Bilmiyordum.cnm acildgni,şok oldum yazmak istedm,kapanması gerekiyorsa mune ilgilenirse sevinirimEvet çok üzücü bir olay ama daha önce aynı konu açıldı canım ..
En iyisini yapmışsınİzlemedim.
aksam o kadini izledim oyle seyler dedimki burda soylesem.bantlanirimHaberleri izliyordum kayseri de üvey anne dehşeti diye başladı sunucu devamını getiremedi görüntüleri de 10 saniye verdi kesti,merak ettim int den açıp baktm Allah immm ben bu insanla aynı dünyada hatta aynı ülkede mi yaşıyorumbu nasıl vicdan Yarabbim yazacak kelime bulamıyorum
Kamerayı baba koymuş.ben bakamadım sadece 5 sn izleyebildim... insan değil o yaratık peki baba nerdeymiş? kamerayı kim koymuş
illa bu kadar olana kadar beklemesi mi gerekliydi kim bilir ne zmandır bu işkenceye maruz kaldılar allah kahretsin böyle yaratıklarıKamerayı baba koymuş.
sakın izleme sakınBenim haberim yoktu akşam eşim eve gelince bahsetti hala daha izlemedim görmediğim halde dünden beri o kadar kötüyüm ki ben de... Ağlamak istiyorum o kadına ulaşıp onun canını da böyle yakamadığım için...
Neler demek haykırmak geliyor içimden ama söyleyemiyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?