Sadece resmi nikah var oda iş yüzünden 3 senedir sürmüş yani konuşmuyorlar bir biriyle bağlantı kurmuyorlarBoşanması gerekiyor demissin sonra da 3 senedir ayrilar nikahlari yok demissin ne alaka simdi bu?
Hataya doymadım daha diyorsun yani.Ailem verdi 16 yaşında 18 de boşandım
Evleneceginiz insanın sosyal hesaplarını bilmiyormusunuzEski eşi aldatmış defalarca o yüzden ayrılmış zaten hiçbir bağlantıları yok 3 senedir sadece bu ortaklık yüzünden resmi nikah kalmış. Başka sosyal hesablarımız yok sadece vatsapla bağlantı kurduk hep
Tamda 18 yaşımda özgür birey olduğum gün anladım devam etsem ömrüm gidecek düzelen biri değil sürekli şiddet ve o yaşda çok zorNe yasadiklarini bilemeyiz. Rezil bir adamdi belki. Sürdürmeden bitirdi. Biz de erkenden boşansa elestiriyoruz, eziyeti cekip bosanmayi uzatsa elestiriyoruz. Insanin bahti guzel olsun. Baska hicbir sey degil.
Sonucta evli . Bu resmen evli oldugu gerçeğini değiştirmez. Hukuk da buna bakar. Sen de evli adamin evli olduguni bile bile onunla gezip tozuyor evlenme hayali kuruyorsun. Bir kere yanmissin bir daha yanma.Sadece resmi nikah var oda iş yüzünden 3 senedir sürmüş yani konuşmuyorlar bir biriyle bağlantı kurmuyorlar
Sosyal hesap kullanan biri değil sevmiyor oyle şeyleri ben kullanıyorumEvleneceginiz insanın sosyal hesaplarını bilmiyormusunuzsevgiliyken eşimin ıban ına kadar bilirdim. Çok süpheli hareketler bunlar dikatli olun kandırılıyormuyum diye sormuşsunuz size diyebilcegim büyük ihtimal kandırılıyorsunuz. Evleneceginiz kişinin yalanı bol olabilir sorgulayın ilişkiyi derim.
Bu her sey icin yeterli zaten.Sadece resmi nikah var
Yalan olan onun yaptığı haraketmi?Tamamen yalan
Benim ev arkadasimin sevgilisi de sıkardi böyle şeyler.
Bu fikirleri değerlendireceğim teşekkür ederimKuzum sen gel bize kulak ver, uzak dur bu adamdan
Sağlam bir evlilik olmayacağı o kadar belli ki
Gerçi evlilik olup olmayacağı da belli değil de neyse
Doğru olabilir son 1 hafta zaman verdim o zaman içinde bana herşeyi isbat etmezse devam etmeyeceğim.Resmi nikahli olan bir adamla evlenmeyi dusunmene inanamiyorum. Sana söylediği kadar taniyorsun. Esim beni aldatti ortaklik icin boşanamadi demis sen de inanmissin. Ne malum karisina gidip gelmediği? Ne malum aldatanin kendi olmadığı? Hicbir sey kesin degil. 30 yasinda adam. Felegin cemberinden geçmiş görmüş yasamis. Sen daha 23 yasindasin. Çook seneler var onunde. Sever sevilirsin. Bir kere korkunc bir evlilik yapmissin. Simdi ayaklarin yere saglam bassin. Bu kadar saibeli bir olayda zarar goren yine sen olursun.
Sevmiyceksin iyi olmayacaksın bu hayatta ne kadar iyi olursan o kadar canın yanarAdamlar amma entrikacı oldu ya.
Sonra dersin yine beni mi buldu bunlar.
Tabii ki. En basitinden sizi engellemiş.Yalan olan onun yaptığı haraketmi?
Himm yani eski eşiyle ya da sevgilisiyle 2 gun yanyana ve size aramayın mi dioSevgilimle güzel ilişkimiz var o 30 ben 23 yaşında ikimizinde 2 ci evliliyi olacak yakında. Bu aralar herşey ters gitmeye başladı ortada bizimle ilgili sebeb yok hep onun sorunları. Ortağıyla olan işi bitirmek zorunda evlenmemiz için çünkü ortaklık eski karısının adına. Ortağı ilkönce kabul etmiş sonra mahkemeye verdi onu bana 2 gün once aradı ve yazdıkı telefonu incelemeye vericem sakın yazma bende yazmıyorum o yazana kadar. Yarın arıycam dedi 2 gündür yok. Başka telefondan baktım çevrimçi beni engellemiş galiba bunu niye yaptı anlamıyorum..
Bu senaryoya şüpheli yaklaşmanı öneririm. Defalarca aldatılacak adam? Resmi nikahı duracak hala? Değil ortağın zararı dünya yıkılsa soyadını çeker alır o kadından bir erkek. Size canının istediği gibi anlatıyormuş gibi geldi bana.Eski eşi aldatmış defalarca o yüzden ayrılmış zaten hiçbir bağlantıları yok 3 senedir sadece bu ortaklık yüzünden resmi nikah kalmış. Başka sosyal hesablarımız yok sadece vatsapla bağlantı kurduk hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?