Kankadan sevgili olur mu?Örneği var mi?

Biliyorum evlendik :)
Eski sevgilisini de biliyorum ergen hallerimizi de..
11 seneden sonra yuvamızı kurduk.
Karşılıklı olarak ortak bir duygu yaşamadığımız sürece bir dost kaybedersiniz eğer ki varsa hem eş hem dost olur evinizde..

Tabi bu işler nasıl oluyor denirse...
Biz daha küçüktük lise zamanımızda duygusal olarak zor hissettiğimiz zamanlarda hep birbirimizin yanında idik. Bi süre görüşememiştik mesajlaşmamıştık vs.. Sonra bir şey oldu ve özledim dedim. Normalde hep özlendin gibi bi tık uzak modda idim. Ondan sonra o bi şarkı gönderdi vs derken sabaha sevgili olarak uyandık.

Yıllar önce ünv.den bi arkadaşım vardı sık sık görüşürdük okul çıkışları kafelerde muhabbet gırgır falan...bigün yine kafede otururken bana itiraf etti "Ben seni artık arkadaş olarak görmüyorum" dedi beni çok kıskandığını falan söyledi deneyelim diye düşündük derken aramızda tartışma olmaya başladı yani bişey yaşamadık birkaç gün sadece ama ben yapamadım öylece kaldı o günden sonra bidaha o konuda hiçbişey konuşmadan sanki bişey olmamış gibi arkadaşlığımıza devam ettik ta'ki ikimizde başkalarıyla evlenene kadar...illaki evlenenlerde vardır ama sadece iyi bir arkadaş olmak evlilik için yetmiyor evlilikte uslüpde çok önemli mesela bi çok şeyin önemi var yani ancak zamanla anlaşılabilir bazı şeyler

Dogrusu biraz sallanti da oluyor bu isler. Ben universite okurken yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir erkek arkadasim vardi. Farkli kulturden, dinden ve uyruktan da oldugumuz icin hic aksi bir duruma ihtimal vermemistim. Her zaman beraberdik, cevremizdekiler aramizda farkli bir iliski oldugunu hic dusunmediler. Benimle o ara ilgilenen baska birisi vardi, ben anlatiyordum soyle boyle. Uzuluyor gibi oluyordu ama aklima baska seyler gelmiyordu. Bir ara tatiller girdi araya, baktim ozluyorum ama farkli ozluyorum. Tekrar gorustugumuzde bir sarilmamiz vardi yani degme yesilcam filmlerine tas cikarir Ben kafamdan attim bu dusunceleri sonra. Galiba o da oyle yapti. Mantikende birlikte olmamiz imkansizdi. Okul bitti ayrildik, iletisimimiz kesildi oyle bitti. Sizin durumunuzda aranizda engeller yok ama duygusal bir bag sezemedim ben. Sizin ona karsi duygulariniz varmis ama onda yok gibi. Ya bu konuyu onunla acik acik konusacaksiniz arkadasliginizi bitirme pahasina ya duygularinizi bastiracaksiniz yolunuza devam edeceksiniz ya da arkadasliginizi bitireceksiniz. Ama ben pek isik gormuyorum uzgunum.

Örneğini biliyorum evlendiler:)) Saksi_Degilim_Ben
Yaaa
Evet bizde iyi arkadaştık. Eskileri falan biliriz dertleşirdik. Hep bi çekim vardı aramızda tarif edilmiyor. Ben hep bizden olmaz diye düşünürdüm ama döndük dolaştık evlendik. Oluyormuş gerçekten

Biz de gayet iyi anlasiyoruz yani dedikodu bile yapılıyor ve bu benim hosuma gidiyor. ama otwsi olmadi daha.

Sevgili de olur koca da :)
Biz kankaligin suyunu cikarmistik, ayni okuldaydik, karsilikli dairelerde oturuyorduk, gece kapisini calip tuvaletten cikamiyorm limon var mı diye sormuslugum vardir.
sabahlara kadar muhabbet eder gülerdik, hala ayniyiz.

Ay kankadan sevgili olur. Hatta eğlenceli de olur. Ama ağzınız bozuluyorsa birbirinize olmaz. Saygısızlık olan bir ilişki hiç önermiyorum.

.Ben Hoş bizim arkadaşlığımızda arkadaş olarak gören benmişim ama neyse, ama baya yakın iş arkadaşıydık eşimle , hatta kafamda bir arkadaşımı ona ayarlamayı bile düşünmüşlüğüm var yani o kadar.

Ne tatlis hikayeler anlatilmis hepiniz cok cok mutlu olun insallah
Biz de nisanlimla kanka sayilirdik baslarda ikimiz de kanka derdik hatta ben onu eski sevgilisiyle ilgili teselli falan etmeye calisirdim sonra bir anda o kanka demeyi kesti meger niyeti baskaymis simdi dugunumuze gun sayiyoruz

Oluyor tabiki de 5 yıllık ilişkimiz oldu ama bazen diyoruz ki sevgili olmasaymışız. Ayrıldık hala görüştük konuştuk. Sevgilisi var şu an mutlu olur umarım :)

Yani kankayken sevgili olunur mu bilmiyorum ama biz sevgiliyken kanka olmak üzereyiz onu biliyorum.
Biz bu duruma gelmeyi başardıysak siz de kankanızla sevgili olmayı başarabilirsiniz bence.

Genelde arkadaşım dediklerim hep sonrasında teklifle gelmiştir. Ben mantıklı bulmuyorum bu durumu.
Sevgilin ile olan konuşman ayrı kanka arkdasinla ayrı bir değişik oluyor yani.
Ama deneyebilirsin içinde kalmasin.

Bir kez çok iyi anlaştığım bir arkadaşımla olmuştu. Ama ne derdim olsa anlatırdım gibi bir şeydi. Bittiğinde sevgilimden ayrıldığım için değil arkadasimi kaybettigim için üzülmüştüm. Sen düşün
Yani cok iyi arkadastan çok iyi sevgili olmayabiliyor. Birde işin sonunda hem sevgili hem arkdsindan oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…