- 8 Ağustos 2016
- 311
- 320
- 23
- 37
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
A.. tamam. Ama saglik ocaginda fis vermiyorlar. Birde ozel hastanede de fis vermiyorlar.Yok Can'ım verdikleri fişin altında yazıyor şifre.. Netten hastanenin sayfasına gir çıkıyor zaten ..
Orada da labaratuarı arayarak öğrenebilirsin.. Doktorum vakıf hastanesinde mecbur Oray'a gidiyorumA.. tamam. Ama saglik ocaginda fis vermiyorlar. Birde ozel hastanede de fis vermiyorlar.
Ben ozele gidiyorum genelde.
İnşaallah Can'ımBaşlığı görünce söyle bir içim acıdı resmen.
Korkma ya google amcaya kalsaydık simdiye kadar beni cehenneme koymuşlardı bak cennete değil (=
Üzülme pazartesi günü doktor enfeksiyon der biter, zaten anlayan arkadaş da demiş.
Amin canim. Onemli olan iyi doktor bulabilmek. Artik ozlede gitmiyorum.Orada da labaratuarı arayarak öğrenebilirsin.. Doktorum vakıf hastanesinde mecbur Oray'a gidiyorumçok gittim özellere de bu ilgiyi hiçbirinde göremedim Allah devletimizden razı olsun
İnşaallah bişey yoktur vallaBaşlığı görünce korktum canım ya icim urperdi birden netten bakarak varma böyle bir dusunceye bitanem at bunu kafandan degerlerden anlamam pek ama hanimlar söylemiş birsey yok cok sukur ve sinirin azick üstünde baska sebeptendir o canım benim
Valla Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi .. Kimisi kasap oluyor doktor adı altında kasaplık yapıyorlarAmin canim. Onemli olan iyi doktor bulabilmek. Artik ozlede gitmiyorum.
Pazartesi devlete cildiyeye :)
Sen tahlillerini gosterdinmi? Ne dedi dr?Valla Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi .. Kimisi kasap oluyor doktor adı altında kasaplık yapıyorlar
Gerçekten öyle canım.. Kadın doğum hiç bakmadı bile o değerlerime.. Kendim randevu aldım yrd. Doç. Bi Dr. Buldum.. Şuan hastaneden eve dönüyorum yani yeni gittimSen tahlillerini gosterdinmi? Ne dedi dr?
Eger ranvune daha varsa aile hekimine goster.
Ben bi defasinda dahiliyeye gittim devlete, adam baktı hersey iyi dedi. Goz ucuyla bakti. Guvenemedim aile hekimime goturdum ve goz ucuyla baktigi icin guvenemedigimi dedim. Aile hekimim uzun uzun baktı, birsey yok dedim seviyorum aile hekimimi cok ilgileniyor. Ekimde olsa tasindigim illere gotururdum :) iyi dr bulmak zor bu devirde
Sevindim onemli birsey cikmadigi icin.Gerçekten öyle canım.. Kadın doğum hiç bakmadı bile o değerlerime.. Kendim randevu aldım yrd. Doç. Bi Dr. Buldum.. Şuan hastaneden eve dönüyorum yani yeni gittimbaktı değerler çok yüksek değil dedi.. D vitamini ve b12 için test istedi yaptırdım işte..
Sağlık olunca insan endişeleniyor. Rabbim sağlık sıhhatimizi korusun muhafaza etsin ailelerimize bağışlasın her birimizi inşaallah..
Öyle canım... Elhamdülillah..Sevindim onemli birsey cikmadigi icin.
Bosuna telaslanmissin
Öyleymiş, çok şükür..Hicbirsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?