Kanlı akıntı geldi

esranur_95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
2
3
1
30
35+4 haftalık hamileyim 4-5 gündür sürekli adet ağrısı gibi bi ağrı var ama şiddetli değil..bugün ic çamaşırım islandi gibi geldi akşam da kan geldi çok az..acaba doğum çok mu yaklaştı bu nisan mi? Benim gibi aynı şeyi yaşayanlar lütfen yardım edin çok kafam karışık..hala sancim da var..hatta ara ara şiddetli bi vurup geciyo ama oyle denildiği gibi nefesimi kesen çok şiddetli ağrılar değil...

Bu kan dediğin pembe mi ?bende once nisan geldi yesilimsi akinti sonra pembe kanama olmustu ..suyum geldi sonra 36.4 kızım doğdu belden vuran ağrılarımda vardı ara ara Dr gitsen iyi olur.

Bu kan dediğin pembe mi ?bende once nisan geldi yesilimsi akinti sonra pembe kanama olmustu ..suyum geldi sonra 36.4 kızım doğdu belden vuran ağrılarımda vardı ara ara Dr gitsen iyi olur.
Yok benimki baya kırmızı renkteydi..iki gün önce akıntının içinde ip gibi ince çizgi geldi doktoruma gittim bebek aşağıya inmiş doğumun yakın ama sancin 5 dk da bire dusene kadar gelmene gerek yok çok kanama yada suyun gelirse gel dedi..boşuna gitmek istemiyorum sancılarım dediğim gibi çok yok..adet sancısı gibi ama şiddetli değil:(

Back
X