Kanka demiş..

Bu kıskançlık değil, özgüven eksikliği .O sonda yazdığınız sözleri söyleyin ona , bir de ikili ilişkilerde girişken olmayan bazı erkekler, arkadaşınız gibi erkekleri kıskanıp imalı laflar ederler .Çok biliyor kendisi.

boşan

Eşinizle durumunuza bir şey diyemem ama koca koca insanların ergen gibi kanka muhabbeti bir tek bana çok itici geliyor galiba.

Herkes boşanır bu konu sahibi boşanmaz. Boşuna boşan yazmayın o yüzden Kocasının dükkanında Mısır paryaları gibi çalışıyor yine de boşanmıyor. Gidip başka işte çalışsa hem birikimi olurdu hem sigortası yatardı. Bu hayatı kendisi seçiyor bırakın semer vuran vursun

ay gerçekten ben diğer konuları hiç görmemiştim. keşke kendisinin değerini bilse ve böyle bir hayat yaşamayı seçmese…

Kocasının borçlarını ödüyorlar bir de. Haftanın 7 günü çalışıyor. Adam da dükkana gelen kadınlarla flört ediyor ayrıca.

Kocasının borçlarını ödüyorlar bir de. Haftanın 7 günü çalışıyor. Adam da dükkana gelen kadınlarla flört ediyor ayrıca.
Asgari ücretle çalışan bir işçinin bile daha fazla hakkı var. Konu sahibi kanka derdine düşmüş. Ne denir artık bilemiyorum

Aaa sigortası da mı yatmıyor?

Kiraz Mevsimi, sizin kendinize bir faydanız yok bu gidişle de olmayacak gibi. Ama bana çok faydanız var, ne zaman hamur işi börek çörek krizine girsem kocanız ve börekçi dükkanı geliyor aklıma ve sakinleşiyorum. Sayenizde kilo almıyorum. Bu adam sizi kolunuzdan tutup mahkemeye götürse, ben bu kadını köle gibi kullanıyorum karın tokluğuna çalıştırıyorum üstüne müşteri kadınların kk bilgisinden sosyal medyalarını araştırıyorum bana aşkım demelerine izin veriyorum boşayın bizi dese bile boşanmazsınız. Biraz kıskanılmak hoşunuza gitmiş itiraf edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…