Kandırıldım aldatıldım

Kadına üzüldüm yazık kadın zaten zor günler geçiriyor böylelerine güven olmaz

Ne kandırılmışsınız ne aldatılmışsınız. Adamın karısını kandıran sizsiniz, kadını aldatmasına vesile olan yine sizsiniz. Ne diye sızlanıyorsunuz? Ayrıca arkasında duramayacağınız şeyleri neden yaşıyorsunuz veya yaşadınız neden kadına anlatıyorsunuz madem ortaya çıkmasından ailenizin duymasından korkuyorsunuz? Böyle bir adamdan kurtulduğunuz için sevinmeniz kurban kesmeniz gerekiyor zaten, karısını sizinle aldatan adam sizi de başkasıyla aldatırdı.
ah ahhh böylelerinin kökü bir kurumadı gittiii. aynı dert benim de başımdaa üstelik kadın da evli ve 2 çocuklu.. aşık olmuşlar sözde 2side boşanıp evleneceklermiş ama kadın yakalanınca vazgeçti kocasından boşanmaktan ama gizli gizlii konuşmaya devam ettiklerini gördümm ve daha neler neler .. KÖKLERİ KURUMADI BU TİP KADINLARIN

Cok kotu durumdayım birini tanıdım eşiyle 1 senedir ayrılardı dava acılmıs durusmaları goruluyodu kadının ailesinden nefret ediyor kendi de ailesiyle yasıyordu bana asla ona donmem bu evlilik bitti mutlaka bosancaz diyodu snra 1 gun eşi aradı beni tlfnunu inceledim sen kayıtlıydın berabermisiniz dedi o ara yeni tanısmıstık ben reddetmiştim
Hayır dedim beraber değiliz sdce tanıstık o kdr kadında soyledi biz zaten bosancaz birlesirsek ailem beni siler bu evlilik kurtulmaz artık dedi hatta biz ayrıyız istediğiyle gorusur bisey diyemem dedi konu kapandı
Snra ara ara o beni armaya dvm etti derken iliskiye basladık basta takmıyodum pek sonradan baglandım ve bikac kez beraber olduk
Sonra soguk davranmya basladı aramaları azaldı derken o ilgisizlikle dvm edemedim tlfnda bitsin dedik bitirdik ama ben tabi bitmez diye dusundum
5 gun hic gorusmedik derken 1 gece onu aradım baktım teli mesgul hemen karısını aradım o da mesgul anladımki birbirleriyle konusuyolar
Ikısıne de aynı anda msj attım karısına seni aldatan benle yatan adama geri dondun demek dedim
Tabikide karisini evini yuvasini sececek ne bekliyordun namusunu karisini birakip peşinden kosmasini mi...peki hangi sifatla karisini aradiniz birde mesaj cektiniz..ben olsam asla sana o cesareti vermezdim

Tabikide karisini evini yuvasini sececek ne bekliyordun namusunu karisini birakip peşinden kosmasini mi...peki hangi sifatla karisini aradiniz birde mesaj cektiniz..ben olsam asla sana o cesareti vermezdim
Basit demi gel bana ümit ver snra karına dön Allah soraun ondan hesabımı bnm gucum yetmez ben kac kez ddm birlesme ihtimalin varsa benle olma git yuvana cocuklarına sahip cık diye o asla bitti asla donmem diye diye beni ikna etti baslamaya

Yazdiklariniz ibret olsun. Ortada dolaniyordu evliymis yok bosanacakmis basliklari.
Uzak durun evli erkeklerden, evliyim ama sor bir neden mutsuzum, cocugun psikolojisi, ailelerin zorlamasi vs kafasindakilerden. Boyle kullanir kacarlar sizi. Uzulmeyi birakin ders alin yasadiklarinizdan.

