kankadan sevgili? yok artiik

Şahsi tecrubemdir, kankadan sevgili olmus adam gibisi yoktur. Dusunsene seni zaten taniyor, iyini kotunu biliyor, kasilmak zorunda degilsin, ne der ne yapar diye dusunmek zorunda degilsin...Zaten en yalın, en kendin oldugun halinle sevmis seni daha ne istiyorsun?
Arkadasligi kaybetmek istemiyorum deme hic, asik olmus bir kere, reddedersen de gidecek, karsilik vermesende. Bence kacirma derim, tatli birine benziyor.

keske ben de oyle dusunebilsem cidden cok iyi biri ama nedense isinamiyorum :/

Er
iyi de erkekten arkadas olmaz kafasi tam bit sacmalik canım katilmiyorum
erkekten arkadaş olmaz demedim . çocuğa yakın davranıp kur yapıyosun , buda egonu beğenilme duyguna iyi geliyo sadece . Sen istemedikten sonra höyt desen bir kaş hareketinle istemediğini yerini bilir . Sen istesen kenkam bena aşık oluo yeaaa , yazmazsın . Egona iyi geliyosa devam bizce sakıncası yok .

Er

erkekten arkadaş olmaz demedim . çocuğa yakın davranıp kur yapıyosun , buda egonu beğenilme duyguna iyi geliyo sadece . Sen istemedikten sonra höyt desen bir kaş hareketinle istemediğini yerini bilir . Sen istesen kenkam bena aşık oluo yeaaa , yazmazsın . Egona iyi geliyosa devam bizce sakıncası yok .

canim sen beni yanlis anladin zaten su an ben durdurdum konusmuyoruz eskiden normaldik cok severim arkadas olarak dertlesirdim her sevgilimi bilirdi kur yapmak diil bu resmen hakaret ediyosun

hosuma gitmiyo ki ilgisi ben de anlamadim tam boyle yogunlastigi an kactim hep..

demişsin ya hani "kiziz sonuçta ilgi severiz" gibi bişiler yazmıştın ilk mesajında..
ama eğer gerçekten istemiyor / düşünmüyorsan bir şekilde belli et sadece kanka olduğunuzu..
"iyi ki senin gibi bir kankam var bu devirde zor bulunur" falan diyerek..

erkekten arkadaş olmaz demedim . çocuğa yakın davranıp kur yapıyosun , buda egonu beğenilme duyguna iyi geliyo sadece . Sen istemedikten sonra höyt desen bir kaş hareketinle nerde duracağını yerini bilir . Sevgili olmak istesen kenkam bena aşık oluo yeaaa , yazmazsın . Egona iyi geliyosa devam bizce sakıncası yok .

kankadan sevgili olur heralde
ama önemli olan senin ne istedigin
kanka istersen kanka sevgili istersen sevgili olur

merabalar cok sevdigim arkadas olarak sevdigim konustugum biri var (ustelik eski sevgilimin arkadaşı) gecen seneden beri bana karsi tuhaf davranmaya basladi ben her zamanki hali deyip daha cok da kabullenmek istememezlikten sanirim pek ustunde durmuyodum fakat dışardan da farkediliyodu arkadaslarim o seni seviyo sevgili misiniz demeye baslamisti.. ya gercekten cok iyi biri gerci -surekli hediye alip beni mahcup etmese iyi biri :p- ben nedense istemiyorum yani tam boyle o acilicak aramizda bisiyler olucak derken kaciyorum aninda simdi yine konusmuyoruz bi sekilde kendimi uzaklastiriyorum ondan cok ilgi sevmiyorum desem diil kiziz sonucta :) ben hic onla ikimizi bi arada dusunmedim dusunemiyorum ki :KK43: gecen de geldi yanima arkadaşım seslendi bileklik verdi ona sonra bana seslenip uzatti bi 30sn kaldim alsam mi almasam mi diye cok hassas da biri neyse alayim deyip aldim ama takmadim ondan once verdigi bi tane daha vardi onu da cikardim bilegimden ayni zamanda ben de ona vermistim halen duruyo o bileginde :/ tatilde bulusalim diye surekli mesaj atiyodu tamam demistim ortak arkadaslarimizdan da diyolardi bulusalim diye ben de madem oyle hep beraber bulusalim diye ona yazdim dedim anlattim ters davrandi oldu o zmaan sulalenden birilerini de cagir istersen diye :/ daha da konusmadik.. bilemiyorum cok karmasigim :KK43:
Herkes sizi sevgili sanıyor…

Hediyeler alıyor…

Aslında istemiyorsun ama sevgili gibi davranacak kadar da yakınsın..

Buna “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” derler.

Hani diyorsun ya “kızlar ilgiyi sever” diye.

Ayrıca kızlar istemediği insanı yanından uzaklaştıracak kadar aşağılayabilir. İstemedikten sonra neler yapar kız milleti..

Bence sen istiyorsun ama eski insanla bağlantısı olduğundan ya da tam olarak yanına yakıştıramadığından kararsızları oynuyorsun.

Herkes sizi sevgili sanıyor…

Hediyeler alıyor…

Aslında istemiyorsun ama sevgili gibi davranacak kadar da yakınsın..

Buna “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” derler.

Hani diyorsun ya “kızlar ilgiyi sever” diye.

Ayrıca kızlar istemediği insanı yanından uzaklaştıracak kadar aşağılayabilir. İstemedikten sonra neler yapar kız milleti..

Bence sen istiyorsun ama eski insanla bağlantısı olduğundan ya da tam olarak yanına yakıştıramadığından kararsızları oynuyorsun.

hayir su an konusmuyorum zaten :) ben kabullenmek istemedim sonucta bi kiz arkadasimmis gibi yaklastim her sevgilimi neler yasadigimi bilir onun getirdigi rahatliktir dedim ama zaman gectikce davranislari daha da degisince anladim ve dedigim gibi zaklastim zaten hemen

hayir su an konusmuyorum zaten :) ben kabullenmek istemedim sonucta bi kiz arkadasimmis gibi yaklastim her sevgilimi neler yasadigimi bilir onun getirdigi rahatliktir dedim ama zaman gectikce davranislari daha da degisince anladim ve dedigim gibi zaklastim zaten hemen
O zaman sorun ne?

Uzaklaştıysan tamamdır, rahatsız mı ediyor?

Back
X