• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Yani siz birlikteyken adam evliyse neden kinleniyorsunuz ki? Eşini aldatmasına ortak olmuşsunuz, sizi aldatmasının nesi garip?
Hikayenin öncesini bilmiyorsunuz. ben ugrastim görüsmek istemedim cok sevdigim halde önceleri bitirdim. Bi sene sonra yine beni aradi arkadas olarak görüstük ve hislerime yenik düstüm. Okadar cok asik oldumki. Hayatta yapmam diyen ben bu duruma düstüm iste. Hic birzaman büyük konusmayin yada kinamayin. BAsina gelmicegini bilemessiniz..

Tam üzülecektim ki adamın evli olduğunu gördüm.
Hiçte masum değilsiniz.
3. kadını partilerde öpüşmesini dertlenmişsinizde kendinize gelin adam zaten evli ;)
Pes ya 2.kadın kişisi 3.kadını kıskanıyor! Ne geniş mideler!
Eşi umarım her şeyi öğrenir de kurtulur pislikten.

Haketmissin sen ne diye bi yuvayi yikacaktin ki adam mi kalmamisti baska
Bide intikam alicakmis hepiniz ayni topun bezisiniz neyin intikami ya
Adamin esine uzuldum surekli aldatilmis

Hikayenin öncesini bilmiyorsunuz. ben ugrastim görüsmek istemedim cok sevdigim halde önceleri bitirdim. Bi sene sonra yine beni aradi arkadas olarak görüstük ve hislerime yenik düstüm. Okadar cok asik oldumki. Hayatta yapmam diyen ben bu duruma düstüm iste. Hic birzaman büyük konusmayin yada kinamayin. BAsina gelmicegini bilemessiniz..
Elinizde olan bir şeydi bu. Kınarım ben böyle durumu. Bir de masumiyetimi kaybettim falan deyip drama çeviriyorsunuz. Evli adamla birlikte olmuşsunuz, ne masumiyeti.
Bırakın milletin peşini. Karısı da biliyordur zaten kocasının ne olduğunu, neler yaptığını.

sen evli adamla mi birlikte oldun tatlim? oylelerine ne deniyor biliyorsun degil mi? neydi Me..? imm iste anladin :KK66: beter ol simdi

O dediğin bile konu sahibinden iyi. En azından kullanılıp atılmıyorlar, belli bir süre devamlılığı oluyor.

Konu sahibine ne denir bilemedim.

Bu arada intikam demeyelim de bir nebze de olsa gunah cikarmak diyelim; git karisina anlat bence. Cocuklariyla bu pislikten uzakta ayri bir yuva kursun. Tabi konu gercekse

Hadi yaşın küçüktü aşık oldun diyelim de evli adam ile ne diye cinsel ilişkiye girdin?
Eşini boşayıp sizi mi alacak sandınız?
Rus kadın ile gram farkınız yok, ikiniz de evli adam ile bilerek birlikte olmuşsunuz.

Son düzenleme:
Evli olduğunu bilmediğinizi varsayıyorum.
Arkadaşım saf mısınız, biraz araştırın yahu. Maşallah şimdi dedektif gibi düşmüşsün Ada'mın peşine yok dans etmiş. Yok arkası dönük ama ona benziyormuş. Ya bunları yaşamadan Ada'mı araştırsaydınız ya. Evli insan n kadar saklayabilir ki? Şu an karısına kadar bulmuşsunuz. O zaman erkenden öğrenirdiniz. Vah vah tüh tühlere kalmazdınız

Haketmissin sen ne diye bi yuvayi yikacaktin ki adam mi kalmamisti baska
Bide intikam alicakmis hepiniz ayni topun bezisiniz neyin intikami ya
Adamin esine uzuldum surekli aldatilmis
Ben kimsenin yuvasini yikmak derdinde dgldim hanim efendi.. Benim kimsenin canini yakmadim! Ne yaptiysam kendime yaptim

Back
X