- 16 Aralık 2016
- 30
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Turuncusaclikiz
yaklaşık 5 ay önce birisiyle tanıştım ve ona her konuda dürüst oldum. İlk etapta bi şey hissetmesem de zaman geçirdikçe ve onu tanıdıkça çok aşık oldum kendimden vazgeçecek kadar sevdim. Bana ailesinin o küçükken öldüğünü amcasının onu büyüttüğünü evlenip boşandığını anlattı. Tabi sonrasında benle beraber başka bi sevgilisinin daha olduğunu ve evde de bi eşinin olduğunu öğrendim. Sevgilisi olan kadın çok yapışkan birisi ondan kurtulmak istediğini başaramadığını söylüyordu o kadını hayatından çıkarttım. Bu arada o kadın benimle çok uğraştı. Eşi de benden haberdar ama hiç bi şey demiyor. Hatta hemen hemen hergün erkek arkadasım bende kalıyor ve ses çıkartmıyor. Gerçekten de kağıt üstünde bir evlilik olduğuna inanmaya başladım. Sevgilimin annesi ablası beni arıyor onu sormak için. Ailesiyle kopuk. Anlam veremiyorum. Vazgeçemiyorum deliye dönüyorum o olmayınca. Gerçekten aşk acısı cekiyorum. Napıcam bilmiyorum. Kendimi çıkmazda hissediyorum. Elimden bişey gelmiyor. Ve beni şu saat gelicem bu zaman yanındayım diye oyalıyo bazı zamanlar. Bende ev dükkan ne varsa basmakla tehdit ediyorum. Gerçekten kafayı yemek üzereyim artık