- 28 Ağustos 2024
- 239
- -54
- 11
- 25
- Konu Sahibi sevdayorgunu
-
Yani bilemiyorum çünkü pozitif çıkarsa gencecik yaşımda göğüsüm ve rahimim alınacak çok zor durumKonu hakkında hiç bir bilgim yok.Ama kacmanizi yanlış buldum.birsey yapılacaksa sizin iyiliginiz için bence kontrollerinizi aksatmayin sonra son pişmanlık fayda etmez .
Tam olarak doktorla konuştunuzmu?bu şekildemi ilerliyor?çok zor bir durum ama öbür türlüsü daha kotu bence tedavinizu aksatmayin sonuç olarak belkide negatif çıkacak rahatlayacak siniz.Bende babamı kanserden kaybettim çok sinsi bir hastalık ne yazikki.erken donemdencok belirtide vermiyorYani bilemiyorum çünkü pozitif çıkarsa gencecik yaşımda göğüsüm ve rahimim alınacak çok zor durum
Genellikle bu şekilde ilerliyormuş yada yoğun takibe giriliyormuş ama sonuçta girdiğimiz cihazlarda zaten kanser yapıyor ne kadar yoğun radyasyona maruz kalırsak daha büyük risk çünkü maalesef çok berbat bir hastalık annem de iki kez tekrarladı piskolojimizi mahvetti sizinde başınız sağolsunTam olarak doktorla konuştunuzmu?bu şekildemi ilerliyor?çok zor bir durum ama öbür türlüsü daha kotu bence tedavinizu aksatmayin sonuç olarak belkide negatif çıkacak rahatlayacak siniz.Bende babamı kanserden kaybettim çok sinsi bir hastalık ne yazikki.erken donemdencok belirtide vermiyor
Gencecik yaşta göğsüm ve rahmim alınacak yazmışsınız ama benim de kayınvalidem şu an en agresif kanser türü için tedavi oluyor, başına gelip tedavi olmak daha zor değil mi? Siz de annenizden görüyorsunuzdur süreci. Zaten bir çocuğunuz olmuş, genç veya yaşlı daha fazla çocuk düşünmüyorsanız aldırın gitsin rahminizi. Ayrıca siz istemezseniz zaten almazlar 6 ay-1 sene aralıklarla yakın takibe alırlar. Muhakkak takibinizi yaptırın bence. Kemoterapilerle, ilerleyen kanserle, organ kaybıyla vs savaşmak daha zor.Arkadaşlar merhaba annem ve teyzelerimde kanser var anneannemde kanser ve şekerden vefat etti annemdede hırçın kanser genetiği var denildi doktorda çocukların kanser genetik testi yaptırması gerekiyor demiş ama ben yıllardır kaçıyorum henüz 26yaşındayım ve 1de evladım var sizde bu durumu yaşadınızmı pozitif çıktımı çıkma olasılığı çok yüksek eğer çıkarsada rahim ve göğüs alınıyormuş yada yoğun takip oluyormuş ne yapacağımı şaşırdım çıkacak sonuca hiç hazır değilim önceki yıllarda umursamıyordum zaten ölümlü dünya diyordum ama şuan anneyim artık ve evladımda bana
aşırı düşkün çevrenizde böyle durum varmı
Angelina Jolie'nin ailesinde de kadınlar kanserden öldüğü için kansere neden olabilecek yumurtalık meme vs hep aldırdı. Benim babam ve erkek kardeşim de kanserden vefat etti, diğer erkek kardeşim düzenli kontrole gidiyor. Sizi korkutmak istemem ama çocuğunuz kızsa sizde olmayıp onda olabilir. Kardeşim kontrole giderken yeğenimi de götürüyor. Çıkacak sonuca hiç hazır değilim dediğinize bin kere pişman olmak daha mı iyi? Kendi hayatınız olsa kime ne, şartları biliyordu kendi istemedi doktora gitmek denebilir ama dünyaya getirdiğiniz çocuğun suçu ne? Kanser tedavisi gören kadınlara sorsan bilsem elli kere yüz kere aldırırdım rahmimi mememi der. Gidin o testi yaptırın ve sonucuna göre hareket edin. Ya da çocuğunuz için hareket edebilecek birileri varsa onlar ilgilensin baktırsın. Kansere karşı en etkili en önemli tedavi erken teşhistir. Kurtulma oranı çok yüksek. Size veya çocuğunuza bir şey olma ihtimali daha mı rahatlatıcı geliyor? Çocuğunuz da boşver anne, ölümlü dünya diyecek mi?Arkadaşlar merhaba annem ve teyzelerimde kanser var anneannemde kanser ve şekerden vefat etti annemdede hırçın kanser genetiği var denildi doktorda çocukların kanser genetik testi yaptırması gerekiyor demiş ama ben yıllardır kaçıyorum henüz 26yaşındayım ve 1de evladım var sizde bu durumu yaşadınızmı pozitif çıktımı çıkma olasılığı çok yüksek eğer çıkarsada rahim ve göğüs alınıyormuş yada yoğun takip oluyormuş ne yapacağımı şaşırdım çıkacak sonuca hiç hazır değilim önceki yıllarda umursamıyordum zaten ölümlü dünya diyordum ama şuan anneyim artık ve evladımda bana
