Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. ürün satıldı mı?Merhaba bende ergo baby kanguru var. İki arkadaşımda birbirinden habersiz hediye almıştı. Bunu hiç kullanmadım sadece resim çekmek için açtım. İlgilenirseniz 120TL'ye kargo benden gönderebilirim.Eki Görüntüle 1415025 Eki Görüntüle 1415026
Fiyat nedir acabaevet ben ergo baby satıyorum. 4 farklı rengi mevcut istediğinizi seçebilirsiniz. orjinal kutusu ve kullanım kılavuzunu da gönderiyorum
Satildi miMerhaba bende ergo baby kanguru var. İki arkadaşımda birbirinden habersiz hediye almıştı. Bunu hiç kullanmadım sadece resim çekmek için açtım. İlgilenirseniz 120TL'ye kargo benden gönderebilirim.Eki Görüntüle 1415025 Eki Görüntüle 1415026
Merhaba. ürün satıldı mı?
Fiyat nedir acaba
Satildi mi
canım ben hıc bulamadım sıfırını o fıyata lınkı gonderebılırmısın acabaKızlar sıfır zaten 149-159 lira sahibinden e bakın lütfen kutusundan çıkmış herşey 2.el dir ve en azından yarı fiyatına satılmalıdır
Kızlar sıfır zaten 149-159 lira sahibinden e bakın lütfen kutusundan çıkmış herşey 2.el dir ve en azından yarı fiyatına satılmalıdır[/QUOTE. Orjinal fiyati 300-350 arasidi.140-150 tlye satilanlarin orjinal oldugunu dusunmuyorum
Onlar orjinal mi peki.ergobaby kendi sitesinden fiyatlara bakin3 link attım canım 109-159 lira arasında fiyatları
Sahte almaktansa 2.el orjinal almak dahs iyi
Merhaba. Ben momfortbaby kanguru almak istiyorum. Fiyatini ne olarak belirlediniz acaba? Bir de fotoğraf atabilir misiniz?ergonun sahtesini orjinalini ayırt etmek için yabancı kaynaklı sitelerde fotoğraflı karşılaştırmalar görmüştüm. bu arada bende de momfortbaby var ilgilenen olursa, jean modeli, yeni aldım ama kuzenim ergo getirecekmiş bana kendi kullanamamış, ben de bunu satacağım