafif sancı oluyor bazen.beni korkutan dış gebelik canım.bir an önce neler olduğunu öğrensemde rahatlasam yaaaa...:58:

Reglin gecikmediyse belki kimyasal gebeliktir.Hemen dış gebelik gibi kötü bişeyi getirme aklına.Doktor minik de olsa keseyi görebildiyse sorun yok gerçi erken daha kese gözükmesi için ama.İnşallah herşey yolundadır.

reglim geçeli tam 6gün oldu ya çok kötü korkuyorum.lütfen Allah rızası için bişeyler yazın kızlar moralim acayip bozuk :(

canım doktora gitmen lazım gitmediysen biran önce git niye kendini yiyorsun belkide telaşlanıcak bişey yoktur kendi kendine kuruntu yapacağına doktora git benim adetim enfazla fir hafta gecikmişti yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam 224 çıkmıştı bak internette yazan olması gereken değerler bunlar

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
bana kalsa sende telaşlanıcak bir durum yok gibi

kızlar doktora gittim 90 çoktı :( doktor büyük bir olasılıkla dış gebelik dedi.4 gün sonra düşmez ise iğne yapacakmış düşmesi için çok üzgünüm kızlar bu durumu yaşayan var mı başka :58::58::58:

bende erken dönem gebelikte düşük yaşadım ama ben acile gittiğimde değerlerim 800 küsürdü sonra değerlerim düşmeye başladı seninki erken farkedilmiş canım büyük ihtimalle sende bozulmuş gebelik var yada yumurtan erken çatladı bence kürtaja gerek duymadan atacaksın bozuk yumurtayı yani düşük olacak kendiliğinden.bence bir doktorla kalma başka doktorada git ve kendiliğinden düşüremezsen müdahale ettir hemen kürtaj olma bekle biraz,o içindeparça kalırsa seni öldürmez en fazla ateş,ağrı kanama yapar sende böle belirtiler yok sanırım doktorlar hemen kesip biçmeye bayılıyo bekle bence acele atme bir tanıdığıma doktor sen düşük yapmışın kürtaj edelcez demiş kız bekledi olmadı kürtaj bebeğinin kalbi atmaya başladı,şimdi sağlıklı bir hamile bence bir doktorla kalma,üstelik bu kızın bebeğini ultrasondada görememişler kanamasıda varmış sende aynı durumdasın demiyorum ama tedbirli olmakta yarar var hayırlısı olsun canım üzme kendini.

BEN VARIMMMMMM
aynen dediğin gibi oldu, iki günde 2 katına çıkması gerekirken benimki çok az artıyordu, doktor dış gebelikten şüphelendi, vajinal ultrasonla baktı ne bebek vardı ne de kese, yapılacak hiç birşey yok, çok şiddetli ağrı ve kanaman olursa gel o zaman dış gebelik olduğunu anlarız dedi, bu arada iki günde bir bhcg değerine bakmaya devam etti, ve 10 günün sonunda adet kanaması gibi kanamam oldu, yaşadığım KİMYASAL gebelikmiş, bebekte yani oluşmaya çalışmayan bebekte birşeyler yolunda gitmiyorsa vücut onu kabul etmez ve dışarı atmaya çalışırmış. ama merak etme canım bir ay sonra hamile kaldım tekrar çok şükür, inşallah dış gebelik değildir seninki de...

Arkadaşlar merhaba;
14 Haziranda 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu.

8.gün 42,6 çıktı değerim sevinçten uçtum.

Bugün yani 10.gün 52,57 çıktı.

Çok moralim bozuldu. 2 günde 2 katına çıkması gerekir diye biliyorum. En azından %60 70 olmalı. Bizimki % 23 gibi artmış.
Yükselir mi sizce ? Hevesim kursağımda kaldı çok üzgünüm..

BEN VARIMMMMMM
aynen dediğin gibi oldu, iki günde 2 katına çıkması gerekirken benimki çok az artıyordu, doktor dış gebelikten şüphelendi, vajinal ultrasonla baktı ne bebek vardı ne de kese, yapılacak hiç birşey yok, çok şiddetli ağrı ve kanaman olursa gel o zaman dış gebelik olduğunu anlarız dedi, bu arada iki günde bir bhcg değerine bakmaya devam etti, ve 10 günün sonunda adet kanaması gibi kanamam oldu, yaşadığım KİMYASAL gebelikmiş, bebekte yani oluşmaya çalışmayan bebekte birşeyler yolunda gitmiyorsa vücut onu kabul etmez ve dışarı atmaya çalışırmış. ama merak etme canım bir ay sonra hamile kaldım tekrar çok şükür, inşallah dış gebelik değildir seninki de...
Merhaba 5+5 hamileyim bende adetim lekelenme ile başladı sonra 1295 ile hamile olduğumu öğrendim ben .Dört gün sonra beta değerim istenilen kadar yükselmedi 2300 oldu 4000 olması gerekirken. Çok korkuyorum

Back
X