Kandırıldım aldatıldım

Adam hergun benimle olmak icin yalvarıyodu beğenmese etkilenmese istemese niye olsun bende oyle dusundum sdce bana kendimi igrenç hissettirmek asagılamak kocasını aramamam icin soylenmis uydurma seyler demi
sen beğenmediğini sevmediğini düşünmüyorum ben herkesin aksine.. belki bir kafa karışıklığında boşluğunda seni buldu hikayenizi bilmyorum ama akıl karışıklığına sen kurban gitmiş olablirsin arkadaşım.. niye sevdin niye yaptın diyemem çünkü insan beşer şaşar sende duygusal boşluğuna onu sardın belki yargılamak kimseye düşmez ama destek verebiliriz tabii ki sana.. Ben yerinde olsam sessiz kalırım bu süreçte
ben bana hissi olmadan sırf beni yataga atmak icin benimle olduguna inanmak istemiyorum cunku ortaya cıkınca adam da kadında bu sebeple adamın benle oldunu soylemeye basladı bir adam aylarca seviyomus begeniyomus rolu yaparmı ya bu kadar mı iğrenç insanlar beni sevdiğini soylerken bana karım kadınım derken evlenelim beraber yasayalım derken nasıl olur bu

Adam hergun benimle olmak icin yalvarıyodu beğenmese etkilenmese istemese niye olsun bende oyle dusundum sdce bana kendimi igrenç hissettirmek asagılamak kocasını aramamam icin soylenmis uydurma seyler demi

Ilk duydugunda bnm eşim gozunu bende actı ufaktan beri beraberiz sen onu kirlettin dedi bana hemen sonra kabul etti adamı
Yani şimdi kadına da yüklenemezsin aldatılmış psikolojisi vardır onun için de zor. Ama sen eğer o beni beğenmeseydi beni hergün ister miydi diye onay arama kendince. Birincisi seni beğenmiş olabilir boşluktaydı sonra baktı eşini seviyor aslında hala ve geri dönmüş olabilir. Ama erkek bu, beğenmeden de ilişki yaşayabilir. Özellikle kadının dediği gibi ise ve ondan başka kimseyle olmadıysa gözü dılarda kalmış olabilir.
Bak kendine olan saygını yitirme ve konuyu kapatmaya çalış. O çirkefleşse bile sen ağırlığını koy ve muhatap olma. Bu ona daha çok koyar. Ben Zaten kocanı istemedim al güle güle kullan izlenimi ; ama ben senin kocana deli divane aşığım izlenimden çok daha faydalı.

ben bana hissi olmadan sırf beni yataga atmak icin benimle olduguna inanmak istemiyorum cunku ortaya cıkınca adam da kadında bu sebeple adamın benle oldunu soylemeye basladı bir adam aylarca seviyomus begeniyomus rolu yaparmı ya bu kadar mı iğrenç insanlar beni sevdiğini soylerken bana karım kadınım derken evlenelim beraber yasayalım derken nasıl olur bu
Karakteri bozuk,dengesiz biri o an öyle hissetmiştir ancak sonra işler istediği gibi gitmemiştir bu kez de kıvırmıştır.Sizi fiziken beğenmiş olsa bile bu tür bir adam insana değer vermez bu nedenle işine nasıl gelirse öyle konuşur.Söyledikleri için başınızı ağrıttığınıxa değmez

söylemez bence ya bir de kadın mı kalmadı bir tek sen mi varsın senin nazını çekmiştir aylarca sadece cinsellik için bir erkeğin bunları yapacağına inanmıyorum çünkü devir değişti yani bir erkeğin herşeye ulaşması artık çok basit.Yorum yapanlar sana affedersin ama seni kullanmış gibi cümleler kurmuşlar ben buna katılmıyorum arkadaşım bence seninle eşiyle arası açık olduğunda duygusal olarak da iyi hissetti sen ona iyi geldin ve o da kapıldı ama işin sonucu olaylar kopmuş yani kadınla boşanması konusunda keşke rahat bıraksaydın sen 3.kadın olmuşsun ama o ikisinin arasına hi karışmasaydın mesaj çekmeseydin çocukları için onlar zaten görüşecekti her zaman bak böyle bir durum da var.

Karısı inanamadı yattınızmı dedi basta soylemek istemedim beni aradı sorular sordu bende bilsin herseyi kabullenemesin diye herseyi en ince detayına kadar ona anlattım tum yasananları
Ama o beni sıkıstırmaya basladı dedi karıma herseyi anlatmısın ama yalanlıcaksın yapmadık bisey siz ayrılın diye oyle soyledim diceksin dedi beni tehdit etti defalarca gelir evini basarım ailene herseyi anlatırım benle yattıgını soylerim seni herkese rezil ederim dedi

Hay anaan babaan deseydin..
Neyse

uzak dur,kendine saygı duy,bekar adamlara yönel,

Sİz aldatılmamışsınız aldatmışsınız arkadaşınızı kocasıyla bir olup
Yaşadıklarınız da yaşattıklarınızın sonucu
Bir daha boşanmayan erkeğe sarkmayın

Beni sevmeden benle yattıgına inanamıyorum kabullenemiyorum nasıl bu kdr çirkef olabilir insan onunda kızları var hicmi acımadı bana
Erkeklerin yatıp kalkması için duyguya ihtiyaçları çok ta yok maalesef..Sizde de hata büyük ne diye karısını arıyorsunuz evli erkeklerden uzak durmak gerekir atar tutarlar böyle de kandırırlar

Konu sahibi yapacak birsey yok
Evt belki sen iyi niyetle yaklastin zaten bosaniyor diye dusundun herseyi kahul ettin
Ama malesef hata yapmissin
Tilki kurkcu dukkanina donmus

Yapacak birsey yok
Bir daha sen sen ol..bosaniyorum zaten karimi sevmiyorum.laflarina asla inanma

Ne kandırılmışsınız ne aldatılmışsınız. Adamın karısını kandıran sizsiniz, kadını aldatmasına vesile olan yine sizsiniz. Ne diye sızlanıyorsunuz? Ayrıca arkasında duramayacağınız şeyleri neden yaşıyorsunuz veya yaşadınız neden kadına anlatıyorsunuz madem ortaya çıkmasından ailenizin duymasından korkuyorsunuz? Böyle bir adamdan kurtulduğunuz için sevinmeniz kurban kesmeniz gerekiyor zaten, karısını sizinle aldatan adam sizi de başkasıyla aldatırdı.

Neden bana bunları yaptı yasattı daha fenası karısı ogrenince msjlarda sunu dedi ben sdece yatmak icin senle oldum seni sevmedim ayrı olsakta hep karımı seviyodum sen kimsinki senin icin eşimi bırakıyım seni onu ozlemek icin bir cinsel obje olarak gordum dedi
yaşamışsın yapmışsın bir hata yıpratma kendini katıksız şerefsiz iste

Ben artık erkekler nasıl guvencem biri bana seni seviyorum dese nasıl inancam hep yalanmı diye dusuncem ztn guvensizdim bu daha beter oldu

Ben artık erkekler nasıl guvencem biri bana seni seviyorum dese nasıl inancam hep yalanmı diye dusuncem ztn guvensizdim bu daha beter oldu
İnsan bazen en yakınını tanıyamıyor.Ben şahsen Allaha sığınıyorum çünkü insanız beşer şaşar demişler.Her daim hakkınızda hayırlısını dileyin.

Bir de ağızdan çıkan sözlerden ziyade davranışları kişiliğini daha çok ele verir.Gözlemlemek çok önemli

Back
X