Gul-Er Güneş topla benim için.. Kayıtlı Üye 9 Haziran 2014 1.814 1.117 333 30 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi supersimf #61 Allah aşkına konu sahibi kaç yaşındasınız ? Üniversiteye gidiyorsunuz üstelik. ismail yk dan kanka parçası size gelsin.. Dipnot: Bunu hatirlayanlar olacaktir. Berklerden berkecanlardan Mertlerden uzak durun diye o kadar anons geçtik.
Allah aşkına konu sahibi kaç yaşındasınız ? Üniversiteye gidiyorsunuz üstelik. ismail yk dan kanka parçası size gelsin.. Dipnot: Bunu hatirlayanlar olacaktir. Berklerden berkecanlardan Mertlerden uzak durun diye o kadar anons geçtik.
Kova hatunu ✔creativity Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.695 798 30 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi supersimf #62 tingirmingir .!.: Kim kimin kankasiyla nerede ne yapiyor? Genişletmek için tıkla... bak baslar yine romanimsi yazmaya...yanariz
tingirmingir .!.: Kim kimin kankasiyla nerede ne yapiyor? Genişletmek için tıkla... bak baslar yine romanimsi yazmaya...yanariz
wasbiye Can't touch this Kayıtlı Üye 11 Ekim 2015 118 392 23 40 30 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi supersimf #63 Hemşirelik okuyormuş...?! Hemşirelik ha, 2 tane sınavdan sonra girilen 4 yıllık bir fakülte...?! Vasiyetim: "Beni yeni nesil Türk hemşirelerine emanet etmeyiniz, bırakın ecelimle çırpınarak öleyim, beyne tecavüzden kesin daha iyidir.
Hemşirelik okuyormuş...?! Hemşirelik ha, 2 tane sınavdan sonra girilen 4 yıllık bir fakülte...?! Vasiyetim: "Beni yeni nesil Türk hemşirelerine emanet etmeyiniz, bırakın ecelimle çırpınarak öleyim, beyne tecavüzden kesin daha iyidir.