• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanım dondu

Karısına yar olamayan başkasına yar hiç olmaz baştan hata keşke çocuğuna kendi bakıp büyütseymiş çalıştıda ne oldu ne kazandı ?

Benim burda zoruma giden o masum yavrunun boyle bi kadinin elinde olmasi. Ne kadar aralari kotu de olsa evliyken bi adamla boyle birşey yasamak yanlis. Ha adam karisinda mutlulugu bulamıyor ve o adam ev hanimi yani kendine vakit ayiracak birini arıyor belliki keşke kadin da boşansaymış arkasindan is cevrilecegini her kadn bilir bosanmak isteyen bi esi olursa. Cok igrenc bi durum arkadasinin mide baya iyiymis

Allah arkadasinizi da o adami da bildigi gibi yapsin arsiz insanlar...
Git arkadasinin ailesine anlat. Hic cekinme... sonucta onlar yaparken cekinmiyor.

Güncel:Az önce eve geldim ve hemen bilgisayarın başına geçtim.Dünden kararlaştırmıştık aşağı ineceğiz diye.Neyse gittim kapılarını çaldım kız kardeşi açtı ablam markete kadar gitti kesin senin yanına gelir o birazdan dedi.Sonra abla sen de farklılık var dedi,niye sinirlisin vs. konuştuk.Ben de ablanın yaptığı doğal değil,senin bunu kabullenip normalleştirmen hiç değil dedim.Başladı bu sefer yok abla ben çok konuştum dinlemedi falan diye neyse uzatmadım indim aşağı.Telefonla arıyorum X'i cevap yok hem de defalarca.Sonra yine çıktım evlerine kız kardeşi çalıştığı evdeki kadını aradı.Meğer oraya gitmiş.Ses hoparlörde ve kadın aynen şöyle diyor:Canım biz X'i bilerek çağırdık.Y abin yarın ilçeye göreve başlıyor artık şehre çok fazla gidip gelemeyecek X ile de vedalaşmak istedi.Biz tabii şok.Neyse bir saat beni beklettikten sonra geldi hanımefendi.

Geldiği gibi çok sert bir tavırla karşıladım.Başladım sıralamaya.Bibirlerini sevmiyor olsalar da bunlar evliler,kadın sana kız kardeşim gibi diyor,geçen gün senin kız kardeşine ben X'e çok güveniyorum demiş,biliyorum hisler insanın elinde değil ama yaptığımız eylemler elimizde aşık olabilirsin,hoşlanabilirsin vs. ama sen bu adamla bu konu hakkında hiçbir şey gerçekleştiremezsin,sen oradan ekmek yiyorsun,bu olayda üçünüz de birbirinizden haksızsınız ve maalesef birinin haksızlığı diğerlerini kurtaramaz,sen o bebeği kullanıp bunları yapıyorsun.En başta kendini haklı çıkarmaya çalıştı olmadı sonra sustu en sonda da dedim ki o abla öğrense ne olur sence? Ben eve gitmek istiyorum dedi kalktım hemen evime geldim.

Şu saatten sonra bizim de arkadaşlığımız bitti.Sıkıntı değil de umarım aklıma başına gelir
:super:

ekmek yediği yere yaptığı ihanet mi daha kötü
Adamın karısının yanında başka sevgilileri olmasına göz yumması mı
o küçücük çocuğun önünde oynaşmaları mı
o adamın evlerine gelen, kardeş gibi görmesi gerektiği kızla beraber olması mı bilemedim..

ben kadının bildiğini düşünmüyorum açıkçası. Sapık mı bu kadın önünde oynaşa izin versin. Kıza konduramamıştır.
eninde sonunda yalanları ortaya çıkacak nasılsa.
İşin kötüsü, ortaya çıkınca adama hiçbir şey olmayacak.
Adamla kadın, bir süre kavga edecek; bir bakıcı tutmayacaklar. Çocukları için evli kalmaya devam edecekler.
Senin arkadaşının ailesinden tut, bütün site olayı öğrenecek.
Üstelik, 'evime geldi ayarttı kocamı' diye yeri göğü inletecek kadın.

