Kandırılıyor muyum?

lemon356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
214
47
18
21
Bu akşam bi uygulamadan biriyle tanıştım çocukla sevgili değiliz ama flörtüz baya beni sevdiğini beğendiğini kıyamadığını söylüyor kahvaltı edeceksin diyor bebek gibi severim diyor ama ben kandırılmaktan korkuyorum nasıl anlarım?

Yani şöyle diyim ben ona hastalığımı söyledim beni çıldırtma diyor kendine iyi bakmıyorsun diyor kısaca sahipleniyor ama dedi ki birbirimize zaman verelim üzülmeni istemem

Dur daha bir bismillah bu akşam tanışmışsın. O uygulamalardaki erkeklerin tek amacı cinsellik herif bunu 10 kıza aynı anda söylüyordur. Birkaç saatlik tanıdığın herifin lafına inanmazsan kandırılmazsın. Aklını kullan ve bu uygulamalardan uzak dur gerçekten sevilmek istiyorsan.

İnanma tabiki bebek gibi severimden kastı çaki bebek falandır

Oha çok yakın bi arkadaşımda aynısını dedi

Ama şey yazmış zamana bırakalım üzülmeni istemem

Bu aksam tanıştın?

Sevdigini beğendiğini soyledi, hastasin kendine iyi bak diye azarladi.

Ve guvenmeli miyim diye soruyorsun??????

Zaten sürekli libidom çok yüksel diyor
Saha tanışalı saatler olmuş ve libidodan bahsediyor. Sence güvenmeli misin bir düşün bakalım. Adam beyniyle değil başka bir tarafıyla düşünüyor. Hastalığına çıldırdığı falan da yoktur daha bismillah seni tanımıyor ki

İlgiye çok açsın bence ama o istediğin ilgiyi sevgiyi uygulamadan tanıştığın birinden alman çok zor.

Arkadaşlar iyi misiniz ben zaten bilgi almak için yazdım neden kandırayım ayrıca chat sitesi değiş girdiğim müzik sitesi Spotifyın tt hali gibi bir şey

Birkaç saat önce tanışmışsınız. Internete lovebombing yazıp aratın. Böyle kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlarsınız. Daha sizi tanımıyor bile. Sevemez, hoşlanamaz. Kıyamam falan da palavra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…