Basit demi gel bana ümit ver snra karına dön Allah soraun ondan hesabımı bnm gucum yetmez ben kac kez ddm birlesme ihtimalin varsa benle olma git yuvana cocuklarına sahip cık diye o asla bitti asla donmem diye diye beni ikna etti baslamaya
Tabikide oyle soyleyecek tabikide sana buyuk vaatler verecekti biraz kendini tasiyabilseydin beklerdin bosanma kagidini...onun gozunde emin olun oyle basitsiniz ki bos yere hakliyken haksiz oldunuz.boyle bir olayin icinde olmaya mahal vermeseydiniz nasil ki boyle meseleyi duydunuz hicbisey demeden engelleseydiniz emin olun daha agir ve karakterli olurdunuz.esimde boyle bir olay yasadi simdide bazen dalga geciyoruz kizla ortamlarda.oturup ayy yazik bide boyle yazmisti böyle umutlanmisti diyoruz hatta senin ki iyimis..kiz beni aradiginda esim ona hangi cesaretle karimi ararsin sen kendini karimla birmi tutuyorsun demisti...

Ben hicbizaman ayrılarken bosansınlar diye ugrasmadım biz tanıstıgımızda zaten uzun suredir ayrılardı davaları devam ediyodu hatta karısı benim numaramı onun tlfnunda gorup arayınca ona da dedim kurtulursa kurtul ben kocanla sdce 2 kez telde konustum hepsi bu dertlesti benle ddm ki gercekten hepsi o an o kadardı ama kadın da dedi biz bosanıyoruz artık olmaz ailem siler beni ailem istemiyo onu fln dedi hatta ayrıyız bosancaz karısamam istedigiyle gorusur bile dedi eminmisin ddm evt dedi ona dondum o da aynı seyleri ısrarla soyleyince baktım dava var ikisi asla diyo o da benl baslamak istiyo oyle basladım yksq ben yuva yıkan kadın olmak istemedimki hiç

Bide bosanmasini bekliyor garibim..haa bide karisiyla ahbap olmuss ikisinide tilki akliyla denetliyor zira adama vay sen karinlami konustun diyecek..tabikide karisini arayacak tabikide milleti karisinin ayagina gonderecek

Ben hicbizaman ayrılarken bosansınlar diye ugrasmadım biz tanıstıgımızda zaten uzun suredir ayrılardı davaları devam ediyodu hatta karısı benim numaramı onun tlfnunda gorup arayınca ona da dedim kurtulursa kurtul ben kocanla sdce 2 kez telde konustum hepsi bu dertlesti benle ddm ki gercekten hepsi o an o kadardı ama kadın da dedi biz bosanıyoruz artık olmaz ailem siler beni ailem istemiyo onu fln dedi hatta ayrıyız bosancaz karısamam istedigiyle gorusur bile dedi eminmisin ddm evt dedi ona dondum o da aynı seyleri ısrarla soyleyince baktım dava var ikisi asla diyo o da benl baslamak istiyo oyle basladım yksq ben yuva yıkan kadın olmak istemedimki hiç
Yuva yikan kadin olmasaydin beklerdin bosanma kagidini..tabikide kadin aldatilmayi hazmetmeyecekti tabikide adam ikna edecekti snei..

kaç ay boyunca diretti karıma dönmem diye ben onu merak ettim yani uzun süredir mi beraberdiniz

Ben istemiyorum dememiş , ailem istemiyor demiş ... yani her an barışabiliriz çıkar bunun altından

Tabikide oyle soyleyecek tabikide sana buyuk vaatler verecekti biraz kendini tasiyabilseydin beklerdin bosanma kagidini...onun gozunde emin olun oyle basitsiniz ki bos yere hakliyken haksiz oldunuz.boyle bir olayin icinde olmaya mahal vermeseydiniz nasil ki boyle meseleyi duydunuz hicbisey demeden engelleseydiniz emin olun daha agir ve karakterli olurdunuz.esimde boyle bir olay yasadi simdide bazen dalga geciyoruz kizla ortamlarda.oturup ayy yazik bide boyle yazmisti böyle umutlanmisti diyoruz hatta senin ki iyimis..kiz beni aradiginda esim ona hangi cesaretle karimi ararsin sen kendini karimla birmi tutuyorsun demisti...
Aferin mi diyelim yani kocanıza bravo bee helal olsun aldatmış ama bi sor nasıl aldatmış. Birlikte oldugu kızla dalga geçerek karısına da geri dönmüş helal. Kız zorla birlikte olmuştur zaten kesin

Back
X