yazdigindan birsey anlamadim,
kimi neden kandiriyorsun,
kim sapik,mavi gozlu zayif olan kim `?
takma isim kullanip yazsan daha aciklayici olurdu...
Kim senden kilolu, kim değil anlamadım :26:
Şuan arkadaşımın sevdiği çocuğu kandırıyorum ama arkadaşım istedi diye :S
Ve ben şuan onla çkıkıyorum yani kandırıyorum :S
ve pişmanlık vicdan azabı çekiyorum ama arkadaşımıda kırmak istemiyorum ve ben ondan hoşlanmaya başladım :S
arkadaşıma böyle bir şey yapmak istemiyorum ama x'ide kandırmak istemiyorum evet cümle bozuklukları hep derdimdi şimdde derdim kızlar lütfen yardım edin
sadece fikirlerinizi duymak istiyorum ki kötü bir şey yapmıyım xle arkadaşım arasına gelince
bu gamze güzel fiziğide güzel zayıf hatta ama bense kiloluyum x ondan değilde benden hoşlanması garip
zaten öpüşmenin ötesini felan istiyor sapık kesin o yüzdendir düşünüyorum bu x kilolıu ama benden zayıf çok değil ama sarışın mavi gözz gözlerine çarpıldım zaten :S
arkadaşımı reddetiği için kandırıyorum onunla şuan çıkıyorum 1 hafta sonra onu bir yere çağırcam melihi dayak yiycem :S MAvi gözlü melih işte
1.Arkadaşınız ''köprüden kendini at.'' dese atlayacak mısınız?
Gamze sanırım arkadaşı oluyor:Güzel,zayıf.
X:Arkadaşının isteğiyle çıktığı,aşık olduğu çocuk.Sarışın,mavi gözlü olan bu anladığım kadarıyla.
Ek:
Yahu reddettiyse reddetti.Arkadaşınız illa birşeyler yapmak istiyorsa kendi yapsın.Siz ne alaka?
Dayak neyin nesi ?
arkadaşımı reddetiği için kandırıyorum onunla şuan çıkıyorum 1 hafta sonra onu bir yere çağırcam melihi dayak yiycem :S MAvi gözlü melih işte
1.Arkadaşınız ''köprüden kendini at.'' dese atlayacak mısınız?
Gamze sanırım arkadaşı oluyor:Güzel,zayıf.
X:Arkadaşının isteğiyle çıktığı,aşık olduğu çocuk.Sarışın,mavi gözlü olan bu anladığım kadarıyla.
Ek:
Yahu reddettiyse reddetti.Arkadaşınız illa birşeyler yapmak istiyorsa kendi yapsın.Siz ne alaka?
Dayak neyin nesi ?
X= sevdiğin çocuk mu? Y= gmze olsun...z= sen ol... Y(x+z)=0...gamze seni çarpanlarına ayırmasın dikkat et...
okul arkadaşlarıma bağlıyım kırmak istemiyorum onları .s yakın arkim ayrıca :S
ee arkadasin ona cikmami teklif etti,
cocukta kabul etmedi,
sonra cocugu kandirmak icin plan yaptiniz
sen simdi cocukla cikiyorsun boylemi yani,
ee cagircan cocugu sonra ne yapacaksiniz:44:
Allahım yarebbim ya kızım siz okula ne için gidiyorsunuz? Ne entrikacı gençlik yetişiyor töbe töbeeee
hayır arkadaşım buna onu sevdiğini söyledi oda onu sevmediğini başkasını sevdiğini söyledi başkasını sevmese bile bakmıycağını felan kız üzüldü dalga geçmek için bana dediki elif sen bunu kendine ayart çıkcak mı felan çıkınca kız zaten bayyaaa bir sinirlendi sonundada arkadaşlarına dövdürcek :S
dayak yiycek mert ama öyle bbir şey yapılmasını istemiyorum :S
Canım kim kimi kandırmış kim dayak yiyecek pek anlamadım ama ben sana kitap okumanı tavsiye ederim
Cidden anlamadım hiç birşey..sen şimdi arkadaşına ihanet ettiğin içİn mi üzülüyorsun?Peki x seni seviyor mu?Sarışın mavi gözlü olan değil de şişman olduğum halde beni mi beğendi demek istedin...arkadaşınla x arasında bişeyler oldu mu?yoksa gamze kendi kendine mi gelin güvey oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?