• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Öncelikle üniversite öğrencisi olarak bu nasıl türkçe? İkincisi evlenmeden cinsellik yaşayıp sonrasında "masumiyetimi kaybettim" diye absürt bir şey söylemen mantıklı mı? Cinsellikle masumiyetin ne alakası var yahu. Senin için bu kadar önemliyse de evlenmeden yapmasaydın. Kimseyi bu konuda suçlayamazsın. Suçlayacağın tek şey sevgilinin seni kandırması. Ayrıca sürekli tek gecelik yaşıyordum diyen birinden de çok bişey beklememen lazımdı.

O dediğin bile konu sahibinden iyi. En azından kullanılıp atılmıyorlar, belli bir süre devamlılığı oluyor.

Konu sahibine ne denir bilemedim.
Vay be adam sütten cikma ak kasik benim tüm kötülügü yapan. Ben gecmisle ilgili sizden yorum istemedim. Sadece bu durumla ilgili. Adam hic birsey olmamis gibi mutlu mesud hayatina dvmmi etsin? Inanin ben yeterince izdirabimi cekiyorum!

Ben kimsenin yuvasini yikmak derdinde dgldim hanim efendi.. Benim kimsenin canini yakmadim! Ne yaptiysam kendime yaptim

Adam "benimle evleneceksen boşanıyorum" dese saniyesinde kabul ederdin şimdi yeme bizi. Yuva yıkma derdinde değilmiş. Sen adamın nikahlı kocasıyla yat kalk sonra "ama benim hakkım yendi"

Ay acayip sinirlendim ya insanda biraz utanma olur en azından

Ben sadece o adamın çoçuklarına ve eşine üzüldüm. Siz bile bile evli çocuklu adamla birlikte olmuşsunuz. Adam sizden ayrılmasaydı hala bu ilişkiye devam edecektiniz.

iyi de evli bir adam esini aldatiyorsa bariz bir sekilde sizi de aldatacagi belliymis
duzgun adam olsa zaten karisini sizinle aldatmazdi
gercekten bu kadar saf misiniz??

Hikayenin öncesini bilmiyorsunuz. ben ugrastim görüsmek istemedim cok sevdigim halde önceleri bitirdim. Bi sene sonra yine beni aradi arkadas olarak görüstük ve hislerime yenik düstüm. Okadar cok asik oldumki. Hayatta yapmam diyen ben bu duruma düstüm iste. Hic birzaman büyük konusmayin yada kinamayin. BAsina gelmicegini bilemessiniz..

Hikayenin önünü sonunu bilmeye gerek yok
Öğrendikten sonra görüşmeyecektiniz
Karısını aldatan sizi mi aldatmaz
Tez vs dediğinize göre lisansüstü eğitiminiz var anladığım kadarıyla. Biraz mantıksak çıkarım, neden sonuç ilişkisi, rasyonel ve mantıklı düşünme gibi eylemlerde bulunsaydınız keşke.
Her şey duygular değil. Olmayacak işler yapıp ilk onunla oldum kendimi kocam olacak kişiye saklıyordum romantizmi çok saçma duruyor. Yanlışlarınızı mantığa bürüyüp kendinize göre doğru yapmışsınız. Hayatınızdan tamamen çıkarıp acilen mantıklı düşünmeye başlamanızı tavsiye ederim.

Vay be adam sütten cikma ak kasik benim tüm kötülügü yapan. Ben gecmisle ilgili sizden yorum istemedim. Sadece bu durumla ilgili. Adam hic birsey olmamis gibi mutlu mesud hayatina dvmmi etsin? Inanin ben yeterince izdirabimi cekiyorum!
Adam sana onceleri nasil bi hayat yasadigini da soylemis sen bunu bile bile devam etmissin bu durumda evet suclu sensin
Birak kendi pisligin de bogulsun

Adam hem size hem rus kadına iyi çalışmış.
Belkide aralarda bi kaç kişi de olmuştur.
Sizin gibi kadınlar varken,o adamda da bu iştah varken ,sayı gittikçe de artar...

Hikayenin öncesini bilmiyorsunuz. ben ugrastim görüsmek istemedim cok sevdigim halde önceleri bitirdim. Bi sene sonra yine beni aradi arkadas olarak görüstük ve hislerime yenik düstüm. Okadar cok asik oldumki. Hayatta yapmam diyen ben bu duruma düstüm iste. Hic birzaman büyük konusmayin yada kinamayin. BAsina gelmicegini bilemessiniz..

Zamanında evlenip, çocuk yapan eşi ne yapsın peki?