İnşallah bu kadar rezilliğe değer ne diyeyim.
Ya tmm bende bir kadının bu kadar midesiz olacaağına ihtimal vermiyorum ama bu adamın defalarca vukuatı olmuş yani evladım için bitermesem bile şahsen diken üstünde dururdum yine ihanet edecek diye bu kadının gözü neden bu kadar kapalı acaba? Kadın hisseder dediğimiz durum her kadın için geçerli değil demek ki diycem ee kaç kez acı tecrübesi de olmuş

Ya tmm bende bir kadının bu kadar midesiz olacaağına ihtimal vermiyorum ama bu adamın defalarca vukuatı olmuş yani evladım için bitermesem bile şahsen diken üstünde dururdum yine ihanet edecek diye bu kadının gözü neden bu kadar kapalı acaba? Kadın hisseder dediğimiz durum her kadın için geçerli değil demek ki diycem ee kaç kez acı tecrübesi de olmuş

Bazı kadınlarda oluyor ya, 'çirkinse kocam bakmaz' kafası. Mesela, iş yerinde güzel kızlar varsa tehlikeli, çirkin varsa haa tamam diyorlar. Belki de kızı güzel bulmuyordur kadın. O yüzden güveniyor olabilir. Ya da 'yok artık, çocuğun bakıcısıyla komşu kızıyla da aldatmaz o kadar şerefsiz değildir kocam' diyordur. Ay bilemedim.

Kadın şüpheleniyormuş zaten ama şimdiye kadar boşanmamış yine boşanmaz bence.

Bazı kadınlarda oluyor ya, 'çirkinse kocam bakmaz' kafası. Mesela, iş yerinde güzel kızlar varsa tehlikeli, çirkin varsa haa tamam diyorlar. Belki de kızı güzel bulmuyordur kadın. O yüzden güveniyor olabilir. Ya da 'yok artık, çocuğun bakıcısıyla komşu kızıyla da aldatmaz o kadar şerefsiz değildir kocam' diyordur. Ay bilemedim.
Şu kadını çok merak ettim doğrusu nasıl bir kafa yapısı var acep?

Allah ıslah etsin ne diyim
Hala evli adamları ayartıp Mutlu olabileceğini düşünen insanlar var , yada akılları eksik heralde.
Bu adam bunu yapmaya alışmış , karısı da karakter olarak zayıf bi insan ki boşanamıyor , bir iki kavga gürültü sonrası affediyor , sonra hayatlarına devam ediyorlar (annem babam dan çok gördüğüm bi durum) , olan da bu salak kıza olur , işini kaybeder rezil olduğuyla kalır
Ama hakediyor , insanda biraz Allah korkusu olur

y'nin karisi aldatilmaya alisik öyle yasamayi seviyor, y aldatmayi seviyor, x aptal. anladigim bu benim. yani bu problemde tek kaybi olacak x, digerlerinin yasam bicimi buymus saten.
Bence x in yaşam biçimi daha bozuk evli çocuklu adamla ne işi var. Bide kadın buna kardeşim diyomus utanmadan yok x te böyle kadınlardan uzak durmak lazım. Bugün o kadına yarın sana yanlış yapar. Bu arada 3 de o masum bebeğe kurban olsunlar

Yok ya başta bende şuphelendiğini düşünüyordum da o ..pu için kardeşim gibi görüyorum demiş bi keresinde konu sahibine
Şüphelendiğini düşünüyorlardı.İşin garip kısmı kadın hala benim hakkımda konuşuyormuş X'le ben bu kıza güvenmiyorum diye ya sabır

