• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırıldım :(

Turuncusaclikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
30
3
1
32
yaklaşık 5 ay önce birisiyle tanıştım ve ona her konuda dürüst oldum. İlk etapta bi şey hissetmesem de zaman geçirdikçe ve onu tanıdıkça çok aşık oldum kendimden vazgeçecek kadar sevdim. Bana ailesinin o küçükken öldüğünü amcasının onu büyüttüğünü evlenip boşandığını anlattı. Tabi sonrasında benle beraber başka bi sevgilisinin daha olduğunu ve evde de bi eşinin olduğunu öğrendim. Sevgilisi olan kadın çok yapışkan birisi ondan kurtulmak istediğini başaramadığını söylüyordu o kadını hayatından çıkarttım. Bu arada o kadın benimle çok uğraştı. Eşi de benden haberdar ama hiç bi şey demiyor. Hatta hemen hemen hergün erkek arkadasım bende kalıyor ve ses çıkartmıyor. Gerçekten de kağıt üstünde bir evlilik olduğuna inanmaya başladım. Sevgilimin annesi ablası beni arıyor onu sormak için. Ailesiyle kopuk. Anlam veremiyorum. Vazgeçemiyorum deliye dönüyorum o olmayınca. Gerçekten aşk acısı cekiyorum. Napıcam bilmiyorum. Kendimi çıkmazda hissediyorum. Elimden bişey gelmiyor. Ve beni şu saat gelicem bu zaman yanındayım diye oyalıyo bazı zamanlar. Bende ev dükkan ne varsa basmakla tehdit ediyorum. Gerçekten kafayı yemek üzereyim artık

Aile konusundadami yalan atmis? Annesi ablasi ariyo demissiniz? cocuguda varmi?

yalan tahammül edemedigim birsey oldugu icin sevsem bile birakirdim ben. garanti verecegi bisey yok. karisiyla arasi iyi olsada olmasada hala onun nikahi altinda. bosanamamak diye bisey yok.

Aile konusundadami yalan atmis? Annesi ablasi ariyo demissiniz? cocuguda varmi?

yalan tahammül edemedigim birsey oldugu icin sevsem bile birakirdim ben. garanti verecegi bisey yok. karisiyla arasi iyi olsada olmasada hala onun nikahi altinda. bosanamamak diye bisey yok.
Aile konusunda da yalan söylemiş gayet ailesi varmış. Hatta sevgilisi olan diğer kadın bana para için berabersin dedi ama benim maddi yönden hiçbir sıkıntım yok ilişkimde asla çıkar ilişkisi olmadı ilk etaptan bu yana. Bi çocuğu var ve eşini çok küçük yaşta kaçırmış ailesi sahip çıkmıyor o da bırakmıyor. Kadın bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda hayatına devam ediyor. Her şeyi kabulleniyor. Diğer kadınla kanka gibilermiş öyle bi ilişki yani. Ben bu adamı değiştirmek için elimden geleni yaptım. Çevresinde köklü değişiklikler yaptım ama kendim çok bağlandım kopamıyorum

Mideniz güzelmiş "güle güle" kullanın...
Bana hakaret etmeniz için açmadım konuyu. Zaten bu durumumdan rahatsızlık duymasam isyan edercesine buraya yazmazdım. Lütfen üslubunuza dikkat edin. Bu duruma kendimi bile isteye düşürmeyi bende istemezdim.

Adamın hem karısı hem sevgilisi hemde siz varsınız ? Ay kafamda deli sorular. Kafayı yemek üzere değil yemişsiniz siz. Böyle bir adamdan hala gelecek bekliyorsunuz ya! Ne diyeceğimi bilemedim.
İnanın böyle bi adamdan hiç bir beklentim yok. Biliyorum ne aile olabiliriz ne de ötesi var. Ama ilişkimizi gayet açık yaşıyoruz. Ailesi vs herkes haberdar. Beni hayatından çıkartmadığı gibi alenen her şeyin arkasında duruyo. Ben ailesi hakkında sorular sorduğumda geçiştiriyor. Ne nasıl anlam veremiyorum

Kendinizi bu hayata layik görüyorsanız biz ne gibi bir tavsiye verebiliriz ki?

Yalniz bu kadarı dizilerde bile olmuyor. Yazdiklarinizi bir de başka birinin gözünden okumaya çalışıp nasıl bir bataklıkta oldugunuzu görmeye çalışın lütfen...

