Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Dün ilan çıkmıştım, elimde tertemiz bir chicco var. Gerçi siz momfort, ergo, boba arıyorsunuz ama belki bir bakmak istersiniz.
Sevgiler :)
teşekkür ederim. ben ergo baby aldım bugün.
size güzel satışlar dilerim![]()
Çok iyi yapmışsınız, güle güle kullanın . Bizim de gri yıldızlı ergomuz var, chicco bu nedenle boşa çıktı :) Siz nereden ve ne kadara aldınız ?
Sevgiler
sahibinden den aldım. 120 liraya 2.el. ama hiç kullanamamış alan kişi. pırıl pırıl yenisinden farkı olmayan bir ürün kutusuda duruyordu. bordo renk çok güzel ve rahat. burdan ilanımı gören bir arkadaşım sağolsun haber verdi. onun sayesinde görmüş oldum![]()
pardon bir şey soracağım bende ergobaby, almayı düşünüyorum ama yeni doğan için aparat falan almak gerekiyor,, siz memnun kaldınız mı? ve bebek kaç aylık oldukdan itibaren kullandınız???sahibinden den aldım. 120 liraya 2.el. ama hiç kullanamamış alan kişi. pırıl pırıl yenisinden farkı olmayan bir ürün kutusuda duruyordu. bordo renk çok güzel ve rahat. burdan ilanımı gören bir arkadaşım sağolsun haber verdi. onun sayesinde görmüş oldum![]()