KANSIzlık

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum kan değerim 9.3 çıktı doktor Santa Fer verdi ama kullanmadım hiç biraz önce tahlil sonuçlarımı öğrenmek için aradım ilacını kullanmıyor musun dedi kullanıyorum dedim ama arada aksatıyorum dedim ama hiç kullanmadım kanın düşük dedi gel serum takalım şimdi ilacı kullanmadım da diyemedim serum takılsa bir zararı olur mu ? :110:

Kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum kan değerim 9.3 çıktı doktor Santa Fer verdi ama kullanmadım hiç biraz önce tahlil sonuçlarımı öğrenmek için aradım ilacını kullanmıyor musun dedi kullanıyorum dedim ama arada aksatıyorum dedim ama hiç kullanmadım kanın düşük dedi gel serum takalım şimdi ilacı kullanmadım da diyemedim serum takılsa bir zararı olur mu ? :110:
bana da takılacaktı canım serum benimde 9.1 değerim.sakıncası olmaz bende senin gibi düzenli içemedim.haftaya gittiğimde takacak banada ilaçlarınıda iç ama aynı zamanda.kansızlık çok kötü yapıyor insanı

Keşke içseydim ama midemi bulandırıyordu kullanmak istemedim :KK43: moralim bozuldu

O kansızlığın + ilacın yan etkisi, ama en önemlisi kan değerlerinin yükselmesi o yüzden bi an önce çaresine bakmalısınız

bana da takılacaktı canım serum benimde 9.1 değerim.sakıncası olmaz bende senin gibi düzenli içemedim.haftaya gittiğimde takacak banada ilaçlarınıda iç ama aynı zamanda.kansızlık çok kötü yapıyor insanı
Canım geçmiş olsun.. Bir şey olmaz diye içmedim hiç ama şimdi düşük deyince korktum biraz hiç içmediğimi de söyleyemedim çekindim ama bundan sonra aksatmayacağım :(( İlacı hiç içmedim ya serum taksa bir şey olur mu acaba :bicak:

O kansızlığın + ilacın yan etkisi, ama en önemlisi kan değerlerinin yükselmesi o yüzden bi an önce çaresine bakmalısınız
Anladım çok teşekkür :dua: ederim peki ilacı hiç kullanmadım acaba serum takılsa bir zararı olur mu ?

Öncelikle geçmiş olsun.
Hamilelikte doktorunuzun önerdiği vitamin ilaç vs. şeyleri düzenli kullanmalısınız.
Aksi halde özellikle hamile olduğunuz için etkileri daha çok sağlığınızı ve hatta bebeğin sağlığını da etkileyecektir.
Doktor tavsiyesine göre ilerleyin lütfen.
Ayrıca serum konusunu ben de tam bilmiyorum, yine doktorunuza sormanızda fayda var.
Aksi bir durum söz konusu olsa zaten doktorunuz "gelin serum takalım" demezdi diye düşünüyorum.

Serum takilmasinin ne zarari olabilir ki? Ondan bari kacma. Kan ilacini kullanmaman serum alamayacagin anlamina gelmez.Bundan sonra hassasiyet gosterirsin artik.Gecmis olsun.

Öncelikle geçmiş olsun.
Hamilelikte doktorunuzun önerdiği vitamin ilaç vs. şeyleri düzenli kullanmalısınız.
Aksi halde özellikle hamile olduğunuz için etkileri daha çok sağlığınızı ve hatta bebeğin sağlığını da etkileyecektir.
Doktor tavsiyesine göre ilerleyin lütfen.
Ayrıca serum konusunu ben de tam bilmiyorum, yine doktorunuza sormanızda fayda var.
Aksi bir durum söz konusu olsa zaten doktorunuz "gelin serum takalım" demezdi diye düşünüyorum.
Anladım canım çok teşekkür ederim cevap verdin için şeyi merak ettim ben ilacı hiç kullanmadım ya şimdi serum takılırsa ilaç kullanmadığım için bir zararı olur mu diye aslında Yazarken bile saçma geliyor ama insan korkuyor yinede bir şey olur mu diye

Canım geçmiş olsun.. Bir şey olmaz diye içmedim hiç ama şimdi düşük deyince korktum biraz hiç içmediğimi de söyleyemedim çekindim ama bundan sonra aksatmayacağım :KK43:( İlacı hiç içmedim ya serum taksa bir şey olur mu acaba :bicak:
yok olmaz tatlım ben söylemiştim ilacı düzenli içmedim diye sen ilacada devam et bir dahaki geldiğinde serumuda takalım demişti.sorun olmaz onda korkma sen.asıl almazsan problem olur.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Benim bütün hamileliğim boyunca serum takildi değerim bu şekil anca 8-9 arası cikti ben baya kansızım cünkü. Bir zararı olmaz

yok olmaz tatlım ben söylemiştim ilacı düzenli içmedim diye sen ilacada devam et bir dahaki geldiğinde serumuda takalım demişti.sorun olmaz onda korkma sen.asıl almazsan problem olur.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ayy Çok teşekkür ederim içimi ferahlattın Canım ya :) Âmin canım cümlemizinkini inşallah çok sağ ol Allah razı olsun

Kardeşim de sizin gibi icmedi ve doğum öncesi son tahlilde anlaşıldı hepten düştüğü. doğumda ve sonrasında sorun olmasın canım.Serumu taktir sen de

Ben de ayni durumdayim 9 cikti degerim. Kan ilaci ben de karin agrisi ve ishal yaptigi icin duzenli icemedim. Ama kansizligin yan etkilerini de cektim. Doktor bana igne ve surup verdi. Insallah yukselir

Hiç kullanmadıysanız mide bulantısı yaptığını nasıl anladınız?
Doktorunuza hiç içmediğinizi söyleyin bence
Serum mu takıyor neyse öyle yapsın artık

Back
X