- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi darkbutterfly
Ben olsam aldatılan kadıncağızı bi şekilde uyarırdım.. be biliyim bi not en azından kadını tetikte bırakacak bi uyarı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep öyle olur zatenAdam istiyormuş ayrılmayı ama kadın istemiyormuş.
Valla tüm saydığı bahaneleri yazdınız.Adam şu an zaten karısı açık açık aldatıyor ve karısı biliyor.Benim aptal X de neden diğer sevgilisiyle konuşuyor diye trip atıyor adam da gönlünü almaya çalışıyor.Sizce ben bu adamın yüzüne tükürsem bile utanır mı? O küçük yavrucağa üzülüyorum kuzum benim yaAdam evde mutsuzdur kadin onu anlamiyordur cok sıkıyordur adam ayrilmak istiyordur kadin bi turlu kabul etmiyordur adama aldatmaktan baska care birakmamistir normalde oyle bi adam degildirde kadin adami o hale getirmistir mesela bundan bosansa x le evlense asla aldatmaz ornek es ornek baba olurbu senaryo hep boyledir asla sasmaz
Herseyin bi uslubu var ayiptir gunahtir siz soylemeyin esine tabide en azindan adama bildiginizi caktirmanin bi yolu olsa belki utanir it herif![]()
İşte o kısımda çok arada kaldım.Tehdit mi etsem,bağırsam mı,anladığımı mı hissettirsem ne yapsam ki?Ben xle ilişkimi keser olaya da hiçbir müdahalede bulunmazdım. Yakın arkadaşın değil hatta arkadaşın değil daha önce tartıştığın bir kadın. Ki durumun da farkında görünüyor. Demek ki öyle yada böyle boşanmayı istemiyor.
Karışma senin başına patlar. Sen x e sarsıcı ve son bir konuşma yap ilişkini kes derim
Çok aşırı salak bir tip.Yani kim ne derse inanır.Kalkıp X sana aşığım desem inanır beş gün sonra o da bana aşık olur.O dereceVay anasını aldatmanın kralını yaşıyor kadın
arkasından öpücük atmak heee?!
Normalde söyle derdim de kadın defalarca affetmiş...boşver hiç uğraşma...
arkadaşına gelince....kurtarılmaya değer bir kişilik mi yoksa kayıp mı ...hiç tasvip etmesemde....buhranda diyceğim de sen daha iyi bilirsin....ben yinede görüşmezdim ama...
hoşlanmıyorum öyle kadınlardan
Hiç duymadım askerlerin evde olduğunu 8 5 çalışıyorlr 24 saatte nöbetliri olur infaz korumalar vr 1 gün 12 gndüz çalışp 3 gün evde olurlar onlr bu konulara daha müsait bu iş gündüz oluyorsaAdam astsubay olduğu için çoğu zaman gündüz evdeymiş
Hep 2. Kadınlara öyle denilir eve girdi mi karıcım karıcımAdam istiyormuş ayrılmayı ama kadın istemiyormuş.
Hııı bi erkeğin tam ağzına layık desene....aralarında bişey oldu mu...olmadan önüne geçmek lazım...Çok aşırı salak bir tip.Yani kim ne derse inanır.Kalkıp X sana aşığım desem inanır beş gün sonra o da bana aşık olur.O derece