- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi noclearmind
yarın öbür gün geldiğinde daha o iki çift laf etmeden hayatımda biri var dersen (olmasa da) pek sorun kalmaz bence.. o kadar yüzsüz değilse tabi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay peşimden koştu birlikte olabilmek için. Yerleri tırmaladı resmen. İlişki başladı her şey çok güzel yine o peşimde fıldır fıldır koşan adam. Ta ki bir gün işten çıkarıldı biz uzaklaştık. O günden beri hiç iyi olmadık. Ayrıl barış ayrıl barış. Hep te aynı sorundu ilgisizliği.. Bi şeyler koptu gitti işte. Ağzımın içine bakan herif pof oldu.madem ılgılenmeyeceksın,hayatı yasadıgın anı paylaşmayacaksın ne dıye alırsın bır bayanı hayatına??
yada sevgı konusunda çok yogun degıl sıze karşı
ben böyle burnu havada cok adam gördüm aşık olupta fıldır fıldır kızın peşınde koşturan
neyse en ıyısını yapmıssın
Öyle düşünmüştüm bende, gerçi sanmıyorum da artık onunda bi şeyler yapacağını. Laçka oldu her şey.yarın öbür gün geldiğinde daha o iki çift laf etmeden hayatımda biri var dersen (olmasa da) pek sorun kalmaz bence.. o kadar yüzsüz değilse tabi![]()
en doğru kararı vermişsin, kesinlikle kararından dönme dediğin gibi iki kişilik ilişkiyi tek başına yaşamazsın zaten.
Önüne bak bundan sonra, zamanla daha mutlu olacağına eminim bu süre zarfında arkadaşlarınla ol dışarı çık kafanı dağıt kuaföre git değişiklik yap bu adamı da yanına yaklaştrma.
yoğunum bahaneleri yalan her insanın 2 dk her zaman vakti vardır o nedenle inanma
Şahıs, o noktaya gelene kadar ben evlenmiş coluk çocuğa karışmış olurum çoktanÇok iyi düşünmen lazım. Pişman olma ihtimalin var.Sonradan sosyal hesaplarını takip edip, "hayatında biri var ,ölüyorum "
"nişanlanmış mahvoluyorum"
"evleniyor, mutluluk pozları veriyor yanıyorum" diye konular açacaksan ayrılma bence.
boşver uzak ilişkiyi ben zaten çok gereksiz buluyorum bi de ilgisiz bi insanla hiç çekilmez.. daha çok gençsin gezip tozabileceğin, bi derdin olduğunda koşup gelecek mesafede ilişkiler yaşa bence.. gençliğini tek başına geçirecek kadar aşıksan bilemem ama bence değmez..Öyle düşünmüştüm bende, gerçi sanmıyorum da artık onunda bi şeyler yapacağını. Laçka oldu her şey.
Suan o kadar nötr hissediyorum ki. Mutluyum gibi ama bi yandan da acı var.Benimde 4.5 yillik ilişkim bitti.
Bazen insanın kendine saygısı olması gerek, yaralarını kanatmadan seven, kavgada bile sevgiyi geri plana atmayan, kırmanın bile adabı vardır bence..
Ama bunlar benim ilişkimdr yoktu.
Çok kırıldım, çok yara aldım.
Sonunda geri dönüşü olmayan bi yola girdim.
İlerlemiyorum ama geride gitmiyorum.
Seninde bitirdiğin iyi olmuş.
Bazen kangrenli parmağı kesmek gerek..
Suan o kadar nötr hissediyorum ki. Mutluyum gibi ama bi yandan da acı var.
O acı gittiğinden değilde. Planlarimizin yarim kalmasindan.
Artık evinde bıraktığım hatiralarla mutlu mesut yaşasın. Tek temennim bu
Uzak degildik biz. 2 mahalle asagimda kendisi :)boşver uzak ilişkiyi ben zaten çok gereksiz buluyorum bi de ilgisiz bi insanla hiç çekilmez.. daha çok gençsin gezip tozabileceğin, bi derdin olduğunda koşup gelecek mesafede ilişkiler yaşa bence.. gençliğini tek başına geçirecek kadar aşıksan bilemem ama bence değmez..
Hayır. Akrep. Bende akrep. Resmen bir savaştı.
Akrep kadını tutkulu aşık. Akrep erkeği kimseye eyvallahı olmaz..
:)))))yuhhhayniii kaderimi paylasiyoruz anliyamadim ya. benimkide akrep yazdiklarinin hepsiniiiii yasadim 50 kez ayrilik 50 kez geri dönüs.. haha.. ay allahm. bende bi ara bikip yol verdm. ama sunu söylim dedin ya akrep erkeginin kimseye eyvallahi olmaz.. olur olur. zaman alir ama olur. muhtemelen o hep geri dönüslerini yapti sende cabaladin ettin. ayni ben. birak salla.. eger gercekten seviyosa zaten geri gelicek. ama tavrini koyman ilk kez bitirmen cok iyi olmus. :)))