Yani şöyle diyim ben ona hastalığımı söyledim beni çıldırtma diyor kendine iyi bakmıyorsun diyor kısaca sahipleniyor ama dedi ki birbirimize zaman verelim üzülmeni istememBu akşam bi uygulamadan biriyle tanıştım çocukla sevgili değiliz ama flörtüz baya beni sevdiğini beğendiğini kıyamadığını söylüyor kahvaltı edeceksin diyor bebek gibi severim diyor ama ben kandırılmaktan korkuyorum nasıl anlarım?
İnanma tabiki bebek gibi severimden kastı çaki bebek falandırBu akşam bi uygulamadan biriyle tanıştım çocukla sevgili değiliz ama flörtüz baya beni sevdiğini beğendiğini kıyamadığını söylüyor kahvaltı edeceksin diyor bebek gibi severim diyor ama ben kandırılmaktan korkuyorum nasıl anlarım?
Oha çok yakın bi arkadaşımda aynısını dediDur daha bir bismillah bu akşam tanışmışsın. O uygulamalardaki erkeklerin tek amacı cinsellik herif bunu 10 kıza aynı anda söylüyordur. Birkaç saatlik tanıdığın herifin lafına inanmazsan kandırılmazsın. Aklını kullan ve bu uygulamalardan uzak dur gerçekten sevilmek istiyorsan.
Klasik avcı erkek taktiği. Seni çok düşünüyormuş gibi gözükür ama düşündüğü tek şey şeyidirAma şey yazmış zamana bırakalım üzülmeni istemem
Bu aksam tanıştın?Bu akşam bi uygulamadan biriyle tanıştım çocukla sevgili değiliz ama flörtüz baya beni sevdiğini beğendiğini kıyamadığını söylüyor kahvaltı edeceksin diyor bebek gibi severim diyor ama ben kandırılmaktan korkuyorum nasıl anlarım?
Saha tanışalı saatler olmuş ve libidodan bahsediyor. Sence güvenmeli misin bir düşün bakalım. Adam beyniyle değil başka bir tarafıyla düşünüyor. Hastalığına çıldırdığı falan da yoktur daha bismillah seni tanımıyor kiZaten sürekli libidom çok yüksel diyor
Dalga geçiyorsun bence. Hadi iyi gecelerZaten sürekli libidom çok yüksel diyor
Sana da versin aminAllah akıl fikir versin. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?