Ne yapmalı

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
181
Puanlar
53
benim eskı sevgılım arkadaşıma istek atıyor. 3 hafta olmuş. Arkadaşım bana dün söylüyor. Bugün konuştuk detaylı arkadsımın hesabı açık herkese gonderılerı vs adı yazıyor okuduğu bölümde yazıyor. Ben sen yazarsın dıye söylemedim dedı dedıgı gıbı oldu yazdım çocuğa şuan bı korkuyorum🙈🤦🏾‍♀️çok saçma ama arkadaşıma tekrar istek atarsa evlılık için kız arıyor

benim eskı sevgılım arkadaşıma istek atıyor. 3 hafta olmuş. Arkadaşım bana dün söylüyor. Bugün konuştuk detaylı arkadsımın hesabı açık herkese gonderılerı vs adı yazıyor okuduğu bölümde yazıyor. Ben sen yazarsın dıye söylemedim dedı dedıgı gıbı oldu yazdım çocuğa şuan bı korkuyorum🙈🤦🏾‍♀️çok saçma ama arkadaşıma tekrar istek atarsa evlılık için kız arıyor
Arkadaşıma engelle mı dıyeyım

Sana ne . Kaç yaşında insanlar o istediğine istek arar arkadaşın sa kabul ederse arkadaşlığını devam ettirmezsin kimseye karışamazsın arkadaşın istese engellerdi böylece senin de bir daha istek atar mı siye düşüncen olmazdı. Demek ki engellememiş diye yorumladım o halde senin demenle de engellemez benim arkadaşımın eski sevgilisi bana istek atsa engelleyecek olsam arkadaşımın söylemesine gerek olmazdı

Yetooo amaaa bırak ne yaparsa yapsın kız arasın ne çok taktın ya. Karaktersiz herif benden sonra neler yapmış iyi ki bitmiş diyecegine hala arkadaşıma istek atmış kız arıyor diyorsun 😤

Bana inat Senın çevrenden bulcam diyor bekar kuzenım varsa söyle dedı inat etmıs düzgün insandım bundan sonra böyle dıyor
Yetooo amaaa bırak ne yaparsa yapsın kız arasın ne çok taktın ya. Karaktersiz herif benden sonra neler yapmış iyi ki bitmiş diyecegine hala arkadaşıma istek atmış kız arıyor diyorsu

Seninle evlenmekten vazgeçtiğini sana net olarak söylemeyip .

Geç mesaj veya ilgisizlik yaparak senin anlamanı beklemişti .

Böyle katı cinsiyet rolleri olan , mesajı kesince kadının anlayıp hemen soğuyabileceğini düşünen, net olarak ilk başta vazgeçtiğini söylemeyen erkeklerin; eş değil 2-3 çocuk yapacak tohumluk aradıklarını düşünüyorum.

Cinsiyete katı roller biçen erkeklerin iyi partnerler olabileceğini dair inancım yok.

Bırak ne yaparsa yapsın. Halk eğitim kursuna ve sporla git . Fazla enerji takıntı yaptırır.

Bence adama evlenme teklif et. Bakalım ne diyecek?

Back
X