Kanka demiş..

Son paragrafı yazıp kıskanmasına mı şaşıyorsunuz?

Karşı cinsten tanıdığımın yanlarında eşleri varken ilk karşılaşmada kanka, naber gibi samimiyet(vari) içeren ifadeler kullanmam. Eşi rahatsız olabilir. Genel bir selamlaşmadan direkt arkadaşla muhatap olunca da kaale alınmadığı için eşi daha da rahatsız eder.

Gerektiğinde sınır çizemeyen kişilerden hoşlanmıyorum. Ben de rahatsız olurdum. Eşinizin öncesinde yaptıklarından dolayı bu işe onu katmayacağım.

O adam sigortasız haliyle ileride dımdızlak kalınca sizleri görürüz ayrıca. Sigortasız çalıştığı için pişman olmayana hiç denk gelmedim.

Kirazcim ben adama hak verdim ama neden verdim diye bir sor. Soyle ki arkadasin dukkana gelince sen isini aksatirsin diye esin bozulmus ama sen her zamanki gibi olayi cok yanlis anlamissin. Dusunsene senin yerine bir eleman calistirsa onun sgksi,maasi derken adam zorlanir. Sen hem adamin borclarini oduyorsun, hem calisanisin. Kisaca adam hakli isini aksatmazsan kiskanmaz.

Özünde kocanız cok iyidir oyle demeyin

Bu hayatta 5 tane erkek kanka gibi kankam var 2 si cocukluk arkadasim 3 ü üniversite arkadasim. 3 ü düğünde nedimem gibi yanımdaydı fotograf cekimime kadar cicegimden cantama suyuma tasidilar. Esim lise aşkım oldugu icin bilir erkek cevrem herzaman fazladir ama öyle lackaliga hic gelemem kardesim gibi insanlar bu saydiklarim hepsiyle kardesim kanka düz gideriz telefonda sık sık gorusuruz

Benim esim yengec burcu kiskanclikta nirvana bir adamdir ama niyet onemli arkadaslarimin ne kadar duzgun insanlar oldugunu biliyor hatta cocukluk arkadasimiz ortak o bekar ben cocuklarimi alip onun evine kahveye gidiyorum esim isteyken

Uzaktan ne genis adammis gibi gozukebilir ama dedigim gibi niyet onemli sizin ve arkadasinizin temiz duygulari oyle bir anlasiliyor ki abartmayı kessin dediginiz gibi bukadar kiskanacaksa dukkanda basinizda beklesin

Daha önce ne yaşadınız bilmiyorum. Sadece bu olay özelinde yazıyorum. Eşinizle bence bu durumu sakin konuşun. Haklıda olsa eşler birbirleriyle bir başka erkek veya bir başka kadın için kavga etmemeli. Eğer ederse işte karşı tarafta anlamsız farklı düşünceler ve bunu sonucunda sorunlar çıkabilir.
Böyle durumda karşı taraf bir başka kadın veya erkeerkek için benimle kavga ediyor bana verdiği değer bu kadar ona verdiği değer belli diyip acaba sorusu oluşur.
Kavga etmeyin derim.
Kendimi düşünüyorum arkadaşıda olsa ve haklı olsa dahi eşim bir başka kadın için benimle tartışsa bağırsa ben böyle düşünürüm.
Sakince konuşun. Haksızsınız demiyorum kavga etmeyin diyorum yanlış anlamayın.

Sizi tanımıyorum. Yorumlardaki reaksiyonlardan ötürü merak edip konularınıza baktım.
Bağımlı bir ilişki içerisindesiniz.
Yani zarar gördüğü halde kopamama sorunu.
Bir tür patolojik bir durum.
Kanka vs. konularını bir kenara bırakın.
Sizin acil kendinizi, hayattan beklentilerinizi, karakterinizi, önceliklerinizi bir masaya yatırmanız gerekiyor.
Böyle gereksiz detaylarda boğulmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…