Acik acik adamin evli oldugunu yaziyorum zaten..
Adam karısıyla olunca sorun yok da diğer kızdan mı ayırmaya çalışıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acik acik adamin evli oldugunu yaziyorum zaten..
Hikayenin öncesini bilmiyorsunuz. ben ugrastim görüsmek istemedim cok sevdigim halde önceleri bitirdim. Bi sene sonra yine beni aradi arkadas olarak görüstük ve hislerime yenik düstüm. Okadar cok asik oldumki. Hayatta yapmam diyen ben bu duruma düstüm iste. Hic birzaman büyük konusmayin yada kinamayin. BAsina gelmicegini bilemessiniz..Yani siz birlikteyken adam evliyse neden kinleniyorsunuz ki? Eşini aldatmasına ortak olmuşsunuz, sizi aldatmasının nesi garip?
Elinizde olan bir şeydi bu. Kınarım ben böyle durumu. Bir de masumiyetimi kaybettim falan deyip drama çeviriyorsunuz. Evli adamla birlikte olmuşsunuz, ne masumiyeti.Hikayenin öncesini bilmiyorsunuz. ben ugrastim görüsmek istemedim cok sevdigim halde önceleri bitirdim. Bi sene sonra yine beni aradi arkadas olarak görüstük ve hislerime yenik düstüm. Okadar cok asik oldumki. Hayatta yapmam diyen ben bu duruma düstüm iste. Hic birzaman büyük konusmayin yada kinamayin. BAsina gelmicegini bilemessiniz..
sen evli adamla mi birlikte oldun tatlim? oylelerine ne deniyor biliyorsun degil mi? neydi Me..? imm iste anladinbeter ol simdi
Büyük hata yaptigimi biliyorum zaten ama bu onun yaptigini dogrularmi. Beni kandirip bu sekilde davranmasini dogrumu kilar?Tam üzülecektim ki adamın evli olduğunu gördüm. Pekte masum değilmişsiniz kusura bakmayın.
Ben kimsenin yuvasini yikmak derdinde dgldim hanim efendi.. Benim kimsenin canini yakmadim! Ne yaptiysam kendime yaptimHaketmissin sen ne diye bi yuvayi yikacaktin ki adam mi kalmamisti baska
Bide intikam alicakmis hepiniz ayni topun bezisiniz neyin intikami ya
Adamin esine uzuldum surekli aldatilmis
Büyük hata yaptigimi biliyorum zaten ama bu onun yaptigini dogrularmi. Beni kandirip bu sekilde davranmasini dogrumu kilar?