Kankamdan hoslaniyorum.Ama muhabbetimiz yerlerde.Goy goy yapariz.arada bir sagolsun kinaye yaoarak över. Nasil evde kalmisim bi zamana kadar merak eder.Ne bileyim bazen begenir de..Ama hic isik yok mu.Nasil etkilerim ben bunu
.flortumsu de yanasamiyorim ki iş arkadasim oldugu icinZorlasam olmaz zaten onu gorunce agzim bozuluyor otomatikmen
YA okuz dediğin insan sevgilin olur mu ya da ssna hayvansin diyen gun gelir bağrina basar mi
Yaa suan cok hoslanmaya basladim ama her an bikabilirim bi odunsu tavırlarından. Arkadaslarim bile fark etmis bu cocuk sama cok sataşıyor ama bir sey var bunda diye.Ama ne bileyim keske birazcik kibar olsaÖrneğini biliyorum evlendiler:))Saksi_Degilim_Ben
Nasil.onlar da boyle miydi?Nefis oluyor anlatamam
Onlar kim ?Nasil.onlar da boyle miydi?
Nefis oluyor dediklerinizOnlar kim ?
Kankamdan hoslaniyorum.Ama muhabbetimiz yerlerde.Goy goy yapariz.arada bir sagolsun kinaye yaoarak över. Nasil evde kalmisim bi zamana kadar merak eder.Ne bileyim bazen begenir de..Ama hic isik yok mu.Nasil etkilerim ben bunu
.flortumsu de yanasamiyorim ki iş arkadasim oldugu icinZorlasam olmaz zaten onu gorunce agzim bozuluyor otomatikmen
YA okuz dediğin insan sevgilin olur mu ya da ssna hayvansin diyen gun gelir bağrina basar mi
Ha kendim için demiştim . 6 yıllık, en yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikteyim. Sizin gibimiydikNefis oluyor dedikleriniz
Bizden olmayacak galiba.Ha kendim için demiştim . 6 yıllık, en yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikteyim. Sizin gibimiydik
Ben çok laf sokardım ona sürekli, oda sürekli gülerdi, laf sokmadigim zamanlarda da sinirlenirdim (hayatta en rahat kizabildigim insanlardan biridir , bağırırım küserim vs vs) oda her zaman beni sakinlestirecek en dogru sözleri bulurdu(Çünkü ikizlerlik)
Şimdi uysal bir kedi oldum resmen.
Neden olmasın .Bizden olmayacak galiba.
Valla olabilecegine arkadaslarım evlendiginde inandim. Yillarca kankalik yaptilar birbirlerinin sevgilileriyle tanistilar. Anam bir baktim gecen ay evlendilerKankamdan hoslaniyorum.Ama muhabbetimiz yerlerde.Goy goy yapariz.arada bir sagolsun kinaye yaoarak över. Nasil evde kalmisim bi zamana kadar merak eder.Ne bileyim bazen begenir de..Ama hic isik yok mu.Nasil etkilerim ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?