Siz o adamla birlikteyken eşini ve çocuklarını hiç aklınıza getirdiniz mi ki, şimdi eşini düşünuyorsunuz? Aldatmaya ve aldatmaya ortak olmaya tahammülüm yok kusura bakmayın.
Bunun özrü, affı, bahanesi YOKtur..

Adamın evli olduğunu ustelik çocukları oldugunu bile bile birlikte ol. Sonrada yok kirlendim bilmem ne.. Pardon da sizin ruhunuz zaten kirliymiş. Valla sizin gibilerine az bile sanki 3 yaşındaki cocukmussun gibi bahsetmissin beni kandırdı diye he bide son olarak günaha kul hakkına girmekten bahsetmiştiniz komikmis: )
Evli adamlarla birlikte olan kadınlara da ne deniyor biliyorsundur canim

Birine cok aşık oldum. Rusyaya is icin cok gidip geliyordu. Hep sordum orda görüstün biri var mı, birine aşık mısın oda bana hep hayır sırf sen varsın önceleri gecelik birlikteligim oldu diyordu. Bende onun inanıp ve ona çok aşık oldum için onunla birlikte oldum ve masumiyetimi onda kaybettim. Evlendiğim kişi için sakladığımı biliyordu. Orada meğer sürekli görüştüğü bir kız varmış ve sanırım aşık. Sonra hal ve hareketleri dgsti, ilgisizdi, soğuk tavırliydi, geri yazmiyordu. Hep altdan aldim.
Tez sunumuma 2gün kala benden telefonda ayrıldı ve gerekçesi beni artık sevmediğini, ona Bu davranışından dolayı ilerde hata tsk edicemi vs. Ağlayarak yalvardım lütfen haftaya konuşalım diye, bana seninle ilgili hiçbir şey beni ilgilendirmiyor artık dedi sadece. Dünyam yıkıldı. Aylarca kendime gelemedim toparlanamadım. Sürekli aglıyordum, geceleri uykudan uyanıp ağlama krizlerine giriyordum. Canim öyle yandiki. Sonra ögrendimki ayrıldıktan 2gün sonra meger onun yanına uçumuş. Bu olaydan 2ay sonra yine gitmis, BIr partyde nasil öpüstüklerini sarilarak dans ettiklerini gördüm resimde. Kendi Cocuklarinin üzerine yemin etti baskasi diye. No. sunu verip ara sor, benim vicdanim rahat dedi. aradim kizda ben dglm baska ülkede yasiyorum dedi. Önce inandim sonra yalan söylediklerini farkettim. Kendimi kandirilmis, kulanilmis, kenara atilmis hisettim. Saf sevgimi, en degerli seyimi aldi. Üstelik o kizla bir olup beni aptal yerine koydu! Olayin en kötü boyutu tüm bunlarin yani sira kendisi evli olmasi.
3ay sonra ona yazdim birdaha onunla görüsürsen esine herseyi anlaticam diye. Sen kötüsün, ruh hastasisin, sizofrensin, beni rahat birak yazdi.6ay gecti ve onu orda biryerde videoda gördüm, karsindakini göremedim ama o kiz oldugundan eminim! Hala görüsüyorlar. Ben umrunda falan dglm.
Bu durumda neyapim? Yeminimi yerinemi getirip esine herseyi anlatimmi ayriyetten sosyal medyada kizin tanidiklarina bu kiz evli adamla birlikte diye ifsa mi edim? Icim okadar yaniyorki. Intikam almak istiyorum ama günaha girmek istemiorum. Ikiside kul hakkina girermi yoksa sadece kiza yapicagimmi?
Çok bencilsiniz. Adam evliydi madem neden sen birlikte oldun? Simdi esine soyleme dusuncesindesin. Birak sanane adam kendi anlatsin sirf intikam alicam diye baskalarinin canini yakmayi (hicbiseyden haberi olmayan kadindan bahsediyorum) intikam alacaksaniz baska sekilde alin intikaminizi

Kandirilmis, hayatu mahvolmus felan diye tam size uzulecekken, sok oldum ki adam evliymis...

Ve ustelik siz adam evli ben yanlislkkla beraber oldum uzuldum hata ettim diye vicdan azabi yapacaginiza, evli sevgilinizin sizi aldatmasini dert edinmissiniz...

Ne diyeyim ne yazayim bilemedim adiniza cok uzuldum sadece, cok yalniz yoldasibiz cok.

Siz hic hayatinizda gercekten asik oldunuzmu? Akil mantiginiz calismicak kadar. Kendinizi unutup onu hep düsünücek kadar. Ben gercekten cok asik oldum. Istediginiz kadar yadirgayin. Ben sizin söylediginiz gibi birisi dglm ve size sadece Allah büyük diyorum.

Back
X