Cidden anlamadım hiç birşey..sen şimdi arkadaşına ihanet ettiğin içİn mi üzülüyorsun?Peki x seni seviyor mu?Sarışın mavi gözlü olan değil de şişman olduğum halde beni mi beğendi demek istedin...arkadaşınla x arasında bişeyler oldu mu?yoksa gamze kendi kendine mi gelin güvey oldu?
cümlelerim bozuk diyemi ? :S
istemiyorsan merti uyar o zaman,
arkadasinin derdi ne yani illa kabul edilmek zorundami,
zorla guzellik olmaz,hem ne bicim okul orasi,
kac yasindasiniz siz?
ben 16ym kız lisesi bide
seni kullanmalarina izin verme,
cocuk istemiyorsa istememistir mecburmu yani arkadasini kabul etmeye,
demekki arkadasindan sen daha guzelsin,sandigin kadar guzel degil demekki,
biraz kendine ozguvenin olsun ezik davranma ne bu !
gamze merte sevdigini soylemis,
mertte gamzeye ondan hoslanmadigini baskasini sevdigini baskasini sevmese bile yine onunla olamayacagini soylemis,
gamzede bunu kendine yedirememis puccaya demiski sen kendine ayart bunu bakalim cikacakmi senle,iste simdi cocuk puccayla cikiyor ve cocugu tuzaga dusurup dovecekler falan okulmu yoksa mafya dizisimi belli degil
arkadaşın reddediliyo, çocukla dalga geciyosunuz, üstüne sen arkadaşının hoşlandığı çocuktan hoşlanıyosun, bide çocuğu dövdürceksiniz öylemii ? canım sen zaten arkadaşının oyununa ortak olduğun için baştan hata yapmışsın ortalık daha fazla karışmadan sıyrıl bence sen bu işten bi an önce.
saol
tamda öyle ama bence mafya için ufak kaçmaz mı
ben gamzeye şimdi ne diyimki oyun bitsin :S
ne çocukça bi davranış yahuu ne gerek var böyle şeylere arkadaşın da kendini küçük düşürmeye mi çalışıyor öyle yaparak anlamadım ama bence arkadaşın da biraz dengesiz pek takılmamanı daha iyi arkadaşlar bulmanı öneririm ayrıca çocuğa da durumu açıkla bence
Evet canım bak bir olay böyle anlatılmaz sen direk dalmışsın olaya okuyanlarında kafası karışıyor tabi mavi gözlü çocuk kim gamze kim ? Önce bi en baştan kişileri tanıtarak giriş gelişme sonuç yaparak anlatasınki burdakilerde anlayıp sana yardımcı olsunlar bak çoğu hiçbirşey anlamamış anlattıklarından.
gamze merte sevdigini soylemis,
mertte gamzeye ondan hoslanmadigini baskasini sevdigini baskasini sevmese bile yine onunla olamayacagini soylemis,
gamzede bunu kendine yedirememis puccaya demiski sen kendine ayart bunu bakalim cikacakmi senle,iste simdi cocuk puccayla cikiyor ve cocugu tuzaga dusurup dovecekler falan okulmu yoksa mafya dizisimi belli degil
Şuan arkadaşımın sevdiği çocuğu kandırıyorum ama arkadaşım istedi diye :S
Ve ben şuan onla çkıkıyorum yani kandırıyorum :S
ve pişmanlık vicdan azabı çekiyorum ama arkadaşımıda kırmak istemiyorum ve ben ondan hoşlanmaya başladım :S
arkadaşıma böyle bir şey yapmak istemiyorum ama x'ide kandırmak istemiyorum evet cümle bozuklukları hep derdimdi şimdde derdim kızlar lütfen yardım edin
sadece fikirlerinizi duymak istiyorum ki kötü bir şey yapmıyım xle arkadaşım arasına gelince
bu gamze güzel fiziğide güzel zayıf hatta ama bense kiloluyum x ondan değilde benden hoşlanması garip
zaten öpüşmenin ötesini felan istiyor sapık kesin o yüzdendir düşünüyorum bu x kilolıu ama benden zayıf çok değil ama sarışın mavi gözz gözlerine çarpıldım zaten :S
Twety çok güzel özetledin valla bitiyorum yorumlarına allamaa
valla boyunuzdan buyuk islere kalkisiyorsunuz,
hicte ufak kacmaz yaptiginiz plana baksana,
cocuk reddetti diye dayak yiyecek,
Twety çok güzel özetledin valla bitiyorum yorumlarına allamaa
tamam bir fikir verinde gamzeyi vazgeçireyim :S
allla alla şimdi çok büyük bir problemin içindeyiz lütfenkaynaşmıyalım
her gun bir sacma konu mutlaka oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?