Ay durun sizde hemen linçlemeyin ama lütfen böyle olmaz kiAngelina Jolie'nin ailesinde de kadınlar kanserden öldüğü için kansere neden olabilecek yumurtalık meme vs hep aldırdı. Benim babam ve erkek kardeşim de kanserden vefat etti, diğer erkek kardeşim düzenli kontrole gidiyor. Sizi korkutmak istemem ama çocuğunuz kızsa sizde olmayıp onda olabilir. Kardeşim kontrole giderken yeğenimi de götürüyor. Çıkacak sonuca hiç hazır değilim dediğinize bin kere pişman olmak daha mı iyi? Kendi hayatınız olsa kime ne, şartları biliyordu kendi istemedi doktora gitmek denebilir ama dünyaya getirdiğiniz çocuğun suçu ne? Kanser tedavisi gören kadınlara sorsan bilsem elli kere yüz kere aldırırdım rahmimi mememi der. Gidin o testi yaptırın ve sonucuna göre hareket edin. Ya da çocuğunuz için hareket edebilecek birileri varsa onlar ilgilensin baktırsın. Kansere karşı en etkili en önemli tedavi erken teşhistir. Kurtulma oranı çok yüksek. Size veya çocuğunuza bir şey olma ihtimali daha mı rahatlatıcı geliyor? Çocuğunuz da boşver anne, ölümlü dünya diyecek mi?
Linç nerede? Anket açıp sorun, kaç üye sizinle aynı fikirde olur, kaç üye bir an önce git kontrollerini yaptır der? Oluşması muhtemel bir risk var ve siz bile bile görmezden gelip kaçıyorsunuz. Bu yetmiyor çocuğunuzun da muhtemel durumunu öğrenmekle de ilgilenmiyorsunuz. Kanser asıl darbeyi yayılmaya başladığı an indirir. Metastaz olduğu an herkes birbirine bakar, çünkü ne olacağını anlar. Kan bağınız olan tüm kadınlar kansere yakalanmış yani demek ki gen geçişi var. Sizin elinizde bu kadar önemli ve değerli bir şans var ama ya ben doktora gitmek oramı buramı aldırmak istemem diyorsunuz. Önce bir psikologla başlayın, belki kaygılarınızı korkularınızı yatıştırır, sonra da onkoloğa gidip gereken tetkikleri yaptırın. İki ihtimal de içinizi rahatlatacak emin olun, sonuç kötü bile çıksa tedbir alma imkanınız var.Ay durun sizde hemen linçlemeyin ama lütfen böyle olmaz ki
Ben sizi anliyorum ,öyle bir durum içinde olsam ben de şimdi aldirmam.Arkadaşlar merhaba annem ve teyzelerimde kanser var anneannemde kanser ve şekerden vefat etti annemdede hırçın kanser genetiği var denildi doktorda çocukların kanser genetik testi yaptırması gerekiyor demiş ama ben yıllardır kaçıyorum henüz 26yaşındayım ve 1de evladım var sizde bu durumu yaşadınızmı pozitif çıktımı çıkma olasılığı çok yüksek eğer çıkarsada rahim ve göğüs alınıyormuş yada yoğun takip oluyormuş ne yapacağımı şaşırdım çıkacak sonuca hiç hazır değilim önceki yıllarda umursamıyordum zaten ölümlü dünya diyordum ama şuan anneyim artık ve evladımda bana
Bunu bilerek nasıl kaçarsınız üstelik bir evladınız var. Bizim bir yakınımızda da var ve malesef anne teyze anneanne genetikti. Kaçınılmaz son gibi bu.Arkadaşlar merhaba annem ve teyzelerimde kanser var anneannemde kanser ve şekerden vefat etti annemdede hırçın kanser genetiği var denildi doktorda çocukların kanser genetik testi yaptırması gerekiyor demiş ama ben yıllardır kaçıyorum henüz 26yaşındayım ve 1de evladım var sizde bu durumu yaşadınızmı pozitif çıktımı çıkma olasılığı çok yüksek eğer çıkarsada rahim ve göğüs alınıyormuş yada yoğun takip oluyormuş ne yapacağımı şaşırdım çıkacak sonuca hiç hazır değilim önceki yıllarda umursamıyordum zaten ölümlü dünya diyordum ama şuan anneyim artık ve evladımda bana
Linclememeis ki.Ay durun sizde hemen linçlemeyin ama lütfen böyle olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?