Kankaya güvenme ! aşık mı oluyorum yoksa ilgi mi istiyorum ?

Anammkankam sunu dedi,berk bunu dedi,burak onu yaptikafam corba oldu yaw biraz kisa tutsaydin be canim

Berkin kartonu kankanda mıymış kankanda değilmiş foto istemiş kaybolursa fotosuna bakıp hasret giderecekmiş. Kankan kimden kim kankandan sen kimden hoşlaşıyon...

Bu arada Burak ortada kalıyor...

Önümüzdeki bölümde özet geçelim

Kamkam çirkin bir kız cümlesindeki anlatım bozukluğunu bulun gerçekten kötü bir söylem olmuş.

Okuyamadim. O degil burak ve berk haricinde bi de kankami var olayi cozemedim

kankan kanka değil, berk e güvenme.

Ben 13 yasimdayken daha düzgün kompozisyonlar yazardim vay anasini genclik bitmis.

Hahahahah alemsin aci hayat valla

Kankan çirkin bi kiz ha, bence çirkin olan sensin. Arkadaşının fiziksel özelliklerini yargiliyorsun

üniversite okuyorsununz yani!!!
böyle şeyler yapmayın demiyorum yapın ama hobi olarak yapın ya
ne kadar sıradan bayağı ilişkiler bunlar
yarısına kadar okudum sonra vazgeçtim

Olay su heralde iki oglanda sana asik sen oglanlardan birine kankan senin sevdigine oglanlar kime asik anlamadim berk sana guzel demismis o da sna asik fazla dizi izlemeyin lutfenn

Hayatınızda hiç "roman" okumadınız herhalde. Yoksa bu saçma mevzuyu "roman gibi" diye adlandırmazdınız.

Yani bu durumda sen dizilerdeki gzl kiz knkisinde cirkin ve kiskanc olan hadi solee merak ettim hangi dizi

Bu roman degil bildigin karalama olmus. Bu anlatimla universiteye gidebilmissiniz tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…