Kandırmak

gamze merte sevdigini soylemis,
mertte gamzeye ondan hoslanmadigini baskasini sevdigini baskasini sevmese bile yine onunla olamayacagini soylemis,
gamzede bunu kendine yedirememis puccaya demiski sen kendine ayart bunu bakalim cikacakmi senle,iste simdi cocuk puccayla cikiyor ve cocugu tuzaga dusurup dovecekler falan okulmu yoksa mafya dizisimi belli degil

arkadaşın reddediliyo, çocukla dalga geciyosunuz, üstüne sen arkadaşının hoşlandığı çocuktan hoşlanıyosun, bide çocuğu dövdürceksiniz öylemii ? canım sen zaten arkadaşının oyununa ortak olduğun için baştan hata yapmışsın ortalık daha fazla karışmadan sıyrıl bence sen bu işten bi an önce.

ne çocukça bi davranış yahuu ne gerek var böyle şeylere arkadaşın da kendini küçük düşürmeye mi çalışıyor öyle yaparak anlamadım ama bence arkadaşın da biraz dengesiz pek takılmamanı daha iyi arkadaşlar bulmanı öneririm ayrıca çocuğa da durumu açıkla bence

cümlelerim bozuk diyemi ? :S

Evet canım bak bir olay böyle anlatılmaz sen direk dalmışsın olaya okuyanlarında kafası karışıyor tabi mavi gözlü çocuk kim gamze kim ? Önce bi en baştan kişileri tanıtarak giriş gelişme sonuç yaparak anlatasınki burdakilerde anlayıp sana yardımcı olsunlar bak çoğu hiçbirşey anlamamış anlattıklarından.

ben 16ym kız lisesi bide

ee daha kucuksunuz ya bu yasta ugrastiginiz seylere bakin,
boyunuzdan buyuk islere kalkisiyorsunuz,
sana su kadarini soylim biran once bu oyundan kurtar kendini,
zararli cikan sen olursun cunku cocugu kandiran sen oluyorsun...

seni kullanmalarina izin verme,
cocuk istemiyorsa istememistir mecburmu yani arkadasini kabul etmeye,
demekki arkadasindan sen daha guzelsin,sandigin kadar guzel degil demekki,
biraz kendine ozguvenin olsun ezik davranma ne bu !

saol

tamda öyle ama bence mafya için ufak kaçmaz mı

ben gamzeye şimdi ne diyimki oyun bitsin :S

saol

tamda öyle ama bence mafya için ufak kaçmaz mı

ben gamzeye şimdi ne diyimki oyun bitsin :S

valla boyunuzdan buyuk islere kalkisiyorsunuz,
hicte ufak kacmaz yaptiginiz plana baksana,
cocuk reddetti diye dayak yiyecek,

hmmm

mavi gözlü melih gamze yakın arkim tamam bir dahakine öyle yapcam

Twety çok güzel özetledin valla bitiyorum yorumlarına allamaa

bence cocuktan ayril,
gamzeyede bu oyunu sürdürmek istemedigini söyle !

Bu ne saçma iş yaa çocuk çocuk hareketler. Sanki bahsettiğin kişi arkadaşını sevmek zorundaymış gibi kalkıp bide kandırmaya çalışmışsınız üstüne sen hoşlanmaya başlamışsın,kız arkadaşında çocuğu dövdürtecek doğru anlamışmıyım?Yanlış üzerine yanlış Şehir eşkiyasımı arkadaşınız sizde onun yardımcısı ?

tamam bir fikir verinde gamzeyi vazgeçireyim :S

yukarda yazdim,
ilk cocuktan ayril...
sonra gamzeyede de ben oyunu yurutmuyorum de...

eskiden erkekler kizlara gidip soylerdi sevdigini falan,
simdi kizlar gidip soyluyor bide ustune ustluk reddedilince adami dövdürüyorlar,
nereye gidiyor bu genclik AMAN ALLAHIM:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…