Aile konusunda da yalan söylemiş gayet ailesi varmış. Hatta sevgilisi olan diğer kadın bana para için berabersin dedi ama benim maddi yönden hiçbir sıkıntım yok ilişkimde asla çıkar ilişkisi olmadı ilk etaptan bu yana. Bi çocuğu var ve eşini çok küçük yaşta kaçırmış ailesi sahip çıkmıyor o da bırakmıyor. Kadın bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda hayatına devam ediyor. Her şeyi kabulleniyor. Diğer kadınla kanka gibilermiş öyle bi ilişki yani. Ben bu adamı değiştirmek için elimden geleni yaptım. Çevresinde köklü değişiklikler yaptım ama kendim çok bağlandım kopamıyorum

Niye hayır işleme kurumu musun?
Daha hayırlı işler yapabilirsin gerçi..

Kendinizi bu hayata layik görüyorsanız biz ne gibi bir tavsiye verebiliriz ki?

Yalniz bu kadarı dizilerde bile olmuyor. Yazdiklarinizi bir de başka birinin gözünden okumaya çalışıp nasıl bir bataklıkta oldugunuzu görmeye çalışın lütfen...
Eşi sıfır beklenti sonsuz mutluluk diyip kendisini çocuğuna adamış sadece. Bana sahip çık bırakma başkalarının eline diyo sürekli. Henüz 23 yaşındayım iyi bir işim güzel bir konumum var ama bana her seyden vazgeçecek durumdayım. Kendimden ve yapabileceklerimden korkar oldum

Bana hakaret etmeniz için açmadım konuyu. Zaten bu durumumdan rahatsızlık duymasam isyan edercesine buraya yazmazdım. Lütfen üslubunuza dikkat edin. Bu duruma kendimi bile isteye düşürmeyi bende istemezdim.
Ben size hakaret etmedim biraz mantıklı düşünün karşınızdaki insan yalan söylemiş değil bir, 100 tane. Beyaz yalanda değil. Ailesi sizin yanınızda olmuş, aramış ne önemi var?
Bir de normalmiş gibi " sevgilisi yapışkandı onu hayatından çıkarttım." diyorsunuz. Sevgilisi, eşi, çocukları,ailesinin var olduğunu öğreniyorsunuz ve sevgilisinden kurtarmaya çalışıyorsunuz.
"Eşi de biliyor bir şey demiyor" demesin! Hadi o demiyor sizin bir şey dememeniz gerekmez mi?
Bu anormalliklerin içinden kurtarın kendinizi.

İnanın böyle bi adamdan hiç bir beklentim yok. Biliyorum ne aile olabiliriz ne de ötesi var. Ama ilişkimizi gayet açık yaşıyoruz. Ailesi vs herkes haberdar. Beni hayatından çıkartmadığı gibi alenen her şeyin arkasında duruyo. Ben ailesi hakkında sorular sorduğumda geçiştiriyor. Ne nasıl anlam veremiyorum
Peki sizin içinize siniyor mu evli bir adamla birlikte olmak? Karısının sizden haberi olması mı sizi bu ilişkide beklentisiz yapan? Gayet açık yaşadığınız ilişki nedir Allah aşkına! Evli bir adamın 3 kadını birlikte idare edebilme özelliği mi.

Niye hayır işleme kurumu musun?
Daha hayırlı işler yapabilirsin gerçi..
Bende istemezdim bi erkeğin hayatında henüz 23 yaşındayken "metres" konumunda bulunup o şekilde adledilmeyi, çok isterdim daha hayırlı İşler yapabilmeyi ama olmayınca olmuyo işte. Dilerim böyle bi durumun içerisine kimse düşmesin. Benim ailem yok babasız annesiz büyüdüm ve ilk başta bu durumumdan faydalandı. Baba gibi kolladı anne gibi şefkat gösterdi ve her şeyi öğrendiğimde artık çok geçti

