Kansızlık ve folik asit

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar bende kansızlık çıktı daha çok yeni gebeyim folik asit kullanırken aynı zamanda demir ilacı kullanan var mıydı ilaçların ismi neydi nasıl kullandınız ikisini bir arada

Kullanıyorum ama 16. Haftada başladı bana demir ilacını ilk 3 ay kullanmadım

Ben ikisini aynı anda kullandım canım.Kan degerim 8di. Doktor gerekli görmese asla vermezdi

Canim drun demisse mutlaka al. Hamilelikte kansizlik onemli. İkisini ayni anda kullanmadim. Kabiz olsam dahi ictim. Kabiz olursan dra sor o birak derse birak . Yada tok ic der. Kafadan birakilacak ilac degil bunlar. Demiri sabah ac karnina icmen daha iyi. C vitamini emilimini arttirir. Meyvesuyuyla icmen daha iyi. Yada az suyla ic. Mandalins portakal ye.
iki saat sonra yemek yiyebilirsin. Sut ve sut urunleriyle arasinda en az iki saat olmali. Folik asidide aksam alirsin

Canım ablam hemşire aynısını dedi akşam yatmadan önce portakal ye hemen demir ilacını iç sabah kahvaltıdan sonra da folik asiti iç dedi

Kızlar bende kansızlık çıktı daha çok yeni gebeyim folik asit kullanırken aynı zamanda demir ilacı kullanan var mıydı ilaçların ismi neydi nasıl kullandınız ikisini bir arada
İkisi çok farklı şeyler birbirlerini etkilemezler folik asit vitamin zaten vitamin ve kan ilacı gayet kullanılır. Tavsiyem bu tarz ilaçların akşam alınmasıdır kilo kontrolü açısından ve sadece su ile tüketilmesidir farklı meyve suları falan ters tepki yapabilir yada emilimini engelleyebilir mesela greyfurt suyunun her türlü ilaç ile tüketilmesi yasaktır. Doktorunuz ne dediyse ona uyun bence nasıl kullanmanızı tavsiye ettiyse o şekilde kullanın. Doktora güvenemiyosanız başka bi doktordan fikir alın bu gebelik sürecindeki ilaçlar için en uygunu budur bence

Ben kısa bi süre kullandım ama henüz gebe değilim düşündüğüm için verdi doktor.

Ben ferrum fort içiyorum kan için. Folikasit te içiyordum bıraktım decavite geçtim.
Sabahtan ferrum fort, magnezyum içiyorum, akşam yatmadan önce decavit ve omega 3 içiyorum. Bolca vitamin minarel yüklenmesi yaşıyorum resmen :) hiç bi sorun yok şuan çok şükür

Ferrum kullandım canım aynı anda. Ama doktor birini akşam birini sabah iç dedi. Mide bulantısı yaparmış başlarda aynı anda içersen

İlaclar su ile icilir kan ilaci c vitamini ile ben de hemsireyim. Oglumada demir ilaci kullaniyorum. Cocuk druda ozellikle meyve ile birlikte ver dedi. Meyvesinede uzum pekmezi katabilirsin dedi

Demir ilaci icin bu gecerli degil. Ozellikle c vitamini ile alinmaso gerekir

İlaclar su ile icilir kan ilaci c vitamini ile ben de hemsireyim. Oglumada demir ilaci kullaniyorum. Cocuk druda ozellikle meyve ile birlikte ver dedi. Meyvesinede uzum pekmezi katabilirsin dedi
Yani işte portakal yiyip ardından demir ilacı icicem yatmadan olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…