• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanguru önerisi

hellomy99

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
8
Hanımlar günaydın kanguru almayı düşünüyorum bebeğim şuan 3 ay 27 günlük M duruş pozisyonu ve bel desteği falan oluyormuş sanırım var mı kullanıp memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz markalar 🫶🏻

Hanımlar günaydın kanguru almayı düşünüyorum bebeğim şuan 3 ay 27 günlük M duruş pozisyonu ve bel desteği falan oluyormuş sanırım var mı kullanıp memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz markalar 🫶🏻
Babybjörn 3D mesh kanguru çok memnunum

Biz 6.aydan sonra oturmalı olan kangurulardan kullandık ve çok memnun kaldım digerlerinde bebeğim hiç rahat etmiyordu ve hep huysuzlanıyordu. 4.aya kadar da sling kullandık. Eğer biraz beklerseniz oturabildikleri kangurularda daha rahat ediyorlar. Şuan 1 yaşını geçtik hala kullanıyoruz

Ben henuz kullanmadim ama arkadasimin onerisiyle babybjörn harmonysini aldik. Ergobaby e de çok iyi diyenler vardi ama daha pahali geldi bize.

Ben 4 aylıkken oturaklı kanguruya geçtim çok rahat ettik normal kanguruyu sevmedi

Back
X