Bebek İkinci El kanguru ariyorum

ilkbbgm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
111
37
34
Merhaba arkadaşlar ikinci el kanguru ariyorum. Bende bi tane var ama hamileyken bilincsizce alınmış bir kanguru şimdi 80 gunluk anneyim ve bebegimde kalca sorunu çıktı iyi bir kanguru almak istiyorum fiyatları da baya pahalı artık kanguruya ihtiyac duymayan arkadaslar varsa lutfen benimle iletisime geçsin.

30tl

Eklentiler

• image-88d2fbbbe24a3b02e69ab6165debe0df989ab607daca4ebc5e7be4b1e0ada1f0-V.jpg
    image-88d2fbbbe24a3b02e69ab6165debe0df989ab607daca4ebc5e7be4b1e0ada1f0-V.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 78
Ergonomik olanlardan istiyorum bende bacakları kesinlikle asılı olmamalı sıfırlari da 300 kusur lira biraz daha uygun birseyler arıyorum

Alırken ergonomik modeller alın. Bebeğin bacakları asılmasın, bacaklar 90 derece dursun. Önde ve dışarıya dönük kullanılan modeller de ergonomik değil. Dikkat edin olur mu :) Sevgiler
Burda örneği var demek istediğimin.
http://www.filozofanne.com/kanguru-secimi/

Arkadaş çok haklı.Bacakları asılı duran kangurularda bebeklerde rahat edemiyor zaten kan dolaşımını olumsuz etkilediğinden bacaklar uyuşuyor. Ergonomik modeller bütçeyi zorluyor ise sling tercih edebilirsiniz yenidoğanlarda özellikle daha rahat anne içinde bebek içinde ilerleyen aylarda da ergonomik alırsınız.Nacizane fikrim.Hoş kalın

Momfortbaby satıldı, mesajı editleyemediğim için şimdi yazdığım konuları yeniden hortlatmak zorundayım, affola. Birkaç gündür mesajlar aldığım için sadece kendi konumda değil yazdığım her yere tek tek mesaj yazıyorum, bilginize.

Merhaba, bende babybjörn (kangurular içinde en iyisidir ve hiç kullanılmadı) mevcut. İlgilenir iseniz fotolarını atabilirim. Sevgiler.

X