• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanepede 'uyuma' mevzusu !

Bana bu saatte uyunur mu kanepe de dicek ağzına ederdim net kendide her gün her gün sızacak bide o kanepete :KK62: bundan sonra gözünü kapatır kapatmaz uyandır dürt rahat verme kalk yerine yat de uyuz oluyorum böyle bencillere

Merhaba hanımlar ;

9 yıllık evlilik hayatımda akşam erken saatte kanepede sızıp kalmışlığım yoktur.Kocamsa tam aksine kanepede koltukta sersefil uyuklamayı sever.Uyuduğunda en geç 1 saatte uyanacağını bildiğim için ses etmem.

Birkaç haftadır saat 10 dan sonra TV izlerken kanepede sızıp kalıyorum bi anda içim geçiyor.Ve benim gözümü kapatmamla bağırmaya başlıyor kocam kişisi.'Kanepede uyuma,kalk yerine yat,bu saatte uyunur mu vb...Tabi o bağırınca bende çıldırıyorum hiç yoktan kavga kıyamet kopuyo gecenin bi yarısı.

Gün içinde neler yapıyorsun derseniz sıralayayım ;
1.Sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 6 buçukta eve giriyorum.(9.00 - 17.00 çalışıyorum)
2.Bipolar bozukluğum,tiroid yetmezliğim ve kansızlığım var.Bunlar için günde toplam 9 tane ilaç içiyorum.
3.Küçük kızımın alerjik egzaması var her akşam yıkayıp kremliyorum.
4.Büyük kızımın alerjik astımı ve alerjik egzaması var polenlerden dolayı sık sık tıkanıyor hergün onun ilacını yaptırıyorum ve kremliyorum.
5.Kızların odasının hergün havalandırılıp süpürüp siliyorum.
6.Yemek bulaşık zart zurt bilumum işleri de yapıyorum.
Ben bunları yaparken de kocam kişisi kanepesiyle yaşadığı aşka dolu dizgin devam ediyor.

Şimdi bu şartlarda benim yorulmam normal değil mi?
Bunları görüpte hala anlayışsızca bağıran adama ben napıyım?
Ya da biraz daha geç saate kadar oturabilmek için ne gibi şeyler yapabilirim ?

Teşekkürler şimdiden.
geç vakit kahve iç...

Ne yapabilirsiniz bilemem ama neyi yapmayın biliyor musunuz;
Hem çalışıp hemde evde herşeyin düzenin dört dörtlük olması için kendinizi paralamayın
Kocamızın yapması gereken işleri omzunuza almayın
Bu günlerin hele hele sağlığın bi daha geri gelmeyeceğini hatırlayarak kendinizi makine moduna sokmayın

Merhaba hanımlar ;

9 yıllık evlilik hayatımda akşam erken saatte kanepede sızıp kalmışlığım yoktur.Kocamsa tam aksine kanepede koltukta sersefil uyuklamayı sever.Uyuduğunda en geç 1 saatte uyanacağını bildiğim için ses etmem.

Birkaç haftadır saat 10 dan sonra TV izlerken kanepede sızıp kalıyorum bi anda içim geçiyor.Ve benim gözümü kapatmamla bağırmaya başlıyor kocam kişisi.'Kanepede uyuma,kalk yerine yat,bu saatte uyunur mu vb...Tabi o bağırınca bende çıldırıyorum hiç yoktan kavga kıyamet kopuyo gecenin bi yarısı.

Gün içinde neler yapıyorsun derseniz sıralayayım ;
1.Sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 6 buçukta eve giriyorum.(9.00 - 17.00 çalışıyorum)
2.Bipolar bozukluğum,tiroid yetmezliğim ve kansızlığım var.Bunlar için günde toplam 9 tane ilaç içiyorum.
3.Küçük kızımın alerjik egzaması var her akşam yıkayıp kremliyorum.
4.Büyük kızımın alerjik astımı ve alerjik egzaması var polenlerden dolayı sık sık tıkanıyor hergün onun ilacını yaptırıyorum ve kremliyorum.
5.Kızların odasının hergün havalandırılıp süpürüp siliyorum.
6.Yemek bulaşık zart zurt bilumum işleri de yapıyorum.
Ben bunları yaparken de kocam kişisi kanepesiyle yaşadığı aşka dolu dizgin devam ediyor.

Şimdi bu şartlarda benim yorulmam normal değil mi?
Bunları görüpte hala anlayışsızca bağıran adama ben napıyım?
Ya da biraz daha geç saate kadar oturabilmek için ne gibi şeyler yapabilirim ?

Teşekkürler şimdiden.

Allah yardımcın olsun demeye geldim , yükün çok ağır, eşini ıslah etsin Rabbim , insan hiç mi acımaz sevdiği kadına

Ay deli mi ne diyesim geldi kusura bakmayın ama ona ne oluyor nerede isterseniz uyursunuz..
Eşim bol bol uyuklar kanepede.. ever uyanık olam taraf için sıkıcı bi durum olabiliyor anlıyorum da bağırmak ne demek.. Kendisi de yapıyor hem de..

Back
X