Ben size hakaret etmedim biraz mantıklı düşünün karşınızdaki insan yalan söylemiş değil bir, 100 tane. Beyaz yalanda değil. Ailesi sizin yanınızda olmuş, aramış ne önemi var?
Bir de normalmiş gibi " sevgilisi yapışkandı onu hayatından çıkarttım." diyorsunuz. Sevgilisi, eşi, çocukları,ailesinin var olduğunu öğreniyorsunuz ve sevgilisinden kurtarmaya çalışıyorsunuz.
"Eşi de biliyor bir şey demiyor" demesin! Hadi o demiyor sizin bir şey dememeniz gerekmez mi?
Bu anormalliklerin içinden kurtarın kendinizi.
İnanın içinde bulunduğum durum yüzünden resmen histeri krizleri yaşıyorum. Hem aptallıgıma hem kalbime söz geçiremiyor oluşuma ağlıyorum. Uzaklaşmak için tatile çıktım asistan doktorum ve işi gücü bırakıp şehir değiştirmeyi bile düşündüm. Ama elimden hiçbir şey gelmedi. Ailesi yanımda değil aksine karşımda ama gelin görün ki her biri umursamaz. yalan kumar ve pavyon hastalığı var bende bunlardan onu bi nebze de olsa uzaklaştırdım. Bu da farkında bunların ve gitmeye çalıştığımda müsade etmiyor

İnanın içinde bulunduğum durum yüzünden resmen histeri krizleri yaşıyorum. Hem aptallıgıma hem kalbime söz geçiremiyor oluşuma ağlıyorum. Uzaklaşmak için tatile çıktım asistan doktorum ve işi gücü bırakıp şehir değiştirmeyi bile düşündüm. Ama elimden hiçbir şey gelmedi. Ailesi yanımda değil aksine karşımda ama gelin görün ki her biri umursamaz. yalan kumar ve pavyon hastalığı var bende bunlardan onu bi nebze de olsa uzaklaştırdım. Bu da farkında bunların ve gitmeye çalıştığımda müsade etmiyor
Siz onu kurtaramazsınız kendi çıkmak isterse çıkar. Çıkamazsa oda sizi içine çeker yapılacak şey ortada böyle yıpratıcı bir ilişkiden hiç bir fayda gelmez...

Peki sizin içinize siniyor mu evli bir adamla birlikte olmak? Karısının sizden haberi olması mı sizi bu ilişkide beklentisiz yapan? Gayet açık yaşadığınız ilişki nedir Allah aşkına! Evli bir adamın 3 kadını birlikte idare edebilme özelliği mi.
Hayır içime sinmiyor ama adamı içimden de söküp atamıyorum. Hasta oluyor basında bekleyeni benim içtiği Sudan giydiği kıyafete kadarher şey elimden geçiyor ve aslında onunda hayatında birileri varken nasıl bu kadar yalnız onu çözemiyorum. Tamam ben hatalıyım ama her şeyine göz yuman onu dışarıya gitmeye itenlerde hiç mi suç yok. Ben hiç bi şeyden habersizken aşık oldum ve karşımda benim kadar istikrarlı bi bayan görmüş olsaydım ilk dakika belki de gidebilirdim bu ilişkiden. Bilemiyorum. Kadının umursamazlığı benim bu ilişkiden kendime bu kadar pay çıkartmam için yeterli gelmişti bana. Ama durumumu tasvip etmiyorum elbette

Sana bir şey söyleyim mi bunu çok samimi ve yaşamış biri olarak söylüyorum.Senin o kadına yaşattığın duyguları başka bir kadın bana yaşattı.Ha ne oldu sonunda ;kısa bir sürelik macera olarak geçti geçmişine kafamdan sildiğim hayatımdan silmeye çalıştığım gerizekalı eşimin.Bunu üzülerek kahrolarak ve gözlerim dolu dolu olarak yazıyorum şuan. Bu durumu ulu ortabir yerlerde anlatmayı bırak en yakın arkadaşına ailene bile anlatamıyorsun. Bakma burda rahat rahat yazdığıma. Bazı şeyleri yaşarken bazen düşünün 'bazen' diyorum bak.

Siz onu kurtaramazsınız kendi çıkmak isterse çıkar. Çıkamazsa oda sizi içine çeker yapılacak şey ortada böyle yıpratıcı bir ilişkiden hiç bir fayda gelmez...
Çok düzensiz bir hayatı var hemde sorumlulukları büyük olduğu halde. Benimse çok düzenli bi hayatım vardı o hayatı a girip alt üst edene kadar her şeyi. Batmakta çıkmakta benim elimde ama nasıl yapacağım hakkında zerre fikrim yok

Back
X