Güncel:Az önce eve geldim ve hemen bilgisayarın başına geçtim.Dünden kararlaştırmıştık aşağı ineceğiz diye.Neyse gittim kapılarını çaldım kız kardeşi açtı ablam markete kadar gitti kesin senin yanına gelir o birazdan dedi.Sonra abla sen de farklılık var dedi,niye sinirlisin vs. konuştuk.Ben de ablanın yaptığı doğal değil,senin bunu kabullenip normalleştirmen hiç değil dedim.Başladı bu sefer yok abla ben çok konuştum dinlemedi falan diye neyse uzatmadım indim aşağı.Telefonla arıyorum X'i cevap yok hem de defalarca.Sonra yine çıktım evlerine kız kardeşi çalıştığı evdeki kadını aradı.Meğer oraya gitmiş.Ses hoparlörde ve kadın aynen şöyle diyor:Canım biz X'i bilerek çağırdık.Y abin yarın ilçeye göreve başlıyor artık şehre çok fazla gidip gelemeyecek X ile de vedalaşmak istedi.Biz tabii şok.Neyse bir saat beni beklettikten sonra geldi hanımefendi.
Geldiği gibi çok sert bir tavırla karşıladım.Başladım sıralamaya.Bibirlerini sevmiyor olsalar da bunlar evliler,kadın sana kız kardeşim gibi diyor,geçen gün senin kız kardeşine ben X'e çok güveniyorum demiş,biliyorum hisler insanın elinde değil ama yaptığımız eylemler elimizde aşık olabilirsin,hoşlanabilirsin vs. ama sen bu adamla bu konu hakkında hiçbir şey gerçekleştiremezsin,sen oradan ekmek yiyorsun,bu olayda üçünüz de birbirinizden haksızsınız ve maalesef birinin haksızlığı diğerlerini kurtaramaz,sen o bebeği kullanıp bunları yapıyorsun.En başta kendini haklı çıkarmaya çalıştı olmadı sonra sustu en sonda da dedim ki o abla öğrense ne olur sence? Ben eve gitmek istiyorum dedi kalktım hemen evime geldim.
Şu saatten sonra bizim de arkadaşlığımız bitti.Sıkıntı değil de umarım aklıma başına gelir