Kandırılıyormuyum sizce?

Evleneceginiz insanın sosyal hesaplarını bilmiyormusunuz sevgiliyken eşimin ıban ına kadar bilirdim. Çok süpheli hareketler bunlar dikatli olun kandırılıyormuyum diye sormuşsunuz size diyebilcegim büyük ihtimal kandırılıyorsunuz. Evleneceginiz kişinin yalanı bol olabilir sorgulayın ilişkiyi derim.

Ne yasadiklarini bilemeyiz. Rezil bir adamdi belki. Sürdürmeden bitirdi. Biz de erkenden boşansa elestiriyoruz, eziyeti cekip bosanmayi uzatsa elestiriyoruz. Insanin bahti guzel olsun. Baska hicbir sey degil.
Tamda 18 yaşımda özgür birey olduğum gün anladım devam etsem ömrüm gidecek düzelen biri değil sürekli şiddet ve o yaşda çok zor

Sadece resmi nikah var oda iş yüzünden 3 senedir sürmüş yani konuşmuyorlar bir biriyle bağlantı kurmuyorlar
Sonucta evli . Bu resmen evli oldugu gerçeğini değiştirmez. Hukuk da buna bakar. Sen de evli adamin evli olduguni bile bile onunla gezip tozuyor evlenme hayali kuruyorsun. Bir kere yanmissin bir daha yanma.

Sosyal hesap kullanan biri değil sevmiyor oyle şeyleri ben kullanıyorum

Resmi nikahli olan bir adamla evlenmeyi dusunmene inanamiyorum. Sana söylediği kadar taniyorsun. Esim beni aldatti ortaklik icin boşanamadi demis sen de inanmissin. Ne malum karisina gidip gelmediği? Ne malum aldatanin kendi olmadığı? Hicbir sey kesin degil. 30 yasinda adam. Felegin cemberinden geçmiş görmüş yasamis. Sen daha 23 yasindasin. Çook seneler var onunde. Sever sevilirsin. Bir kere korkunc bir evlilik yapmissin. Simdi ayaklarin yere saglam bassin. Bu kadar saibeli bir olayda zarar goren yine sen olursun.

Doğru olabilir son 1 hafta zaman verdim o zaman içinde bana herşeyi isbat etmezse devam etmeyeceğim.

Yalan olan onun yaptığı haraketmi?
Tabii ki. En basitinden sizi engellemiş.
Neden böyle bir şey yapsın? Sırf siz onu rahatsız etmeyin diye böyle saçma şeyler saçmalamış.
Eski ev arkadaşımin sevgilisi de sakın arama telefonum dinleniyor derdi, ben seni arayacağım derdi. O arada Allah bilir ne lar yiyordur.
Bizim kız sonradan ogrendi herseyi

Çok çok büyük ihtimalle evet kandırılıyorsun. Boşanmak isteyen adam boşanır ortak olmak isteyen ortak da tekrar ortak olurdu. Umarım en kısa sürede kafanda soru işareti kalamayarak sonlandirirsin bu ilişkiyi

Yalan yalan üstüne maşallah. %90 kandırıliyorsun. Büyük ihtimalle ya karısına gitti ya da başkasıyla da takılıyor. Ortaklık işleri falan geçecek bunları hepsi yalan. 3 sene hadi bu bekledi ortaklık muhabbetine ki aşırı saçma ve gereksiz, karısı neyi bekliyor? Onun da bir hayatı yok mu? Bunun ortaklığı bozulmasın diye kendini mi feda ediyor bosanmayarak?

Karısı bunu aldatmışmis bence tam tersi bu karısını aldattı ve aldatmaya devam ediyor. Daha birini boşamayan adam 2. Evliliği bu kadar hızlı düşünmez.
Sen de 23 yaşında belanı mı arıyorsun 2. Evlilik için?

Yaşlanınca mi yasiycam demişsin de hayatı yaşamak deyince anladığın tek sey evlilik mi? Atli mi kovalıyor yahu asıl evlenince hayat bitiyor. Git gez toz eğlen gençliğini yaşa 16sinda evlenip zaten saçma bir şeyin içine girmişsin. Çalış paranı kazan kariyer yapmaya falan odaklan ne diye kahrını çekiyorsun bu tiplerin

Himm yani eski eşiyle ya da sevgilisiyle 2 gun yanyana ve size aramayın mi dio

Bu senaryoya şüpheli yaklaşmanı öneririm. Defalarca aldatılacak adam? Resmi nikahı duracak hala? Değil ortağın zararı dünya yıkılsa soyadını çeker alır o kadından bir erkek. Size canının istediği gibi anlatıyormuş gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…