- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.863
- 73
- 33
- Konu Sahibi hopelessanddesperate
-
Lütfen üzülmeyin. Bunu bir nimet olarak görün biliyorum bunu demek kolay sen yaşamıyorsun ki diyeceksiniz ama... Böyle zamanlarda Allah hem bizi hem de yanımızdakileri sınava tabiî tutar. Öncelikle artık hayatın meşguliyetlerinden uzakta, hayatın nasıl bir şükür olduğunu anlayacak farkındalığınız oluşacak. Kendinizin durumuna bakıp aslında insanların uğraştığı anlamsız ve kötülük dolu kalplerine, düşüncelerini şahit olacaksınız. Sonra ise yanınızda kimin olup olmadığını göreceksiniz. Evlat, eş, arkadaş yanınızdalarsa ne hoş peki değillerse? Mutluluğu ne olur insan ilişkilerinde aramayın. O duyguyu yaratan kişinin Allah olduğunu idrak edin. Bunu yapınca sizi üzen insanların tesirinden kurtulmuş olacaksınız. Siz zaten güçlü bir insansınız ki ilk seferinde bu mücadeleyi vermişsiniz. Allah sizden vazgeçmemiş lütfen Duha suresini açıp Türkçe mealini dinleyin... Kalpler yalnızca bizim sahibimiz olan Allah'ın yanında sabrını gösterir. Şuan enerjinizi insani olan ve zayıf tarafımızın her zaman karanlıkta baskın olan durumumuzun içine sokmayın. Siz seviliyorsunuz bunları yazarken bile inanın kalbim sizinle.. Başımıza gelen her olay insanidir. Yeri gelip isyan etsekte doğru tektir. Eminim ki sizde o doğru yolda olanlardansınız. Bunları yazıyorsam inanıyorum ki Allah bi kuluna nasip edeceği düşünceyi bir başkası yoluylada ona ulaştırabilir.Herkese merhabalar,
Yaklaşık 1 sene önce kanser teşhisi aldım ama maalesef tam tedavim bitti derken kontrolde metastaz yaptı. Çok üzülüyorum, kurtuldum bitti sanmıştım tüm acılarım yaşanan kötü günler bitti sanmıştım, ama öyle olmadı.
Çaresizlik çok zor. Onca tedavi görürken bunun olması. Onca alınan kemoterapinin onca çekilen acının bir işe yaramamış olması.
Bu hastalık ilk çıktığında Allahım bu yaşımda neden ben dedim ama sonra toparlandım, çok dualar ettim Allah’a sığındım. Ama olmadıŞimdi de diyorum neden neden neden, isyan olarak algılanmasın ama kimseye zararım olmadı bugune kadar, aksine elimden geldiğince maddi manevi herkese yardım etmeye çalıştım, hep iyi insan olmayı keindime hedef aldım, kendi halımızde yasayan insanlardık, cok büyük hayallerim de yoktu, evimde yastığa başımı saglıkla huzurlu koymaktan başka
Aminn cnm bnm rabbim sanada şifalar versin inşallahSize de geçmiş olsun bir daha gelmesin inşallah. Tam bitti dedim 3 aylık kontrollere geçmiştim ki geri geldi
Canim öncelikle rabbim safi isminden şifalar versin inşallah tez zamanda....bizim bir hoca ablamiz 8 senedir tedavi görüyordu an ısin aldı daha iyi umudunu kaybetme...hani evresi vs nedir bilmiyorum sen moralini yüksek tut inşaallah....annemde şu an kemo alıyor benim haftaya 5.yi alacak insaallah...rabbim güzel haberler almayı nasip etsin...Herkese merhabalar,
Yaklaşık 1 sene önce kanser teşhisi aldım ama maalesef tam tedavim bitti derken kontrolde metastaz yaptı. Çok üzülüyorum, kurtuldum bitti sanmıştım tüm acılarım yaşanan kötü günler bitti sanmıştım, ama öyle olmadı.
Çaresizlik çok zor. Onca tedavi görürken bunun olması. Onca alınan kemoterapinin onca çekilen acının bir işe yaramamış olması.
