• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanserim...

saclarınızı uzatmış boyatmış şekilde yazınızıda görmek nasip olsun bizlere.
rabbim acil şifalar versin. eşine cocuguna bagışlasın seni:29:

Rabbim şifa versin. Derdi veren , dermanı da verirmiş. Moral bozmamaya çalışın. Zor bir hastalık insanın başına gelince morali yüksek tutmanın ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum. İnternetten devamlı araştırmak , blogları makaleleri yorumları okumak insanın üstünde daha çok psikolojik baskı yapıyor. Daha çok huzursuz ediyor. Size tavsiyem çok araştırmayın , sürekli orada aklınız olursa kötü etkiler. Umarım bir an önce iyileşirsiniz.

seninle karşılaşmayı çok isterdim. bunların hepsini en yakın arkadaşım yaşadı. moral verecek o kadar çok şeyim vardı ki ama sen güçlüsün maşallah. hepsi geçecek Allah'ın izniyle..
sevgi ve dua ile..

seninle karşılaşmayı çok isterdim. bunların hepsini en yakın arkadaşım yaşadı. moral verecek o kadar çok şeyim vardı ki ama sen güçlüsün maşallah. hepsi geçecek Allah'ın izniyle..
sevgi ve dua ile..

:-) hayatima bir renk de sen katardin...iyi olurdu tabii:-)

Evresi 2...lenf nodlarim da oldugu icin...cok sukur ki baske yerlere sicramamis...ki bu tumor ozellikle beyin,akciger ve kemik metastazi yapiyormus...

benim babam da mesane kanseri. yaklaşık 2 yıl oldu öğreneli çok şükür ilk evresinde tespit edildi. kazındı ve 1 yıldır türeme yok çok şükür. Allah şifa versin önce moral ki görüyorum sizde fazlasıyla mevcut maşallah:nazar: Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın. Kanser artık eskisi kadar korkutucu bir hastalık değil.. tedaviniz bittiğinde saçlarınızın fotolarını bekleyenlerden biri de benim:)

benim babam da mesane kanseri. yaklaşık 2 yıl oldu öğreneli çok şükür ilk evresinde tespit edildi. kazındı ve 1 yıldır türeme yok çok şükür. Allah şifa versin önce moral ki görüyorum sizde fazlasıyla mevcut maşallah:nazar: Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın. Kanser artık eskisi kadar korkutucu bir hastalık değil.. tedaviniz bittiğinde saçlarınızın fotolarını bekleyenlerden biri de benim:)
gecmis olsun ve bir daha hic gelmesin insallah...fotograf mi istenmis ben orayi kacirmisim:44 once/sonra seklinde koyarim once bir uzasinlar da...

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin siz inanırsanız bu hastalığın üstesinden gelirsiniz kendinize inanın yeneceğinize inanın derdi veren Rabbim dermanıda verendir tekrar geçmiş olsun..

teşekkür ederim öncelikle bana gönderdiğiniz dualarınız için...
bugün 15. ışınımı da aldım,yani yolu yarıladım...
ağız ve boğaz yaralarım kısmen daha iyi...
ancak beslenmede hala sıkıntı yaşıyorum,
6.5 kg verdim 2 haftada...
sorun değil,stoklamıştım zaten yiyemeyeceğim diye:9:
şaka bir yana da bu beslenememe neyse ki tahlillerde problem çıkarmıyor...
bugünkü kontrollerde değerlerim normaldi...
magnezyum hariç...
o da çok önemli değil yani...
hafif kramplara sebep oluyor,geçiyor...
kaşlarım yerinde...
ama ben saçlarımı taramayı,boyamayı,makyaj yapmayı öyle özledim ki:14:
hızlı tempoda yürümeyi...
suyun gerçek tadını alabilmeyi...
biliyorum hepsi geçecek ama,
sabırsızlık insanın doğasında var...
canım benim ..seni hala takip ediyorum..

tüm tedavi bitecek..ve sen yine o kiloları geri alacaksın..

resim istiyoruz evet..:16::16::16::16::16::16::16:

arkadaşım rabbim şifanızı versin evladınıza bağışlasın sizi

Allah yardımcın olsun.şifa versin. sana ve senin gibi şifa bekleyen herkese. bu hastalık o kadar yaygın ki. ama atlatacaksın inşallah. hepsi geçecek.

