• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser ve kemoterapi etkileri yardım

su2121

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
3
0
16
33
Merhabalar öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim annem 2 ay önce mide ca teşhisi aldı midesi komple alındı 2. Evre olarak tanımlanıyor şuanda kemoterapiye başladık 6 kürlük ilk dozunu p.ertesi 2. Dozu salı aldık doktorumuz ilacı 2 ye böldü 1 günde almaması için şuanda annem çok kusuyor ve iştahsız bir şey yediriyorum arada üşüme geliyor ne yapmam gerekiyor gerçekten duygusal olarakta düşünemiyorum maalesef bu yollardan geçen kişiler ve yakınları varsa bana tavsiyelerde bulunabilir mi

Geçmiş olsun oncelikle.Annem de bir sene önce total mide ameliyatı oldu. Kemoterapi alırken zorlanması normal yan etkileri oluyor maalesef.Mide olmadıgı için sindirim bulantı problemleri bir yıldır bitmedi.Kronik ishal oldu doktor kanserden olduğunu soyledi.Bizde yan etkiler fazla olunca dr ilacın dozunu düşürmüştü siz de doktorunuza bilgi verin isterseniz.Annenizin tümör tipi nedir bilgi verir misiniz?

Geçmiş olsun oncelikle.Annem de bir sene önce total mide ameliyatı oldu. Kemoterapi alırken zorlanması normal yan etkileri oluyor maalesef.Mide olmadıgı için sindirim bulantı problemleri bir yıldır bitmedi.Kronik ishal oldu doktor kanserden olduğunu soyledi.Bizde yan etkiler fazla olunca dr ilacın dozunu düşürmüştü siz de doktorunuza bilgi verin isterseniz.Annenizin tümör tipi nedir bilgi verir misiniz?
Cevap yazdığınız için Allah razı olsun size de çok çok geçmiş olsun tekrar yaşamamanız dileği ile ,inanın 6 gündür kafayı yiyoruz yanlış bir şey mi yapıyoruz diye annem de mide ameliyatı oldu komple mide alındı dün gece yoğun bir ishal başladı bugün acil servise gittik serum takıldı hafta sonu olduğu için onkoloji doktoru yoktu maalesef. Acil de ki doktor antibiyotik verdi kullanım açısından problem olur mu şüpheye düştüğümüz için şuanda vermedik. Mide olmadığı için bu kadar ishal olmasi normal mi hiç bir sekilde sıvı, püre hiç bir şey yemiyor çok halsiz düştü ne yapmamız lazım.

Merhabalar öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim annem 2 ay önce mide ca teşhisi aldı midesi komple alındı 2. Evre olarak tanımlanıyor şuanda kemoterapiye başladık 6 kürlük ilk dozunu p.ertesi 2. Dozu salı aldık doktorumuz ilacı 2 ye böldü 1 günde almaması için şuanda annem çok kusuyor ve iştahsız bir şey yediriyorum arada üşüme geliyor ne yapmam gerekiyor gerçekten duygusal olarakta düşünemiyorum maalesef bu yollardan geçen kişiler ve yakınları varsa bana tavsiyelerde bulunabilir mi
Bilgim yok ama kimin duası kabul olur Allah bilir o yüzden Allahım Şafii ismiyle şifa versin anneciğinize inşallah

Back
X