Kanıt Kanal D

arkadaşlar teşekkür butonumuz tekrar geldi a.s. iyi kullanımlar dilerim

Yeni sezonda Ezel ile birlikte izlediğim tek yapım.
Şans eseri aynı gece ikiside.
Her gün olsa izlerim. Eşimle Pazartesi günü en büyük zevkimiz.
Ara ara basit hatalar var senaryoda ama yine de çok başarılı.

çok güzel bir yapım
elimden geldiğince izlemeye kaçırmamaya çalışıyorum
zaten oldum olası böyle polisiye dizileri filmleri sevmişimdira.s

Bende çok severek izliyorum Kanıt'ı ancak keyfimi kaçıran tek nokta duyduğum kadarıyla o bayan komiser Ayça idi sanırım diziye dahil olacakmış. Hiç ısınamamıştım o bayana eğer sürekli oyuncu olursa ne kadar izlerim orasını bilemiyorum. :50: :50:

Bende çok severek izliyorum Kanıt'ı ancak keyfimi kaçıran tek nokta duyduğum kadarıyla o bayan komiser Ayça idi sanırım diziye dahil olacakmış. Hiç ısınamamıştım o bayana eğer sürekli oyuncu olursa ne kadar izlerim orasını bilemiyorum. :50: :50:

erkek gibi kadın ama boyu posu hatta ses tonu bile erkek gibi:9: yalnız geçen bölümde o izmire döndü vedalaştılar ben öyle hatırlıyorum:44:

bende kıl oldum gerçekten yaaa o nasıl bir kadındı öyle yaa inş. filmden çıkarr fuzuliii yaa:9::9:

Çok üzgünüm ama bu günkü fragmanda görünüyor. Evet vedalaşmışlardı ama tayini İstanbul'a çıkacak diye duymuştum çıkmış bile sanırım. Bence hiç hoş olmadı. Böyle oturmuş dizilerde yapılan değişiklikler göze batıyor yaa. :47:

Çok üzgünüm ama bu günkü fragmanda görünüyor. Evet vedalaşmışlardı ama tayini İstanbul'a çıkacak diye duymuştum çıkmış bile sanırım. Bence hiç hoş olmadı. Böyle oturmuş dizilerde yapılan değişiklikler göze batıyor yaa. :47:

bende hiç hoşlanmamıstım o kadından ses tonu ve mımıklerı cok ıtıcı
bıde orhanla umarım aralarında bısey olmaz
doktorla daha cok yakısıyorlar :27:

bende çok seviyorum kanıt'ı
o kadın demek ki gelicek diziye gelmese keşke soğuk bi tipi var

dizi süper ama çoook geç başlıyor izleyemiyorum...son bölümde kızın katili kim çıktı çook merak ettim bence o araba yarışı yaptığı yendiği çocuk olabilir....

Back
X