Kaninda Beta HCG 3.25 çıkıp yükselen varmı?

5241s

Gel artık cennet kokulum🤰
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
93
31
38
Kanda baktırdım değerim yükselirmi acaba yükselen varmı ? belirtilerim var kasik ağrısı göğüs ağrısı var bel ağrısı var çabuk acikiyorum böyle olup yükselen oldumu kimyasal gebelik mi geciriyorum acaba

Kizlaarrr bişey söyleyin yorumlarmisiniz

Kimyasal olabilir iki gün sonra tekrar baktır artış var mı yok mu diye

Beklicem biraaz daha bakalım hayrlisi daha öncede oldu yükselmedi ama

Canim ben bi kez gebelik yasadim o da surmedi ama kanda baktirdigimda 2.90 cikmisti ebe oladabilir olmaya da bilir kesjn bisey soylemek suan mumkun degil bi hafta sonra yine gel demisti tekrar gitmemiştim umudu kesip ama hamile oldugumu 10 gun sonra falan kaset testle kendim öğrenmiştim yani yükselebilir ornegi cok ama olmaya da bilir sen umut ve dua ile bekle insallah hayir olur

Aynen cnm bir hafta daha bekliyeyim inslalh sağlıklı bir şekilde olur sizde belirtiler varmiydi nelerdi dogurdunuzmu bende kaşık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı ara ara baş dönmesi oluyor bakalım bekliyeyim

30 mart derken ?

Yok cNim maalesef sonu gelmedi ama belirtiler vardi kokulardan tiksiniyordum asiri sekilde basimi kaldiramiyordum o yuzden ama artik umut etneyi biraktigim icin adet olcam o yuzden heralde diyodum

Tekrar kan verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…