- 17 Haziran 2015
- 58
- 31
- 3
- 28
- Konu Sahibi gunbatarken
-
Hacı ismi, arkadaslar cok tesekkur ederim dualariniz icin, o kadar ihtiyacimiz var ki Allah kimseye hastalik vermesin en kötü şey hastalık hele ki bir babanin hastalığı böyle yatmasi.. Allah kimseye yaşatmasin bizim hastamiza da tez zamanda şifa versin inşallah dua eden herkesten Allah razi olsunAllahımBu Mübarek günlerinin Yüzü suyu hürmetine Babanıza tez Elden şifa versin.İsmini söleysen Arkadaşım İsmiyle dua ederiz.
Kardeşim 41 Fetih okumuştum.Duamda babanada yer verdim.Rabbim kabul eylesin.
Cok teşekkür ederim hangimizin duasinin kabul olacagi belli olmaz iyi olsun babam onu istiyorum, Allah kimseyi hastalikla sinamasin cok zor cok.. Allah razi olsun kardeşimokudum canım , Allah sağlık versin
Inşallah guzel haberleri yazayim buraya, Allah razi olsun sizden cok cok tesekkur ederim ilk buraya yazacagim guzel haberleri inşallahRabbim Mübarek Ramazan ayının ve cuma günün hürmetine Hacı amcamıza ve tüm hastalarımıza şifa versin. iyi haberlerinizi almak dileğiyle
rabbim sifa versin ins
Ne okunur bilmiyorum ama ayetel kürsü okuyayım canım. Allah şifa versin.
50 fatiha 50 ayetel kursi 1000 ya safi okudum...Rabbim babaniza sifalar verir insallah..Saglikli mutlu huzurlu gunler olur insallah evinizde
günaydınlar, Cumartesi günü 1900 kez fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim çektik, çok tesirli bir uygulamaymış, Hacı amcamında nasibi varmış, inşallah bir daha tekrarlamaz, huzurlu güzel mutlu bir ömrünüz olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?