Yumurtalık kanseri ve Rahim yumurtalık alınması :((

Hanımefendi iyi akşamlar benim anneme de öyle söylediler. Karında serbest sıvı dediler. endoskopi kolonoskopi yapıldı temiz çıktı yumurtalık kanseri olabilir demislr yarın da biyopsi yapılacak. İnşallah sizin gibi olur endişeyle bekliyorz
Merhaba biyopsi sonucunuz ne çıktı acaba? Aynı durumu biz de yaşıyoruz allah rızası için cevaplarsanız çok sevinirim

Bende bi dönem sex kord stromal bir dönem granulosa cell tümörden şüphelenildi. Aynı zamanda gebeyim. Şuan maksimum borderlinedır diyorlar. Kitle büyümedi. Kanser markerlarım düşük. Ama mrda tutulum ve usg kanlanma var. Nadiren bazı iyi huylu tümörlerde de olabiliyormuş ama overca pratiğinde koruyucu cerrahi disinda bir çözüm olmadığından henüz bilemiyoruz.
Roma indeksinize bakıldı mı? Afp, inhibin ve Ca değerleriniz kaçtı bakıldıysa? Karın içinde assit birikimi var mıydı?
Merhaba yaşım 44
Ca125 tahlilim yüksek(89) çıktı
Rome ındexi biri 15 diğeri 19 çıktı
Yumurtalıkta çikolata kisti var rahimde yapışıklıklar var, doktorum rahim ve kist olan yurmurtayı almayı tavsiye etti
Ameliyat esnasında hızlı pataloji yapılacak eğer kanser çıkarsa komple alacak
İnşaallah pataloji temiz çıkarda sol yumurtalığım kalacak
Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı, bir destek bir moral o kadar ihtiyacım var ki
Teşekkürler

Merhaba yaşım 44
Ca125 tahlilim yüksek(89) çıktı
Rome ındexi biri 15 diğeri 19 çıktı
Yumurtalıkta çikolata kisti var rahimde yapışıklıklar var, doktorum rahim ve kist olan yurmurtayı almayı tavsiye etti
Ameliyat esnasında hızlı pataloji yapılacak eğer kanser çıkarsa komple alacak
İnşaallah pataloji temiz çıkarda sol yumurtalığım kalacak
Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı, bir destek bir moral o kadar ihtiyacım var ki
Teşekkürler
Merhaba çok geçmiş olsun. Benim roma skorum %5.45ti. Ama 33 yaşındaydım o dönem. Bu önemli. Menopoz durumunuz nedir?
Ben doğum yaptım. Yaklaşık 20 gün sonra kızım 1 yaşını dolduracak. Kitlem iyi huylu çıktı. Benzeri görülmemiş bir çikolata kisti olduğu düşünüldü.
Size ancak iyi bir doktor önerebilirim. Ankarada mısınız?

Merhaba çok geçmiş olsun. Benim roma skorum %5.45ti. Ama 33 yaşındaydım o dönem. Bu önemli. Menopoz durumunuz nedir?
Ben doğum yaptım. Yaklaşık 20 gün sonra kızım 1 yaşını dolduracak. Kitlem iyi huylu çıktı. Benzeri görülmemiş bir çikolata kisti olduğu düşünüldü.
Size ancak iyi bir doktor önerebilirim. Ankarada mısınız?
İstanbuldayım
Ne yapacağımı şaşırdım kimi dr ciddi diyor kimi doktor değil kistten ötürü yüksek diyor
Bir kaç doktor buldum ama bir çoğu tatilde
Hem aceleye gelsin hem gelmesin istiyorum

Back
X