kansızlık ve ameliyat

kızlar bir sorum var ama cevabını bulamadım. kansızlık ameliyat olmaya engelmi?

Bende akdeniz anemisi var bu ay burun ameliyatı olucam. Ablamda da aynı hastalık var guatr ve böbrek nakli oldu. Bize bir şey söylemedi doktorlar bu konuda, yani engel olacağını sanmıyorum. Ama sen yine de kendi doktoruna danış istersen.

TAHLİL sonuçlarına göre en iyi cevabı doktorun verecektir. kansızlığın ne derece, ne ameliyatı, başka hastalığın var mı biz bilmiyoruz. doktoruna danışman daha sağlıklı :31::31::31:

kızlar bir sorum var ama cevabını bulamadım. kansızlık ameliyat olmaya engelmi?

kansızlıgınız varsa amelıyat sırasında narkoz alamassınız.benımde kansızlıgım asırı derecede dusuktu apentıst amelıyatı olucaktım acıl bır sekılde amelıyata aldılar ve amelıyat olamadan odaya aldılar benı tahlıl sonuclarıma gore.daha sonra bırkac unıte kan verdıler sonra gırebıldım amelıyata.bu durumda narkoz almanız cok sakıncalı doktorunuzla gorusursenız daha ıyı bılgı verebılrı sıze.

anestezi esnasında problem olacağından değil, sadece kanama olursa kan değerleri daha fazla düşmesin diye almayabilirler
zaten hemoglobin değeri çok düşükse önce kan trasnfüzyonu yaparlar.

Ne ameliyati olacaksin ve kansizligin ne duzeyde hemoglobinin kaç bu sorularin cevabını verirsen engel olup olmayacağını üç aşağı bes yukarı soyleyebilirim..

burun ameliyatı olucam 2-3 ay önce bakmışlardı ben unuttum söylemeyi kansızlığım var diye hemoglobin 12.4 çıkmış. bide mhch var oda 29.1 çok düşük kan değerleri demişti doktor :44:

burun ameliyatı olucam 2-3 ay önce bakmışlardı ben unuttum söylemeyi kansızlığım var diye hemoglobin 12.4 çıkmış. bide mhch var oda 29.1 çok düşük kan değerleri demişti doktor :44:

Canim neresi düşük bunlarin. Şu kk dan 100 kisi toplasan en az yarisindan daha iyidir bu degerler. 12.4 eriskin bi kadin icin gayet iyi bi deger doktorun neyin kafasinda böyle. .

hemoglobinin kadınlar için normal değeri 12/16 arası olduğunu biliyorum.
kan değeriniz öyle depo boşalmış denecek kadar değil sınırda sayılabilir

Merhaba cnm benimde kanım çok düşük ama ameliyata girmeden kan tahlili yapıyorlar zaten takma kafana bu kadar hem zaten çok kan kaybetmiyorsun diye biliyorum burun ameliyatında

Canim neresi düşük bunlarin. Şu kk dan 100 kisi toplasan en az yarisindan daha iyidir bu degerler. 12.4 eriskin bi kadin icin gayet iyi bi deger doktorun neyin kafasinda böyle. .

canım neresi düşük bunun bende çok aşırı sanmıştım ..ambere katılıyorum nasıl doktor bu ...bende kansızım benim kanım hemeglobin 6 ya düştü ..bende görünce benden daha çok düşük kanı olan var sandım ..haline şükret ben 3 senedir kanı toplayım diye uğraşıyorum ...şimdi doktordan geldim hemeglobin 11 olmuş yine düşük dedi ..ben sevinçden havalara uçtum ohbe diye ...6 nerde 11 nerede ...seninki gayet iyi sınıra yaklaşmamışsın bile ..geçmiş olsun

Onbeş gün önce bende burun ameliyatı olacaktım damar yolum bile açıldı ama son anda kan degerimin 9 seviyesinde çok düşük olduğundan ameliyatı iptal ettiler suan ilaç kullanıyorum yükselmedigi taktirde amliyat öncesi kan ve demir takviyesi yapılarak amliyat yapılacak.

Back
X