Bu hastalık ilk çıktığında Allahım bu yaşımda neden ben dedim ama sonra toparlandım, çok dualar ettim Allah’a sığındım. Ama olmadıŞimdi de diyorum neden neden neden, isyan olarak algılanmasın ama kimseye zararım olmadı bugune kadar, aksine elimden geldiğince maddi manevi herkese yardım etmeye çalıştım, hep iyi insan olmayı keindime hedef aldım, kendi halımızde yasayan insanlardık, cok büyük hayallerim de yoktu, evimde yastığa başımı saglıkla huzurlu koymaktan başka
Konu sahibinin inancli oldugu sonucuna nasil vardiniz? Eger degilse cok moral bozucu bir mesaj olmamis mi sizce de? Yani bir tavsiye verirken her ihtimali dusunerek yazsak daha iyi olmaz mi sizce de?Lütfen üzülmeyin. Bunu bir nimet olarak görün biliyorum bunu demek kolay sen yaşamıyorsun ki diyeceksiniz ama... Böyle zamanlarda Allah hem bizi hem de yanımızdakileri sınava tabiî tutar. Öncelikle artık hayatın meşguliyetlerinden uzakta, hayatın nasıl bir şükür olduğunu anlayacak farkındalığınız oluşacak. Kendinizin durumuna bakıp aslında insanların uğraştığı anlamsız ve kötülük dolu kalplerine, düşüncelerini şahit olacaksınız. Sonra ise yanınızda kimin olup olmadığını göreceksiniz. Evlat, eş, arkadaş yanınızdalarsa ne hoş peki değillerse? Mutluluğu ne olur insan ilişkilerinde aramayın. O duyguyu yaratan kişinin Allah olduğunu idrak edin. Bunu yapınca sizi üzen insanların tesirinden kurtulmuş olacaksınız. Siz zaten güçlü bir insansınız ki ilk seferinde bu mücadeleyi vermişsiniz. Allah sizden vazgeçmemiş lütfen Duha suresini açıp Türkçe mealini dinleyin... Kalpler yalnızca bizim sahibimiz olan Allah'ın yanında sabrını gösterir. Şuan enerjinizi insani olan ve zayıf tarafımızın her zaman karanlıkta baskın olan durumumuzun içine sokmayın. Siz seviliyorsunuz bunları yazarken bile inanın kalbim sizinle.. Başımıza gelen her olay insanidir. Yeri gelip isyan etsekte doğru tektir. Eminim ki sizde o doğru yolda olanlardansınız. Bunları yazıyorsam inanıyorum ki Allah bi kuluna nasip edeceği düşünceyi bir başkası yoluylada ona ulaştırabilir.
Allah acil şifalar versin tez zamandaHerkese merhabalar,
Herkese merhabalar,
Ne kanseriydi teyzeniz.Ablamin da habire metastaz yapiyorÜzülmeyin, yaşınız kaç bilmiyorum. Teyzem pek çok kez atlattı ağır bir kanser çeşidini. Siz de atlatırsınız. Dualarım sizinle.
Sözleriniz öyle güzel ve öyle şifa verici ki.Lütfen üzülmeyin. Bunu bir nimet olarak görün biliyorum bunu demek kolay sen yaşamıyorsun ki diyeceksiniz ama... Böyle zamanlarda Allah hem bizi hem de yanımızdakileri sınava tabiî tutar. Öncelikle artık hayatın meşguliyetlerinden uzakta, hayatın nasıl bir şükür olduğunu anlayacak farkındalığınız oluşacak. Kendinizin durumuna bakıp aslında insanların uğraştığı anlamsız ve kötülük dolu kalplerine, düşüncelerini şahit olacaksınız. Sonra ise yanınızda kimin olup olmadığını göreceksiniz. Evlat, eş, arkadaş yanınızdalarsa ne hoş peki değillerse? Mutluluğu ne olur insan ilişkilerinde aramayın. O duyguyu yaratan kişinin Allah olduğunu idrak edin. Bunu yapınca sizi üzen insanların tesirinden kurtulmuş olacaksınız. Siz zaten güçlü bir insansınız ki ilk seferinde bu mücadeleyi vermişsiniz. Allah sizden vazgeçmemiş lütfen Duha suresini açıp Türkçe mealini dinleyin... Kalpler yalnızca bizim sahibimiz olan Allah'ın yanında sabrını gösterir. Şuan enerjinizi insani olan ve zayıf tarafımızın her zaman karanlıkta baskın olan durumumuzun içine sokmayın. Siz seviliyorsunuz bunları yazarken bile inanın kalbim sizinle.. Başımıza gelen her olay insanidir. Yeri gelip isyan etsekte doğru tektir. Eminim ki sizde o doğru yolda olanlardansınız. Bunları yazıyorsam inanıyorum ki Allah bi kuluna nasip edeceği düşünceyi bir başkası yoluylada ona ulaştırabilir.
Kötü bir niyeti yok, ben de inançlı birj değilim.Konu sahibinin inancli oldugu sonucuna nasil vardiniz? Eger degilse cok moral bozucu bir mesaj olmamis mi sizce de? Yani bir tavsiye verirken her ihtimali dusunerek yazsak daha iyi olmaz mi sizce de?
Bu arada konu sahibi sizinle ayni yastayim, dogustan kalp hastasiyim. Olup dirilmek de dahil pek cok sikinti yasadim ve ameliyat oldum ama sonra nuksetti hepsi. Simdi tekrar benzer surecler yasiyorum ama pes etmedim, bu yasta gocmeye hic niyetim yoksize de cok gecmis olsun
Aksiğer, beynine de pıhtı atmıştı. Bir teyzem de meme kanseri. O da atlattı.Ne kanseriydi teyzeniz.Ablamin da habire metastaz yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?