İyi günler.Dün acaba konu açsam mı açmasam mı diye kararsız kaldım.Çünkü hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ve hala şoktayım.Neyse direkt konuya geçiyorum.
Yaşımdan her zaman çok daha olgun davrandığım için çoğu arkadaşım benden daha büyük.Oturduğumuz sitede çok fazla blok var ve burada oturan arkadaşımın adı X olsun.X'in ailesinin maddi durumu iyi kendisi de üniversite mezunu ve KPSS'ye hazırlanıyor.Kimseye kolay kolay güvenip bir şeyler anlatamıyor ben ve kız kardeşi hariç.Bizim sitede başka bir blokta oturan bir çiftin çocuklarına bakıyor artık baba parasıyla yaşamak istemiyormuş yani işe başlamadaki kastı buydu.Zaman geçtikçe bebeğin annesi X'e dökülmüş.Önceden ben de bu çifti tanıyordum 3 defa boşanma davası açıp vazgeçmişlerdi daha doğrusu bunu bütün site biliyor.Neyse bu kadın, arkadaşım X'e eşinin onu şu an aldattığını vs. anlatmış.X eşini abisi olarak gördüğü zamanlar darkbutterfly üzülüyorum bebeğe babası ve annesi sürekli benim yanımda bile tartışıyor,adam yatak odasında bile yatmıyor demişti.Ben de bize ne X hoş değil insanların özel hayatını konuşmak deyip geçiştirmiştim.

Sanırım benim tavrımdan çekinmiş ki bana yaklaşık 1 aydır hiçbir şey anlatmadı.Dün biraz aşağı indik yürüyüş yapmak için.Bebeğin babası Y olsun.Bana durmadan Y abi şöyle iyi,bana böyle iyi davranıyor vs. bir şeyler anlattı.Ve ben de beklenen ampul yandı.X sen bu adamdan hoşlanıyor musun yoksa?,dedim.En başta inkar etse de sonunda itiraf etti.Ya bu adam eşini tayin ile gittikleri her yerde aldatmış başka bir kadınla.Bunu bana anlatan kişi X yani bunu biliyor.Neyse tekrar korkutup geri çekilmesin diye sert tepki vermedim ve X döküldükçe döküldü.

Adam da buna yazıyormuş meğer.Çoğu zaman kadın evde değil yani X adamla tek başına kalıyor.Saçma ilişkileri o kadar ilerlemiş ki kızımız bir ara bir olay üzerine trip bile atmış adama.Evin ortasında tutmuş kızın kolundan çekmiş kendine doğru barışacaksın vs. demiş.Yeni aşıklar gibi olan mesajları midemi bulandırıyor.Hatta sanırım kadın da şüphelenmiş.Dün adam elleriyle bir bebeğe bir de X'e balık yediriyormuş.Kadın kapıyı anahtarla açıp tak diye girmiş içeri.Onları öyle görmemiş ama ilk defa aniden eve gelmiş ve kapıyı çaldım duymadınız mı?,demiş.Bayram tatilinde X'in ailesi tatile gitmişti.X bebek yüzünden gidememişti.Ben de tek kalmasın diye onlara gideyim demiştim.İçeriden tabak sesleri geliyordu ama kapıyı açmadı.Dün dedi ki Y gelmişti yalnız kalmayayım diye.Yine geçen gün karısının arkasından öpücük atmış X'e

Bunları yazarken gerçekten çok utanıyorum.Allah doğru yoldan şaşırtmasın kimseyi.Şimdi dün bir şekilde eve gitmem lazım dedim çıktım.Bugün yine yürüyüşe çıkacağız ve ben konuşmak istiyorum ama onu ürkütmeden.Ne yapmam lazım?

NOT:Kadına bir şey anlatamam.Geçen yıl park yeri yüzünden ailecek tartışmışlığımız var arada X'e şu kızdan hiç hoşlanmıyorum diyormuş.
cok iğrenc ya.sen karısma sakın.kadın zaten farkediyordur kocasının capkın oldugunu da bu kızın midesi genısmıs oha ya ohaaa dedim.arkadan öpüçük atmalar ay allam basımıza tas yagacakk taşşşş

Back
X