- 26 Aralık 2021
- 37
- 41
- 8
- Konu Sahibi hopelessanddesperate
-
Çok zorlu bir süreç bende yeni atlattim inşallah sizde biran önce sağlığınıza kavusursunuz Rabbim Şafi adı ile şifalar versinHerkese merhabalar,
Yaklaşık 1 sene önce kanser teşhisi aldım ama maalesef tam tedavim bitti derken kontrolde metastaz yaptı. Çok üzülüyorum, kurtuldum bitti sanmıştım tüm acılarım yaşanan kötü günler bitti sanmıştım, ama öyle olmadı.
Çaresizlik çok zor. Onca tedavi görürken bunun olması. Onca alınan kemoterapinin onca çekilen acının bir işe yaramamış olması.
Bu hastalık ilk çıktığında Allahım bu yaşımda neden ben dedim ama sonra toparlandım, çok dualar ettim Allah’a sığındım. Ama olmadıŞimdi de diyorum neden neden neden, isyan olarak algılanmasın ama kimseye zararım olmadı bugune kadar, aksine elimden geldiğince maddi manevi herkese yardım etmeye çalıştım, hep iyi insan olmayı keindime hedef aldım, kendi halımızde yasayan insanlardık, cok büyük hayallerim de yoktu, evimde yastığa başımı saglıkla huzurlu koymaktan başka
Merhaba cok tesekkur ederim amin. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, üzüldüm, asla ve asla kötü insanlar da haketmiyor, hiç kimse bu hastalığı haketmiyorAllah şifa versin. Kötü şeyler sadece kötü insanların başına gelir diye bir şey yok.
Üzülmeyin, yaşınız kaç bilmiyorum. Teyzem pek çok kez atlattı ağır bir kanser çeşidini. Siz de atlatırsınız. Dualarım sizinle.
Rabbim acil şifalar versin umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz , sizde bilirsiniz ki moral çok önemli çoğu hastalığın başında da stres, üzüntü ve kaygılar geliyor bunlardan uzaklaştıkça iyileşme gerçekleşir , birde bunların hepsi bizler için iyi kötü fark etmeksizin bir sınavdır en temiz şekilde atlatmayi nasip etsin Allah
Çookk geçmiş olsun, halam kaç kez atlattı şu hastalığı. Yılmak yok siz de bi daha yeneceksiniz, dualarım sizinle
Rabbım şifa versin sen ve diğer hastalara inşallah. Allah bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin. Gelişmelerden bizi haberdar et lütfen
Cok gecmis olsun. Nereye metastaz yapmis ?
Allah şifa versin inşallah tedavinize devam edin yeniden güneş doğacaktır Allah in izniyle
Çok zorlu bir süreç bende yeni atlattim inşallah sizde biran önce sağlığınıza kavusursunuz Rabbim Şafi adı ile şifalar versinbu tedavinin en önemli olan kısmı moral stresten uzak durmak kendinizi kapatmayın sosyalliginizden vazgecmeyin Allah yardımcınız olsun
Suan size sarılmak isterdim, cok geçmiş olsun. Benim de babam şuan kanser hastası. Bütün hastalara Allah’tan şifa diliyorum.Size de geçmiş olsun bir daha gelmesin inşallah. Tam bitti dedim 3 aylık kontrollere geçmiştim ki geri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?