Bebek İkinci El Kanguru

Cybex 2 go lacivert var bende.oğluş çok kilolu olduğu için bende omurilikten ameliyatlı olduğum için belini ağrıtıyor.ama 2. Aydan itibaren çok kullandık.100 lira düşünüyorum.resim ekleyemedim.nonu özelden ararsan w... up tan resim yollarım

Son düzenleme:
Merhaba bende ergo baby kanguru var. İki arkadaşımda birbirinden habersiz hediye almıştı. Bunu hiç kullanmadım sadece resim çekmek için açtım. İlgilenirseniz 120TL'ye kargo benden gönderebilirim.
1.jpg
2.jpg

evet ben ergo baby satıyorum. 4 farklı rengi mevcut istediğinizi seçebilirsiniz. orjinal kutusu ve kullanım kılavuzunu da gönderiyorum

Link vermek yasakmıydı bilemedim mesaj atıyorum şimdi sana .Burdan bulamazsam 2.el ,bende sıfır alacağım 20TL fazla verip

Sahte almaktansa 2.el orjinal almak dahs iyi

Orjinal olup olmadıklarını bilmiyorum lakin uyduruk 4lü( kanguru,anakucağı,bebekçantası,yatağı) setinin içinden çıkan bir kanguruyu bile ben 11 ay kullandım.Üstelik kızım maaşALLAH 12 kilo.Bu kanguruyuda 3 yaşına kadar kullanabiliyormuşuz 20kiloya kadar.Uzun vade kullanılamayan şeylere ben çok para dökülmesi taraftarı değilim.Geçen burada bir arkadaş 350liralık kanguruyu 100liraya sattı bu bana göre normal bir fiyat ama tutup 150ye alınmış birşeyi 100e satmak değil.Diğer arkadaşların sattığı yada satacağı kanguruların orjinalliğinden nasıl emin olabiliriz buda ayrı bir durum,herhangi bir seri numarası yoksa...faturasıda atılmışsa...

ergonun sahtesini orjinalini ayırt etmek için yabancı kaynaklı sitelerde fotoğraflı karşılaştırmalar görmüştüm. bu arada bende de momfortbaby var ilgilenen olursa, jean modeli, yeni aldım ama kuzenim ergo getirecekmiş bana kendi kullanamamış, ben de bunu satacağım

ergonun sahtesini orjinalini ayırt etmek için yabancı kaynaklı sitelerde fotoğraflı karşılaştırmalar görmüştüm. bu arada bende de momfortbaby var ilgilenen olursa, jean modeli, yeni aldım ama kuzenim ergo getirecekmiş bana kendi kullanamamış, ben de bunu satacağım
Merhaba. Ben momfortbaby kanguru almak istiyorum. Fiyatini ne olarak belirlediniz acaba? Bir de fotoğraf atabilir misiniz?

Momfortbaby satıldı, mesajı editleyemediğim için şimdi yazdığım konuları yeniden hortlatmak zorundayım, affola. Birkaç gündür mesajlar aldığım için sadece kendi konumda değil yazdığım her yere tek tek mesaj yazıyorum, bilginize.

X