• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırıldım :(

Para sıkıntısı Yok yazmışsın bide. Daha 23 yaşındasın adam seni kullanıyor paranı da veriyordur. Oghh senden rahatı yok...
Beni tanımıyorsunuz nasıl bir hayat yaşıyorum bilmiyorsunuz ne kadar kolay yaftalama yapıyorsunuz böyle. Gerçekten çok kötü düşüncelisiniz. Kimse beni kullanmıyor ve kimsenin parasına ihtiyaç duymuyorum ben

Bu adam ali agaoglu gibi sizi 3. Yapmis yakinda 4.de gelir. Sizi bir davettte tanistirirken benim 3. Hanim der sizde para icin etrafa gulucukler sacarsiniz. ( su adamin 5 kurusu olmasa hic biriniz etrafinda olmazdiniz) sonrada magdurum da magdurum.
Çok yanlış düşünüyorsunuz ve ben size kendimi anlatma zahmetinde bulunmicam

Beni tanımıyorsunuz nasıl bir hayat yaşıyorum bilmiyorsunuz ne kadar kolay yaftalama yapıyorsunuz böyle. Gerçekten çok kötü düşüncelisiniz. Kimse beni kullanmıyor ve kimsenin parasına ihtiyaç duymuyorum ben

Senin gibi birini zaten tanımak istemezdim. Kötü olan sensin bu yazdıklarımızı biraz olsun düşün. Bu insanlar neden bu kadar tepki veriyor diye otur kafa yor biraz. Muhalefet olacağına!

Kızım ne işin var evli adamla ,kağıt üstünde evlilik diyorsun da ,ne biliyorsun kadın senle konuştumu ,hakkımı helal ettim al kocamı tepe tepe kullan dedimi?
Öbür sevgilisi çok yapışkandı diyorsun ,senin sayende kurtulmuş o sevgili den, kimbilir şimdi yeni bir tane bulmuştur yenisi sayesinde de senden kurtulur dimi,
Anlamadım altındanmı yapılmış bu adam ,kendinizi neden bu kadar değersiz leştirdiniz? Evliliği kağıt üstünde diyerek aşağılamışsın bence ,hiçbir hak iddia edecek durumun yok

O kadar bekar adam var kendine edinecek baska dert mi bulamadın... git isinle gücünle ilgilen, ya bekarligin tadı varken niye böyle çarpık iliskiler?

Senin gibi birini zaten tanımak istemezdim. Kötü olan sensin bu yazdıklarımızı biraz olsun düşün. Bu insanlar neden bu kadar tepki veriyor diye otur kafa yor biraz. Muhalefet olacağına!
Siz bana hakaret ederken ne kadar güzel aşağılıyosunuz diye size destek çıkacak halim yok. Elbette muhalefet olacagım. İçinde bulunduğum durumdan dolayı beni alkışlayın demiyorum ben ama fazla acımasızsınız

O kadar bekar adam var kendine edinecek baska dert mi bulamadın... git isinle gücünle ilgilen, ya bekarligin tadı varken niye böyle çarpık iliskiler?
İlk etapta evli olduğunu bilmiyordum öğreneli de çok fazla olmadı. Yoksa bende istemezdim böyle bi duruma düşmeyi

Siz bana hakaret ederken ne kadar güzel aşağılıyosunuz diye size destek çıkacak halim yok. Elbette muhalefet olacagım. İçinde bulunduğum durumdan dolayı beni alkışlayın demiyorum ben ama fazla acımasızsınız

Hakaret değil gerçekler bunlar... seni yansıtıyor her söylediğim kelime!

Kızım ne işin var evli adamla ,kağıt üstünde evlilik diyorsun da ,ne biliyorsun kadın senle konuştumu ,hakkımı helal ettim al kocamı tepe tepe kullan dedimi?
Öbür sevgilisi çok yapışkandı diyorsun ,senin sayende kurtulmuş o sevgili den, kimbilir şimdi yeni bir tane bulmuştur yenisi sayesinde de senden kurtulur dimi,
Anlamadım altındanmı yapılmış bu adam ,kendinizi neden bu kadar değersiz leştirdiniz? Evliliği kağıt üstünde diyerek aşağılamışsın bence ,hiçbir hak iddia edecek durumun yok
Kadın benimle konuştu hatta sıfır beklenti sonsuz mutluluk benim hayat felsefem dedi. İlk değilsin son olursun olmazsın umrumda değil dedi açık açık.

İlk etapta evli olduğunu bilmiyordum öğreneli de çok fazla olmadı. Yoksa bende istemezdim böyle bi duruma düşmeyi
Zaten içinde bulunduğun durum seni bi sure sonra su an olduğundan daha beter bir hale getirecek. Yerinde olsam kimsenin hakkına girmeden hayatıma bakarım. En cok pişman olan sen olacaksın.

Hakaret değil gerçekler bunlar... seni yansıtıyor her söylediğim kelime!
Ben bu olayların bu şekilde olduğunu daha yeni öğrendim. Bile göre böyle ilişkiye başlamadım. Öylesine bekar takılıyordu ki asla anlayamadım evli olduğunu. Gel gelelim ben zaten yeterince kendime kızıyorum iç savaşımı vermeye çalışıyorum isyan ediyorum ağlıyorum şehir değiştirmeyi bile düşündüm ama yok elimden bişey gelmedi. Ben asistan doktorum işimden gücümden vazgeçecek duruma geldim ama yapamadım. Benim de bi ailem yok kız kardeşimden başka onu bırakamadım okulu var diye

Zaten içinde bulunduğun durum seni bi sure sonra su an olduğundan daha beter bir hale getirecek. Yerinde olsam kimsenin hakkına girmeden hayatıma bakarım. En cok pişman olan sen olacaksın.
Şimdiden bile çok pişmanım. Körü körüne inandığım için böyle bağlandığım için hayatımı ona endekslediğim için...

Hepsi birden adamın parasına bakıyor kimse yanlış anlamasın, karısi da dahil. Hadi birini affetti ama bu kadar fazlasına göz yumuyorsa o da kendi çıkarında... adamda keyfinde mübarek...

Kadın benimle konuştu hatta sıfır beklenti sonsuz mutluluk benim hayat felsefem dedi. İlk değilsin son olursun olmazsın umrumda değil dedi açık açık.
E işte açık açık adamın 5 kuruş etmediğini ,artık beklentisi olmadığını söylemiş kadıncağız ,şimdi bu hakkını helal etmekte değil, yazık senin gibi kaç tanesiyle konuşmak zorunda kalmış,kimbilir ne yaşıyor

Back
X