Bende sizin gibiyim. Kandili geç bayramda bile aramak gelmiyor içimden ama akrabaları adet yerini bulsun diye arıyorum. Aynı şehirdeysem gidelim ziyaret edelim, dua ediyorsam isimlerini geçireyim ama telefon olayı cıx.Merhaba, öncelikle hayırlı kandiller. Konumun dini bir konu üzerine tartışma yaratmasını istemem.
Merak ettiğim bir konu var. İnançlı biriyim. ancak kandil vs gibi günlerde kendi anne babam dahil kimseyi aramam. Onlar başta sitem ederlerdi şimdi alıştılar. Huyum değil. Telefonda biri ile görüşmek benim için zaten zor bir şey bir de dini ve özel günlerde ekstradan aramak çok zor geliyor.
Geçtiğimiz kandil kvdemin kandilini de kutlamamıştım. Yani benim ailem, eşimin ailesi diye ayırt etmiyorum kimseyi. Ben böyleyim. Ancak kvdem arkamdan eşime sen kaynananı kayınbabanı aradın mı, kandilleştin mi? demiş. Eşim de evet deyince iyi iyi aferin, büyüklerini ara sor demiş. Eşimde onun bu lafından sonra benim kvdenin kandilini kutlamadığımı anlamış.
Ancak eşime anlatamıyorum bu durumu.İnsan ayırmıyorum herkese böyleyim diyorum ancak o kasten yaptığımı sanıyor. Bugün de kandil ve yine kimseyi aramak gelmiyor içimden. Hele kv ve görümce ile kandilleşmek istemiyorum.
Siz kimleri ararsınız?
Merhaba, öncelikle hayırlı kandiller. Konumun dini bir konu üzerine tartışma yaratmasını istemem.
Merak ettiğim bir konu var. İnançlı biriyim. ancak kandil vs gibi günlerde kendi anne babam dahil kimseyi aramam. Onlar başta sitem ederlerdi şimdi alıştılar. Huyum değil. Telefonda biri ile görüşmek benim için zaten zor bir şey bir de dini ve özel günlerde ekstradan aramak çok zor geliyor.
Geçtiğimiz kandil kvdemin kandilini de kutlamamıştım. Yani benim ailem, eşimin ailesi diye ayırt etmiyorum kimseyi. Ben böyleyim. Ancak kvdem arkamdan eşime sen kaynananı kayınbabanı aradın mı, kandilleştin mi? demiş. Eşim de evet deyince iyi iyi aferin, büyüklerini ara sor demiş. Eşimde onun bu lafından sonra benim kvdenin kandilini kutlamadığımı anlamış.
Ancak eşime anlatamıyorum bu durumu.İnsan ayırmıyorum herkese böyleyim diyorum ancak o kasten yaptığımı sanıyor. Bugün de kandil ve yine kimseyi aramak gelmiyor içimden. Hele kv ve görümce ile kandilleşmek istemiyorum.
Siz kimleri ararsınız?
Normalde bende hiç telde konuşmayı sevmem ama büyükler böyle seye çok önem veriyor o yüzden ailemi, kv leri, babaannemleri,ananemleri arıyorum. Eşimin dedesi falan hepsi vefat etmiş. Büyükleri gönlünü yapmak lazım diye düşünüyorum ya çok mutlu oluyorlarMerhaba, öncelikle hayırlı kandiller. Konumun dini bir konu üzerine tartışma yaratmasını istemem.
Siz kimleri ararsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?