YaaaÖrneğini biliyorum evlendiler:))Saksi_Degilim_Ben
Biz de gayet iyi anlasiyoruz yani dedikodu bile yapılıyor ve bu benim hosuma gidiyor. ama otwsi olmadi daha.Yaaa
Evet bizde iyi arkadaştık. Eskileri falan biliriz dertleşirdik. Hep bi çekim vardı aramızda tarif edilmiyor. Ben hep bizden olmaz diye düşünürdüm ama döndük dolaştık evlendik. Oluyormuş gerçekten
Ay benim de vardi.Ben Hoş bizim arkadaşlığımızda arkadaş olarak gören benmişim ama neyse, ama baya yakın iş arkadaşıydık eşimle , hatta kafamda bir arkadaşımı ona ayarlamayı bile düşünmüşlüğüm var yani o kadar.
Dünyada olmaz diye bişey yok, ben eşim bana açıldıktan sonra ona karşı birşeyler hissetmeye başladım ya da fark ettim bilmiyorum. O zamana kadar insanın zamanla birine aşık olacağına inanmazdım ama şimdi benim için dünyadaki tek erkek eşim.Ay benim de vardi
Ya oyle degil tam ben de bosluktayim ne hissettigimi bilmiyorum bazen.Belki de o girmistirSiz friend zonea girmişsiniz, geçmiş olsun
Dumduk degilde bir anlık bosluguma geldi samimiyetime inandigim ama cok da tanimadigim bir arkadasa soylemistim birazcik ucundan sonradan ne goreyim bizim kiz ondan hoslaniyor hem dr baya bi.Odum kopuyor pot kiracak diye.Bence dümdük söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?