Kanım dondu

Bende izlemedim. Öz anne mi işkence ediyor çocuğuna

Dün gece uyumadan önce izledim ve ağlama krizine girdim allahim bu nasil vicdansizlik
o yavrulara vuran ellerin kopar inşaallah
o kadini bulup ölesiye vurmak istiyorum öyle içim yaniyor ki
yavrularim benim kim bilir nasil canlari yandı

Benim de eşim izledi, ben mümkün değil dayanamam o görüntülere, yazık günah ya ne isterler masumlardan..

İnsanım diye geçinen bir canavar
Çocukta öyle tatlı ki değil dövmek işkence etmek bağırsan için acir
Allahım o kadın da cektirdiklerini yaşasın
O yavrucaklar sa çektiklerini hatirlamasin

Çok kötü oldum çok.. Yavrum benim kıyamam sana.. Aynısını ona da yaparlar inş hapiste.. Bin türlü işkence müstahak sana. Adi insan müsveddesi

Bende izlemedim. Öz anne mi işkence ediyor çocuğuna
Üvey anne. Baba da pislik 2 sene sonra anca lutfedip uyanmış. Kamera görüntüleri bu kadar değilmiş çok daha kotuymus ,gazeteciler daha fazlasına dayanamadigi için gerisini almamislar.bagirsaklari patliyor anlayın o kadar yani.

Allaha havale edıyorum. Bu ınsanlık mı ya cocuklar nasıl atlatacak bu durumu içim yandı içimmmm

o kadini öldürmek istiyorum surtuk o oklavayi kendi gicina soksaydin keşke ne istedin zavalli yavrudan
içim sogumuyor arkadaşlar cok üzüldüm ben

Bu konuyu kom açacak diye bekliyordum. Dün videosunu izledim allah belani versin diye diye aglama krizine girdim. Herkes anne olamiyor herkes insan olamiyor. İnsallah gebertirler iceride

Bakmayanlar lütfen bakmasın, dün akşamdan beri içimde bitmeyen şiddet eğilimi var Allahım o minik yüreklerin yarasını kim saracak, birde hamileyim gözümün önünden gitmiyor kimsenin çocuğunu kimseye bırakma Allahım..

Kızlar ben kendimde değilim dünden beri. Aklıma geldiği her an alt üst oluyorum. Unutmak istiyorum olmuyor. Yaşam sevincim söndü.

bugün ben de aynı haberi izledim. mesleğim gereği böyle bir davada asla bu kadının vekili olmam ama karşı tarafta olsam ne yapardım dedim heralde çenemi tutamaz mahkemede bir güzel saydırırdım hakim de beni duruşma salonundan kovardı diye düşündüm.
psikolojim bozuktu falan demiş de psikoloji sahibi olmak için insan olmak gerekir.
fakat bu videodaki, kesinlikle şeytanın vücut bulmuş hali.
inanamıyorum 5 yaşında bir yavrucak...
insanlar çocuk sahibi olmak için ne tedaviler oluyor, sadece bu çocuğun değil iyi kalpli ana babaların da günahına girmiş bu varlık.
Ne denilebilir ki inşallah bir muzice olur o yavrucak kafasından bunları silebilir
bu videodaki iğrenç varlığında son nefesinde acılar içinde olmasını ve bu yavrunun o anda gözünün önüne gelmesini dilerim. cehennemin 7 kat dibinde sonsuza kadar yanar inşallah.

bir de bu çocukların annesi yok muymuş? haberde göremedim ama neden babadaymış anne ölmüş mü yoksa velayet babada mıymış ?

kizlar benim haberim yoktu burdn okudum baktim izleyemedim Allah im bu ne yavrum benim neler yapmis canim aciyor cok kotuuu coook Allah tan hic mi korkmadin be kadin o yavrucuk sana ne etti peki bunlari yaparkwn baba nerde baba Allah im yavrularimizi sahipsiz birakma yavrumu bana benide yavruma bagisla :'( cok kotuyum cok canim dan can gidiyor yavrum benm canim evladim o kadinada ayni seylerin yapilmasi lazim hattadaha bir cok iskence ahhhh onu bi elimize versinlerki..............

O kadını verecekler elime o oklavayi alıp ..... söyleyecek laf bulamıyorum sinirden Rabbim kimsenin yavrusunu annesinden ayirmasin offf dünya bu mu adaletin onlar ve onlar gibi işkence hakaret gören yavrularimizin yanında olmadığımiz için utanmaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…