Kanser geri geldi

hopelessanddesperate

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2021
37
41
8
Herkese merhabalar,

Yaklaşık 1 sene önce kanser teşhisi aldım ama maalesef tam tedavim bitti derken kontrolde metastaz yaptı. Çok üzülüyorum, kurtuldum bitti sanmıştım tüm acılarım yaşanan kötü günler bitti sanmıştım, ama öyle olmadı.

Çaresizlik çok zor. Onca tedavi görürken bunun olması. Onca alınan kemoterapinin onca çekilen acının bir işe yaramamış olması.

Bu hastalık ilk çıktığında Allahım bu yaşımda neden ben dedim ama sonra toparlandım, çok dualar ettim Allah’a sığındım. Ama olmadı Şimdi de diyorum neden neden neden, isyan olarak algılanmasın ama kimseye zararım olmadı bugune kadar, aksine elimden geldiğince maddi manevi herkese yardım etmeye çalıştım, hep iyi insan olmayı keindime hedef aldım, kendi halımızde yasayan insanlardık, cok büyük hayallerim de yoktu, evimde yastığa başımı saglıkla huzurlu koymaktan başka

Rabbim acil şifalar versin umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz , sizde bilirsiniz ki moral çok önemli çoğu hastalığın başında da stres, üzüntü ve kaygılar geliyor bunlardan uzaklaştıkça iyileşme gerçekleşir , birde bunların hepsi bizler için iyi kötü fark etmeksizin bir sınavdır en temiz şekilde atlatmayi nasip etsin Allah

Rabbım şifa versin sen ve diğer hastalara inşallah. Allah bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin. Gelişmelerden bizi haberdar et lütfen

Çok zorlu bir süreç bende yeni atlattim inşallah sizde biran önce sağlığınıza kavusursunuz Rabbim Şafi adı ile şifalar versin bu tedavinin en önemli olan kısmı moral stresten uzak durmak kendinizi kapatmayın sosyalliginizden vazgecmeyin Allah yardımcınız olsun

Amin inşallah tüm iyi dilekleriniz için çokkk teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Çookk geçmiş olsun, halam kaç kez atlattı şu hastalığı. Yılmak yok siz de bi daha yeneceksiniz, dualarım sizinle

İnşallah başarabilirim. Dualarınız için ne kadar teşekkür etsem az, tek ihtiyacım olan şey bu şu an. Ama işte bir kere metastaz oldu mu halanızdaki durum gibi hep bir yerlerden geri geliyor, çok ilket fena bir hastalıkmış

Size de geçmiş olsun bir daha gelmesin inşallah. Tam bitti dedim 3 aylık kontrollere geçmiştim ki geri geldi

Size de geçmiş olsun bir daha gelmesin inşallah. Tam bitti dedim 3 aylık kontrollere geçmiştim ki geri geldi
Suan size sarılmak isterdim, cok geçmiş olsun. Benim de babam şuan kanser hastası. Bütün hastalara Allah’tan şifa diliyorum. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…