• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Kanebo Sensai fondöten deneyen var mı?

snowgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
6
0
36
Ankara
arkadaşlar kanebo diye bir marka var geçen boynerde denedim.fondötenin içinde ipek oldugunu söyledi satıcı bayan fiyatı biraz pahallıydı almaya cesater edemedim.deneyen var mı içinizde acaba bilgi verirse cok sevinirim

sabitleyici pudrasıyla beraber 200 dediler tek fondeten 135tl içinde ipek var içinde gerçekten cildimde yumusacık durdu hiç fondöten yok gibiydi süper bir ürün alacaksan bunu tavsiye ederim bende alıcam sanırım

Kanebo markası genelde Avrupa'da ünlülerin kullandığı bir marka.Profesyonele yakın hem de doğal duran ürünler üretiyorlarmış.Ben de rujlarını çok beğenmiştim o yüzden araştırdım.

onu bilmiyorum ama kanebonun likit son fondoteni 95 liradan 35 liraya düşmüş, pek malum meşhur kozmetik sitesinde, ilk 20 özel ürün kategorisinde bulabilirsin, almadıysan tavsiye ederim

Bence Türkiyede'ki en iyi fondotenlerden 1.si Kanebo sensai fluid foundation;
çünkü hem nemlendiriyor hem koruyor hem de ınanılllllllllllmaz derecede dogal duruyor.
Sürüp de dışarda gezince işten anlayan çakal kardeşler hemen soruyorlar durdurup
bu nasıl birşey diye cıldıne ne yaptın dıye,
aldıkları yanıt fondoten olunca sasırıp kalıyorlar
cunku yok gibi ama leke vs.
ne varsa yok edıyor muhtesem bır urun ben her turlu kozmetık denemıs bırı olarak.
(Estee Lauder,Dior.... Clinique .... yani ne ararsan hem pahalı hem dermo kozmetıklerden de denedım ama hıcbırınden bunun kadar memnun kalmadım)

Bayanlar fıyatı 112 tl ıdı ben aldıgımda ama heryerde satılmıyor bazı Boynerlerde(hepsınde degıl)
ve ankamall dekı sevıl'de var renk secımıne dıkkat !!

Bence Türkiyede'ki en iyi fondotenlerden 1.si Kanebo sensai fluid foundation;
çünkü hem nemlendiriyor hem koruyor hem de ınanılllllllllllmaz derecede dogal duruyor.
Sürüp de dışarda gezince işten anlayan çakal kardeşler hemen soruyorlar durdurup
bu nasıl birşey diye cıldıne ne yaptın dıye,
aldıkları yanıt fondoten olunca sasırıp kalıyorlar
cunku yok gibi ama leke vs.
ne varsa yok edıyor muhtesem bır urun ben her turlu kozmetık denemıs bırı olarak.
(Estee Lauder,Dior.... Clinique .... yani ne ararsan hem pahalı hem dermo kozmetıklerden de denedım ama hıcbırınden bunun kadar memnun kalmadım)

Bayanlar fıyatı 112 tl ıdı ben aldıgımda ama heryerde satılmıyor bazı Boynerlerde(hepsınde degıl)
ve ankamall dekı sevıl'de var renk secımıne dıkkat !!

acaba cilt tıpınız kuru mu yağı mı o da cok etkılıyor

ben kullanmistim bir ara 42 euroydu. iyi bir foundation ama pek kapatmiyor, ama tabi yuzunde sorun yoksa, guzel duruyor. su an kullandigim Dior Forever foundation, tavsiye ederim ama onunda fiyati o civarlarda.

kızlar ben 2 yıldır kanebonun pudrasını kullanıyorum ve asla başka pudraya bakmam benim cildim karma ve hiç soyuk soyuk yapmıyor nemlendiriyor fondöteni estee kullanıyordum daha yeni kanebonun kavanozda bi fond. onu aldım bakalım sevil de denemiştim bi gün yüzümde kalmıştı ve harikaydı gerçi parası da harika

Bugun hiç makyaj yapmadan geldim işe. Gidip deneyeceğim öğlene doğru bu fondoteni o zaman yazarım. İnşallah uygun renk vardır :)

bu fpndoten mükemmel ben 1yıldır kullanıyorum kapatıcılığı inanılmaz doğal ama malesef çok pahalı yenisini alamadım meybelline aldım tabi aldığım 25 lira gibi bi fiyata sensaibenim kullandığım ise piyasada çok nadir bulunuyor 380 tl bulabildim bi sitede ama alamadım okadar para veremem o yüzdende daha ucuz fondotenlere devam

Dünyanın en iyi fondoteni üzerine başka marka tanımam.!!! İki çeşit fondoteni var biri subazlı diğeri daha yoğun kapatamayacağı yara izi bile yok hatta sivilce izleri çukurları bile kapatıyor
Yüzünüzde fondoten yokmuş gibi duruyor kesinlikle çok memnun kalıcaksınız fiyatı 350 civarı ama 500 olsa yine veririm o kadar muhteşem
Ben 5 sene sadece bu fondoteni kullandım çalışırken hergün yüzümdeydi

Back
X