henüz 32 yaşındayım,evladım da 9...
bir işitme kaybı ile başladı her şey...
yazdan beri,artarak devam etti...üzerinde durmadım,önemsizdir diyerek...
burun tıkanıklığımdan geceleri uyuyamayacak duruma gelince gittim doktora,
klasik antibiyotikler,burun açıcılar,allerji ilaçları...
ne yazık kı sonuç alamadım...
endoskopi yapılınca burnuma doktorum şüphelendi
mr istedi
4 ün önce sonuçları öğrenmeye gittiğimde eşin gelsin konuşalım dedi
üstelik raporumu da ters çevirerek gizledi,vermedi okumayayım diye...
hemen yatış yapalım biyopsi alayım dedi...
sonraki gün ise ben size zaman kaybettirmeyeyim,imkanınız varsa istanbula gidin,ya da uludağ üni.ne dedi...
dizlerimin bağı çözüldü,nasıl bayılmadım ki bilmem...
hemen raporumu istedim,malign kitleye rastlanmıştır yazıyordu...
eşim yanımdaydı,ağlayamadım...
merak ettiniz kanserimin nerede olduğunu...
uzatmayayım...
burun arkasında,geniz boşluğunda...
nazofarenks kanser....
çok çok ender görülüyormuş...
büyük ihtimalle duymadınız birçoğunuz...
seneler önce filiz akının bu kanserle mücadelesini okurken
ne kadar ilginç yerlerde çıkıyor diye düşünmüş,onun için dua etmiştim...
kendi başıma geleceğinden habersiz...

çook geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin, kanserin birçok türü çaresiz değil sende biliyorsundur lütfen sıkı sıkı tutun eşine çocuğuna Allahım yardımcın olsun..

Son düzenleme:
dağıldım...
1 ayda 12 kg verince,dermanım,gücüm kalmadı...
2 gündür serumlarla,vitamin iğneleriyle,mamalarla toparlamaya çalışıyorlar...
kemoterapiler bitti,7 kür de ışınım kaldı...
tahmin ettiğimden çok daha zor günler yaşıyorum,
her türlü acıya-ağrıya dayanırım diyen ben
artık dayanamıyorum diyorum...
acıdan dakikaları sayar oldum...
durumumu merak edenlere aynı kanseri atlatmış filiz akının resmini koyuyorum,
tek fark,benim kaşlarım dökülmedi...
ama yanıklar aynı yanık...
$untitled.webp

dağıldım...
1 ayda 12 kg verince,dermanım,gücüm kalmadı...
2 gündür serumlarla,vitamin iğneleriyle,mamalarla toparlamaya çalışıyorlar...
kemoterapiler bitti,7 kür de ışınım kaldı...
tahmin ettiğimden çok daha zor günler yaşıyorum,
her türlü acıya-ağrıya dayanırım diyen ben
artık dayanamıyorum diyorum...
acıdan dakikaları sayar oldum...
durumumu merak edenlere aynı kanseri atlatmış filiz akının resmini koyuyorum,
tek fark,benim kaşlarım dökülmedi...
ama yanıklar aynı yanık...
Eki Görüntüle 1112357
rabbim güç kuvvet versinn...dayanma azmi versin...biran önce şifa versin....saçlarınızı geri versin....sevincinizi tutkunuzu hepsini hepsini geri versin inşaalahh.......

rabbim güç kuvvet versinn...dayanma azmi versin...biran önce şifa versin....saçlarınızı geri versin....sevincinizi tutkunuzu hepsini hepsini geri versin inşaalahh.......

çok şükür ki saçlarım çıkıyor,1-1,5 cm civarında oldular bile...diğer tüm güzel dilekleriniz için de benden kocaman bir aminnnn

çok şükür ki saçlarım çıkıyor,1-1,5 cm civarında oldular bile...diğer tüm güzel dilekleriniz için de benden kocaman bir aminnnn

Merhaba ,

Allah güç , kuvvet , şifa versin. Sağlığına yeniden kavuştuğunuz , içtiğiniz suyun tadını alabildiğiniz , tüm isteklerinize ulaşabildiğiniz uzun yıllar dilerim. İnşallah tez zamanda ben de Filiz Akın gibi başardım haberlerinizi okuruz.