Kanım dondu

Ben olsam aldatılan kadıncağızı bi şekilde uyarırdım.. be biliyim bi not en azından kadını tetikte bırakacak bi uyarı ;)

Yeriniz de olsam o X şahsını yerin dibine sokar bi daha asla benimle muhattap olmamasını söylerdim. Cehennemin dibine kadar yolu var ! Ne halleri varsa görsünler. Adam s.refsiz, karısı ayrı bi midesiz, kız desen apayrı bi karaktersiz. Yeter artık kusucam bu insanlardan. Keşke insan olacağıma ot, böcek olsaydım. Büyüdükçe kirleniyor Dünya'm. Bu nasıl bi midesizlik bir de utanmadan tüm ayrıntılariyla anlatıyor yahu :kusmuk: :KK34:

Ben xle ilişkimi keser olaya da hiçbir müdahalede bulunmazdım. Yakın arkadaşın değil hatta arkadaşın değil daha önce tartıştığın bir kadın. Ki durumun da farkında görünüyor. Demek ki öyle yada böyle boşanmayı istemiyor.
Karışma senin başına patlar. Sen x e sarsıcı ve son bir konuşma yap ilişkini kes derim

Valla defalarca aldatılmaya rağmen boşanmayan kadına hiç acıyamam hak ediyor bile dicem yani.... arkadaşında bu adamla ne mal olduğunu bile bile devam ediyorsa başına gelecekleri hak etmiş olacak... Size tavsiyem arkadaşlığınızı bitirin ... birden kesmek kolay olmaz yavaş yavaş uzayın bu arkadaşlıktan... evlimisiniz bilmiyorum ama bu gün o adama yılışan yarın senin eşinede gayet rahat yürür

bu kız çok tehlikeli pisliği ortaya çıktıgında sanada bulaştırmasın oda biliyordu aşkımızı falan diye ,

bence görüşme kokususda fazla sürmez ortaya çıkar.

Adam evde mutsuzdur kadin onu anlamiyordur cok sıkıyordur adam ayrilmak istiyordur kadin bi turlu kabul etmiyordur adama aldatmaktan baska care birakmamistir normalde oyle bi adam degildirde kadin adami o hale getirmistir mesela bundan bosansa x le evlense asla aldatmaz ornek es ornek baba olur :KK47: bu senaryo hep boyledir asla sasmaz

Herseyin bi uslubu var ayiptir gunahtir siz soylemeyin esine tabide en azindan adama bildiginizi caktirmanin bi yolu olsa belki utanir it herif:sopa:

Adam evde mutsuzdur kadin onu anlamiyordur cok sıkıyordur adam ayrilmak istiyordur kadin bi turlu kabul etmiyordur adama aldatmaktan baska care birakmamistir normalde oyle bi adam degildirde kadin adami o hale getirmistir mesela bundan bosansa x le evlense asla aldatmaz ornek es ornek baba olur :KK47: bu senaryo hep boyledir asla sasmaz

Herseyin bi uslubu var ayiptir gunahtir siz soylemeyin esine tabide en azindan adama bildiginizi caktirmanin bi yolu olsa belki utanir it herif:sopa:
Valla tüm saydığı bahaneleri yazdınız.Adam şu an zaten karısı açık açık aldatıyor ve karısı biliyor.Benim aptal X de neden diğer sevgilisiyle konuşuyor diye trip atıyor adam da gönlünü almaya çalışıyor.Sizce ben bu adamın yüzüne tükürsem bile utanır mı? O küçük yavrucağa üzülüyorum kuzum benim ya

bence arkadaşım demeyin x'e. ne rahat ohhh mis hemde evinde çalıştığı kadına bunu yapıyor. kadın kadına bunu yapar mı adamın ki de ayrı bir karaktersizlik nasıl kadın istemiyor boşanacaksın arkadaş konuşacaksın kadınla ya da konuşmayı bileceksin.

kadına bir şekilde ulaş ve anlat derim ben. X'le de görüşme asla ama asla. aynı şeyi sana yapmayacağı ne malum?

aynı şeyi adam X'le evlendi diyelim başka birine yapmayacağı ne malum?

ya insanları kınamak istemiyorum ama cidden çıldırmışlar. Allah ayıktırsın bu yanlışlarından...

Ben xle ilişkimi keser olaya da hiçbir müdahalede bulunmazdım. Yakın arkadaşın değil hatta arkadaşın değil daha önce tartıştığın bir kadın. Ki durumun da farkında görünüyor. Demek ki öyle yada böyle boşanmayı istemiyor.
Karışma senin başına patlar. Sen x e sarsıcı ve son bir konuşma yap ilişkini kes derim
İşte o kısımda çok arada kaldım.Tehdit mi etsem,bağırsam mı,anladığımı mı hissettirsem ne yapsam ki?

Vay anasını aldatmanın kralını yaşıyor kadın
arkasından öpücük atmak heee?!

Normalde söyle derdim de kadın defalarca affetmiş...boşver hiç uğraşma...
arkadaşına gelince....kurtarılmaya değer bir kişilik mi yoksa kayıp mı ...hiç tasvip etmesemde....buhranda diyceğim de sen daha iyi bilirsin....ben yinede görüşmezdim ama...
hoşlanmıyorum öyle kadınlardan

İğrenç bi durum ben olsam arkadasıma yaptıgıının yanlıs oldugunu söylerdim hala devam ediyosa görüşmeyi keserdim bu kızın bu yaptıgı duyulsa senin arkdasın oldugu icin senin hakkında da kötü düsünürler .

Vay anasını aldatmanın kralını yaşıyor kadın
arkasından öpücük atmak heee?!

Normalde söyle derdim de kadın defalarca affetmiş...boşver hiç uğraşma...
arkadaşına gelince....kurtarılmaya değer bir kişilik mi yoksa kayıp mı ...hiç tasvip etmesemde....buhranda diyceğim de sen daha iyi bilirsin....ben yinede görüşmezdim ama...
hoşlanmıyorum öyle kadınlardan
Çok aşırı salak bir tip.Yani kim ne derse inanır.Kalkıp X sana aşığım desem inanır beş gün sonra o da bana aşık olur.O derece

Arkadaşınıza yaptığının ne kadar yanlış bişey olduğunu ve böyle devam etmeye niyetliyse sizden uzak durması gerektiğini söyleyin, muhtemelen o y'yi seçecektir.
Allah ıslah etsin kimseyide şaşırtmasın.

Çok aşırı salak bir tip.Yani kim ne derse inanır.Kalkıp X sana aşığım desem inanır beş gün sonra o da bana aşık olur.O derece
Hııı bi erkeğin tam ağzına layık desene....aralarında bişey oldu mu...olmadan önüne geçmek lazım...
Vhalla ne diyceğimi bilemedim de böyle saftrik birini dünyaya döndürmek lazım....ve anca rezil olunca uyancak gibi

Bu tarz konularda eşine söyle ailesine söyle diyenlere de anlam veremiyorum ben. Kimsenin üzerine vazife değil ki bence. Tamam arkadaşını uyarsın, araya da mesafe koysun. Ama geri kalan kısım konu sahibini ilgilendirmez ki...

Çok uç bir ihtimal ama belki de bahsettiği arkadaşı yalan söylüyor. Olamaz mı? Belki adama aşık, bu anlattıkları da yalan yani. Bu açıdan, her şeyden geçtim ama emin olmadan ortalığı karıştırmak sizce ne kadar doğru?

Back
X