- 12 Nisan 2012
- 5.707
- 8.717
- 398
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Saolun olmadı malesef henuz ama olması gerekiyor. Kaç dr a goturdum. Hepsi aynı şeyi söylüyor.Ameliyat oldu mu konunuzu okudum çok geçmiş olsun
Saolun olmadı malesef henuz ama olması gerekiyor. Kaç dr a goturdum. Hepsi aynı şeyi söylüyor.
Babama yeni söyledim ve suan kabullenemiyor. Ameliyat ve boğaz delinmesini.
Naptın şimdi geldim Dr sigara sordu birşey çıkmaz ama tahlil alalım dedi.Kan tahlili ile röntgen istedi.Kan aldırdım iyiki de aç geldim.Simdi öğle saatinde denk geldiği için öğlen 1 de rontgene giricem 3.30 tahlil sonucu alicamBenim kız kardeşim senin gibiydi öksürükte başladı kanlar sonra uyurken yastığa geliyordu parça parça kan sonra afedersin ama makatindan geldi sonra epilepsi olduğunu öğrendik sık sık nöbet geçiriyor böyle şeyler ihmale gelmez doktora git hemen geçmiş olsun inşallah sende bı sorun çıkmaz
İnşallah bı şey çıkmaz dualarım seninleNaptın şimdi geldim Dr sigara sordu birşey çıkmaz ama tahlil alalım dedi.Kan tahlili ile röntgen istedi.Kan aldırdım iyiki de aç geldim.Simdi öğle saatinde denk geldiği için öğlen 1 de rontgene giricem 3.30 tahlil sonucu alicam
Allah razı olsun.Bende pek zannetmiyorum da.Yarin sonuç alicam.İnşallah bı şey çıkmaz dualarım seninle
Haber ver canımAllah razı olsun.Bende pek zannetmiyorum da.Yarin sonuç alicam.
Sonuçlarınız nasıl çıktıAllah razı olsun.Bende pek zannetmiyorum da.Yarin sonuç alicam.
Cok oksurunce,bogaz tahtis olunca da gelebiliyor. Bir aild hekimine danisinKızlar balgamda kırmızı kan gelmesi normal birşey mi
Cok oksurunce,bogaz tahtis olunca da gelebiliyor. Bir aild hekimine danisin
O zaman kbb bolumune gidin ,bir baksin .Hiç oksurmuyorum boğazım da agrimiyor sadece efedersin balgamım geldiği zaman böyle oluyor
Çok önemli bişey mi sizce randevu almaya gerek varmıO zaman kbb bolumune gidin ,bir baksin .
Randevusuz bakmaz kbb, ozel veya devlet gidin.Çok önemli bişey mi sizce randevu almaya gerek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?