- Konu Sahibi blackstar482
kızlar bir sorum var ama cevabını bulamadım. kansızlık ameliyat olmaya engelmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ameliyati olacaksin ve kansizligin ne duzeyde hemoglobinin kaç bu sorularin cevabını verirsen engel olup olmayacağını üç aşağı bes yukarı soyleyebilirim..
burun ameliyatı olucam 2-3 ay önce bakmışlardı ben unuttum söylemeyi kansızlığım var diye hemoglobin 12.4 çıkmış. bide mhch var oda 29.1 çok düşük kan değerleri demişti doktor :44:
Canim neresi düşük bunlarin. Şu kk dan 100 kisi toplasan en az yarisindan daha iyidir bu degerler. 12.4 eriskin bi kadin icin gayet iyi bi deger doktorun neyin kafasinda böyle. .
Merhaba cnm benimde kanım çok düşük ama ameliyata girmeden kan tahlili yapıyorlar zaten takma kafana bu kadar hem zaten çok kan kaybetmiyorsun diye biliyorum burun ameliyatındaburun ameliyatı olucam 2-3 ay önce bakmışlardı ben unuttum söylemeyi kansızlığım var diye hemoglobin 12.4 çıkmış. bide mhch var oda 29.1 çok düşük kan değerleri demişti doktor :44:
Canim neresi düşük bunlarin. Şu kk dan 100 kisi toplasan en az yarisindan daha iyidir bu degerler. 12.4 eriskin bi kadin icin gayet iyi bi deger doktorun neyin kafasinda böyle. .