Hanımlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. Bildiğiniz üzre müslümanın müslümana duası makbuldur. Ben derim ki hazır bugün kandil burada bir dua dileği olanlar yazsınlar, bu başlığı okuyanlar da içlerinden gelirlerse eğer dua isteyen kardeşlerimize dua etsinler. Başka bir müslümandan gelecek tek bir dua bile çok önemlidir diye düşünüyorum ben, o yüzden böyle bir başlık açtım. Tekrar hayırlı kandiller :)
Güzel arkadaşım güzel düşünmüşsün. Kandilimiz hepimizin mübarek olsun. İlk duayla bende katılayım o zaman. Gönlünde ki tüm isteklerinin hayırlısıyla olması için ve bu dünya ve ahiretin için 41 ihlas okuyorum senin için Allah kabul eder inş.
o halde benim icinde meryem süresini okurmusunuz allahın izniyle insallah 5 seneyi gecen kollarım dolsun tasın evimde cocuk sesleri eksik olmasın keske uykusuz geceler dagınık odalar miss gibi bebek kokuları benimde evimde olsun
bi cocugum olsun saglıklı sıhatlı hayırlı eli ayagı düzgün insallah yarabbim allah kimseyide cocuksuz bırakmasın
o halde benim icinde meryem süresini okurmusunuz allahın izniyle insallah 5 seneyi gecen kollarım dolsun tasın evimde cocuk sesleri eksik olmasın keske uykusuz geceler dagınık odalar miss gibi bebek kokuları benimde evimde olsun
bi cocugum olsun saglıklı sıhatlı hayırlı eli ayagı düzgün insallah yarabbim allah kimseyide cocuksuz bırakmasın